Bra reklam


Har ni funderat mer över de afghaner som sitter på Mynttorget och demonstrerar?

Titta en stund på bilden.

Afghanerna och deras vänstervänner befinner sig inom den rödmarkerade zonen. Den gula linjen är Västerlånggatan där det varje dag passerar tusentals turister från olika delar av världen. Den blå markeringen visar Det kungliga slottet och den yttre borggården där det varje dag samlas tusentals utländska turister för att se vaktparaden och göra besök i öppna salar.

Vad tror ni dessa turister förmedlar sina vänner med hjälp av sms, Instagram och olika sociala medier? Bra reklam för Sverige att afghanska män tillåts sitta framför en av Sveriges mest besökta turistattraktioner. Har de tillstånd förresten?

Ensamkommande barn förresten. Bilden är från GP och ni kan klicka på den för en större version.

Frilansjournalisten Roger Sahlström dokumenterade gårdagens händelse med sin filmkamera. Att gänget på cirka 20 personer ”attackerade” afghanerna och deras vänner, som media påstår, får här en annan bild.

Facebook


17 responses to “Bra reklam

 • vabis

  Diktaturer bryr sig inte om turister, se bara på hur Löfvén’s kompis i Nordkorea sköter sitt land. Behöver jag säga mer?

  Gilla

 • Henrik

  Nu ska baarnen flyttas på.
  Varför inte lassa alla där på bussar och direkt till Arlanda?
  Väl där kan ju kommunisterna och miljömupparna stoppa alla som ska till Iran,Irak eller Afghanistan.
  Märkligt att det är så många avgångar till påstått farliga länder.
  Det är ju inte militära fraktplan som flyger till dessa länder, även om man önskade det var så.

  Gilla

 • Grune

  Beväpna polisen med kulsprutor och låt dom gå in och rensa!

  Gilla

 • Mimi N.

  Vad väntar ni, resonabla, förnuftiga vuxna svenskar ? Gå ut på gatan och torget där rabiata kycklingar sitter, ta dem i vingarna, snura dem i luften, kasta dem över hustaken långt, långt borta. Är inte er huvudstad de ockuperar ? Hur kan ni sitta lugnt och se försiktigt ut bakifrån gardinerna?? Aha, ni är rädda – jaaaa, jag vet : orden ‘rasist’ och ‘islamofog’ ger er kalla kårar. Sven-Erik föreslår: fuck. Ja, get the fuck out there and kick the ball(s)

  Gilla

 • Suzie

  Sanningen om galenskaperna och laglöshetens utbredande och övertagande av vårt forna så välskötta och trygga land kablas ut över hela världen och kan inte döljas hur många spaltkilometer lögner än systemmedia trycker och statstelevsionen/statradion proklamerar ut i tv och radioapparaterna,Sverige är skräckexemplet på ännu en misslyckad socialiststat som dessutom gömt sig bakom fasaden av demokrati, ett fullständigt misslyckat och förödande experiment som borde ha avslöjats och stoppats av svenska folket för länge länge sedan,men det är trevligare och bekvämare att sova och sova för då blundar man för ondskan som sker .

  Gilla

 • Henrik

  Märkligt att ett gäng baarn får tillåtelse att sitta där i 30 dagar.
  Kan köpa att skattebetalare får demonstrera osv.
  Tar förgivet att diverse myndigheter registrerade alla baarnen och kollade att de får vara här i landet. Med hjälp av Afghanistan bör man få reda på om det finns några desertörer.

  Gilla

 • Melker

  Innan de stoppar de farliga utvisningarna till Afghanistan, borde avgångarna från Arlanda med semester-resenärerna till Afghanistan stoppas.

  Gilla

 • Fr

  Dom har tillstånd att Sitt strejka i en månad om det är någon som undrar

  Gilla

 • Julia

  Litet urdrag i blogg-beskrivningen: (med ändra om ett par ord till stora bokstäver. Jag tänker att alla inte kanske läser eller att många läsare säkert är som jag och glömmer saker ibland.

  Generalisering. Ofta skriver vi kritiskt om politiker, journalister, invandrare, muslimer osv. Det är naturligtvis en GENERALISERING och innebär INTE att alla dessa är det som påstås i inläggen. Det finns alltid undantag, FLERA av dem lysande, men att ta upp det i varje inlägg känns onödigt. Det begriper den intelligente läsaren.

  Hej på er,
  Hoppas ni mår bra.
  Jag tänkte bara som en påminnelse till alla läsare.det blir så lätt mkt sanning i allt som läses.

  Jag är en ”vanlig” människa idag. Lyckligt lottad. I ett mindre lyckligt lottat liv hade jag förmodligen varit helt annorlunda. Hur hade ni varit? Jag gillar att se på saker från olika håll. Även de hållen som bär mig emot, de hållen som bråkar med mina fördomar som vi alla har och som vi nog alla brottas med.
  Glädje och energi till att göra gott runt er -det närmsta som man kan påverka.
  Ha det fint.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Kan inte läsa plakatet. Vad står där?

  Men jag ser att det sitter en man med skägg och en kvinna med blont hår till vänster som också är under aderton år.
  Nu är det lämpligt att använda det mångfacetterade ordet ”Fuck”
  What´s the fuck? Fuck them!
  Dessutom undrar jag om det är lämpligt att dessa två närvarar. De kanske fuck it up så fuck off!

  Tack Pettersson för att du/ni upplyser mig. Visst var det bättre förr när en snippa och en snopp var skilda organ som kunde förenas.

  https://petterssonsblogg.se/2017/08/05/dagens-engelska-lektion/
  https://petterssonsblogg.se/2017/08/07/vuxna-man-kallas-barn-och-ungdomar-av-fejkmedia/#more-227563

  Gilla

 • Fr

  Sluta att slå …barnen

  Gilla

 • svensson

  Absurdistan är sedan länge en skamfläck i Europa så detta är väl bara ännu en bekräftelse på detta bra att turisterna får se hur det står (s)till i vårt arma land.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: