Biskop Eva Brunne, socialdemokrat…lämna inte Svenska kyrkan, rösta…

INRIKES. Eva Brunne, född 1954 i Malmö vigdes till präst 1978 för Lunds stift. Eva Brunne valdes till biskop för Stockholms stift i maj 2009. Valet uppmärksammades då Brunne är öppet homosexuell, Brunne är socialdemokrat och har haft olika kyrkopolitiska uppdrag för Socialdemokraterna.

Eva Brunne har som valspråk ”Gör inte skillnad på människor”. I gudstjänsten som inledde Riksmötets öppnade den 5 oktober 2010, när Sverigedemokraterna blivit invalda i riksdagen predikade biskopen i positiva ordalag om en demonstration som hade ägt rum i Stockholm dagen innan, mot bland annat Sverigedemokraternas inträde i riksdagen. De flesta sverigedemokratiska riksdagsledamöter lämnade då Storkyrkan i protest mot vad de ansåg vara ett politiskt ställningstagande av biskopen.

Eva Brunne är stammis på bloggen och gillar islam och muslimer. Om gillandet är ömsesidigt vet jag inte men Pettersson tvivlar starkt på att de flesta mussar gillar homosexuella präster och biskopar…

Det känns lätt att lämna Svenska kyrkan med sådana representanter i ledningen, men tänk er för.

Svenska kyrkan är våra förfäders kyrka sedan Gustav Vasas dagar, är det rätt att överge detta bara för att kyrkans styrande har tagits över av svenskfientliga krafter som är emot Sverige som svenskarnas land. Ska vi lämna över till dessa krafter?

Svenska kyrkan har 22 000 anställda, fler än sex miljoner medlemmar och en enorm ekonomi. Man kan tycka vad man vill, men ska vi släppa allt detta till svenskfientliga krafter?

Jag är övertygad om att bland kyrkans drygt sex miljoner medlemmar är inte majoriteten vänstervridna hbtq-aktivister och islamkramare utan vettiga människor.

Om alla vettiga lämnar kyrkan kommer andra att ta över och risken är stor att det blir muslimer med hjälp a pengar från den rika arabvärlden? Är det en sådan kyrka vi vill ha?

– Pettersson är ateist, men är medlem i Svenska kyrkan. Jag ber er bara att tänka efter, det är lätt att slänga in handduken och låta andra sköta ruljansen, men kyrkan är en del av vår historia vare sig vi vill eller inte…

50 thoughts on “Biskop Eva Brunne, socialdemokrat…lämna inte Svenska kyrkan, rösta…

 1. Hon önskar Muslimerna en välsignad Ramadan, men hon nämner
  inte med ett ord hur dessa Muslimer mördar kristna kopter på
  löpande band, då hör och ser kärringen inget??Nu senat i Egypten.
  Det är en beklämmande ledning i Svenska kyrkans topp idag
  allt ifrån ärkebiskopen till denna tant, deras fotskrapande och
  deras vidriga fjäskande för denna förvridna religion får en att
  må illa.

 2. Eva Brunne skulle säkert viga Mohammed med ”hans” småskoleklass av 9-åriga fruar

 3. Lyssnade på ett kort torgmöte med SD och hon som talade sa att det var bara 12% som rösta i kyrkovalet och att om alla SD:are röstade i kyrkovalet så skulle vi med lätthet kunna rösta bort/in dom vi ville och det var lite tänkvärt tycker jag.

 4. Bättre att gå ur samhället av idag då! Genom att inte erkänna det för vad det påstås, utan för vad det är. OFÖRLIKAT MED ENS PERSON!

 5. Jag gick ur svenska kyrkan nyligen. Det kändes riktigt, riktigt bra, det.

  Nu slipper man betala för kvinnor som leker präst eller för falsariumet vilket kallas ärkebiskop.
  Betala för något sånt, ett tokigt fruntimmer…liknande med de mest vansinniga idéer. Hylla islam och annat vedervärdigt.

 6. Jag är agnostiker (egentligen ateist men min naturvetenskapliga ådra förhindrar mig att helt utesluta närvaron av ett mytiskt väsen oavsett hur mikroskopisk sannolikheten är) men jag skulle gärna se Jesus ”återuppstånden” och i full färd med att slänga ut månglerskorna ut templen. Min erfarenhet är att det är få människor som är så oförsonliga som de som påstår sig tro på en högre makt. Att räkna sig utvald av en högre makt skapar en hybris som är större än universum.

 7. Bäst att gå ur eländet Ett sjunkande skepp skall överges om man vill klara sig. Kaptenen kan stanna på båten, eller lämna sist i vart fall. Det räcker nu. Använd tid och kraft till annat. Att rädda Sverige från islam och islamisering.

   • @Pettersson, Är det möjligt att rösta i kyrkovalet trots utträde?
    En paradoxs för Sv.K. Problemet är nomineringen av kyrkorådets ledamöter och där, tror jag, har S V och KD. mest inflytande.Problemet med Eva B är att hon m.fl. i toppgänget gillar lika. Alla blir kallade när de inte känner sig önskade och då tar Allah på sig ledartröjan när Allah blir störst. Ä. och biskoparna skjuter sig själva (i foten).

 8. ”Gör inte skillnad på människor”. Ha ha ha, vilket nys hon far omkring med, som alla PK-människor. ÄN SD-MÄNNISKOR DÅ????? Jag säger det igen; ÄN SD-MÄNNISKOR DÅ????? Men det är väl bara de som ingår i det vänsterristiska icke-skillnadsutvalet det, kan jag tro. Alla andra göre sig inte besvär att bedömas lika från det diskriminerande vänsterfolkets sida sett.

  Hur som helst manifesterade jag mot islamskiten idag på mitt sätt, så folk fick lite antislamism till livs. 🙂

 9. Den dagen SD tar makten, då tänker jag gå med igen. VARTENDA krona ska gå till den svenska kyrkan som betalas in till dem, BARA till dem! (Alltså Ingen annan kyrka av en annan religion ! ) Because its makes no fucking sence!

  Tack för din omtanke, men inte fan vill jag ”tänka om” hur jag kan bidra till islam via svenska kyrkan ännu mer!? För det är genom att bli medlem.

  • Gissar att denna ”Brunne” är modiga 1,45 cm i strumplästen.

   Det är alltså inte bara hjärnan som är liten på prästhelvetet.

   Löjliga familjen i sina finaste maskeraddräkter.

  • Det är säkert många fler än bara muslimer som önskade att lilla biskopen Eva brunne i helvetets lågor … och tillsammans med henne även flera av dom på bilden ovan som agerat förrädiskt mot den kristna religionen och medlemmarna i det kristna samfundet, vilka de med sina höga positioner förbundit sig att beskydda, troget företräda, tjäna och ffa INTE svika.

   PS
   I min text ovan skrev jag ”biskopen Eva brunne” som ett försök att åstadkomma en ordvits där hennes efternamn Brunne associeras till verbet brinna.
   DS

 10. Här på detta videoklipp visades bilder på ett gravt förståndshandikappat folk. Nämligen dumsvenskar med politiker, präster, biskopar s.s. denne ”Brunte” o.s.v. i spetsen. Ett förlorat folk, som knappast några normala människor kommer att, sörja endast deras herrar, som har levat gott på sina trälars arbete.

 11. Det är en jävla tur att man fick ändan ur vagnen och lämnade Svenska Islamkyrkan för snart 10 år sen.

  • Jag är döpt men ej konfirmerad och lämnade statskyrkan runt min myndighetsdag så jag har egentligen inte varit medlem i kyrkan eller möjligtvis en väldigt kort tid då det räknas på kalenderåret.

   Lustigt, nu när jag tänker efter men jag måste ha varit kollektivansluten till Svenska kyrkan? Det kan rimligen inte vara lagligt enligt grundlag och bindande konventioner? Har aldrig tänkt på det så förut.

   • Jag lämnade för 35 år sedan på grund av ilska över prästerskapet och deras oerhörda hyckleri, min mamma var inte glad över mitt beslut men hon lyssnade och accepterade !

 12. Islam kommer ALDRIG att segra. Passar inte svenska kyrkan kan vi alltid gå tillbaka till asa gudarna, svenska kyrkan har inte tillfört någonting till varken mig eller till svenska folket, vi har inte krigat på över 200-år men tro mig att vi kommer aldrig att lämna Sverige till muslimerna. Vi kommer att SEGRA, det finns inget annat alternativ.

 13. Det naiva homot skulle bli gruppvåldtagen och stenad offentligt (offentlighetsprincip i Irak)

 14. Som vi alla vet kännetecknas det moderna svenska prästeståndet av en föga hedervärd men ack så talrik skara avfällingar, vars främsta kall tycks vara att förneka kristendomens mening och mål samt att medelst allehanda otillbörliga åthävor skända det ämbete till vilket de vigts.

  Att identifiera sig själv som socialdemokrat och homosexuell är i själva verket en för kyrkan och dess församlingars väl och fortlevnad exorbitant kombination, vars konsekvenser vi nu tvingas bevittna.
  Undertecknads rättmätiga avsky för alla dessa islamistbefrämjande och kristendomsfientliga ulvar i fårakläder, torde inte ha undgått någon som orkat mangla sig igenom mina kommentarer.

  Skam vidlåder de falska profeterna och fan ta ärkebiskopen!
  Andreas, kristen värdekonservativ medlem i Sv K.

 15. Sedan, när hennes vänner mussarna har tagit över Sverige blir väl hon, tillsammans med andra homofiler utkastade från ett hustak. Det är ju så hennes muslimska ”vänner” brukar göra med homofiler.
  Och en sak till. Det är tydligt att den idioti, som drabbat politikerkåren nu även drabbat kyrkans folk.
  Vad måste hända innan de vaknar? Vill de kanske bli någon sorts martyrer?
  Kanske kyrkan är en del av vår historia men inte på det sätt, som dess representanter agerar i dag. Lämnade kyrkan för många år sedan pga detta.

  • Hon kanske hoppas på att Jens Orback’s ord på något sätt ska rädda henne/dom….
   ”Om vi är snälla mot dom nu, så kanske de är snälla mot oss när de är i majoritet….”
   (Lite fritt återberättat)

 16. Lite utanför ämnet men……..hon är född 1954, ursäkta men hur hon ser ut ………..jag trodde 1944 , jag har även sett henne live, då trodde jag 1934 !

 17. Litar inte på de som okritiskt curlar Islam. Islam, som nu håller på med en illa dold annektering av bl.a. nordiska länder. Stäng/förbjud all ytterligare invandring av muslimer från MENA-länder fortare än kvickt. Ge Sverige en paus tills alla trasiga funktioner i samhället blivit lagade och återställda.

 18. Svenska kyrkan har blivit ett veritabelt horhus bestående av flator, bögar och allsköns hypokriter. Minns ni den hycklande fikusen och biskopen mikael brogrens gråt och tandagnisslan över de stackars flyktingbarnen.

  • För tusan vad är det för fel på människor ?
   PREVENTIVMEDEL eller alternativet sluta ***nulla !

  • Högsta betyg för detta suveräna inslag, vilket i kombination med en koncis och kärnfull text sammanfattar det vederstyggliga förhållande som råder inom den klerikala sfären.
   Andreas, kristen värdekonservativ och kvarvarande medlem i Svenska Kyrkan.

  • Han måste vara bög! Var är kvinnorna. Det bjuder mig emot att kalla en bislop bög, men biskop M.M. har inte förstått Jesus lära då han köper copy cat-en Mohameds lära om en Gud. Då handlade om terroteriell makt, precis som nu. Deras profet insåg att kristendomen skulle få makt över folket. Samna sak nu, MSM inser att att
   SD kommer att ha mer makt efter nästa val. MSM medias taktik strategi är; Häng budbärgaren!

 19. Svenska kyrkan som den är idag skulle må bra av att delas upp. De styrande eller de flesta styrande inom kyrkan är inte kristna. Budskapet
  med allt samarbete med muslimer är agenda lagt av katolska kyrkan
  som genom Vatikanen en gång var medskapare av islam. Studera den
  nuvarande påven och hans budskap! Han vill ha en förenande kyrka med
  islam. Svenska kyrkan står under den katolska moderkyrkan.

  • Intrssant. Finns belägg? Eller är det deras egen gudfruktighet om den enda guden som gör att de böjer sin nacke under svärdet?

  • En lösning skulle kunna vara att gå ur svenska kyrkan och istället gå med i den grekisk-ortodoxa. Garanterat islamfri.

 20. Muhammedanerna godkänner ju inte homosexualitet, hur ställer DU dig till den deiikata frågan?
  Hoppas på det bästa ……..som är vad ?

  • Det gör inte Bibeln heller. Visserligen den äldre, judiska delen, men likväl står det där som pastor Åke Green mycket riktigt påpekade och fick löpa gatlopp genom rättsystemet för.

 21. Flata och muslimkramare Fy Faen. Synd att man inte kan gå ur igen. Svenska Kyrkans antisvenska och antikristna verksamhet är en stor skam.

 22. Undrar vad hon önskar den svenska skattebetalande befolkningen, högre skatt så att muhammeds folk kan ta in fler ?

  Nej Eva , det är ingen idé , jag är inte intresserad av sådana som du !

  • Förtydligande …………..jag är inte ”flata” eller något annat i den vägen som ”lesb”.

 23. Jag har redan gått ur kyrkan. Jävla förrädare som har en politisk agenda och vad tror batik häxan kommer hända med henne när mussesvinen tagit över.

 24. Vad är muhammedanernas inställning till homosexualitet och ”lesb” ?
  Danspojkar vet vi ju sedan tidigare om men lesb ?

Kommentera