Polen tar gärna emot migranter


INVANDRING. Våra medier påstår att Polen är emot invandring. Det är fel. Polen tar gärna emot flyktingar och migranter.

Polen påstår tvärtemot vad EU och svensk media påstår att landet är för invandring, så länge den är europeisk. Polen utrikesminister Witold Waszczykowski meddelande till exempel att de under 2016 gav 1.267.000 visum till ukrainare och att de är öppna även för invandring från Vitryssland och andra länder.

— Men vi vill inte vara en del av det påtvingade arbetet med att förflytta migranter från Mellanöstern och Afrika. Vi vill inte realisera det EU-beslut som togs i september 2015, fortsatte Waszczykowski.

-Pettersson har en affärsbekant i Polen, han brukar flina lite och säga att Polen har tagit emot en miljon ukrainare som arbetar hårt och Sverige har tagit emot en miljon muslimer som inte arbetar. Är Polen eller Sverige smartast?

Express

I måndags korsade 300 migranter olovligt gränsen till den spanska enklaven Ceuta på väg mot bidragsparadisen i norr. Det ser trevligt ut…


9 responses to “Polen tar gärna emot migranter

 • PK-assad

  Titta så trevligt dom färgade har i videon som Pettersson lagt upp i sin artikel.

  Gilla

 • Suzie

  Någonstans från flashback lär nedanstående rader komma ifrån och de är så träffande.

  ”Per Albin byggde folkhemmet. Ingvar Kamprad möblerade det, Erling Persson fyllde garderoberna med kläder, Gyllenhammar parkerade Volvon i garaget och Olof Palme bjöd på inflyttningsfest. Carl Bildt belånade det och Fredrik Reinfeldt brände ner folkhemmet och pissade på brasan. Löfven lovade att svetsa ihop ett plåtskjul och skyllde misslyckandet på den förra hantverkaren.”

  Gilla

 • white lady

  Polacker är patrioter som kämpade hårt genom historien att bevara (under 153 år att återvinna) sitt land. Polackerna respekterar högt sin egen nation och sin flagga. Massor av polackerna dog för sitt land och är vördade som hjältar. Barn lär sig historia och patriotism i skolan.
  Islam får aldrig fäste i Polen.
  Svenskarna är hjärntvättade och vet inte sitt eget bästa, tyvärr. Det sista hoppet för Sverige är SD och det är många polacker som är medlemmar i partiet. Kung Jan III Sobieski stoppade muslimer – Turkar 1683 i slaget om Vienn, nu blir polacker som stoppar islamisering av Sverige!

  Gilla

 • Suzie

  Ingrid och Conrad var och besökte Polen nyligen de intervjuade folk där och intrycket de fick var att det till skillnad mot dagens absurdistan – Sverige är tryggt,rent ,lugnt och trevligt,ingen pågående islamisering som i Sverige.Mycket intressant lyssning och man blir sugen att få åka till Polen och uppleva lite av det gamla Sverige som det var förr innan den politiska totalitära massinvandringsideologin tog över vårt land och gjort det till ett brottslingarnas och muhammedanernas paradis då de får livstidsförsörjning utan krav och förmåner som svenska fattiga,sjuka,handikappade,gamla bara kan drömma om men tvingas betala dyrt för.

  Gilla

 • Jhonsson

  Vad blir det, om EU flyttar Mena-ländernas befolkning till Europa? Naturligtvis blir det tomt i Mena- länderna och kaos och inbördeskrig i Europa.
  EU:s politiker är inget annat än en hop fjantar.
  Det var inte detta EU vi röstade på, när vi valde att gå med i EU!
  Vi behöver en sverigevänlig regering i landet med det snaraste.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jag sa för längesedan att snart är det vi svenskar som får åka till Polen och plocka jordgubbar i stället för tvärtom! Folk skrattade åt mig, men nu är tyvärr snart den dagen här!

  Gilla

 • Bosse

  Tur att Polen finns .Det blir säkert en tillflyktsland för svenskar som måste fly.Det är inte långt tills den dan inträffar.

  Gilla

 • svensson

  Heja Polen, de är smarta där.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: