What is new???


I dagens Nya Dagbladet  skriver de om polisens lägesrapport om sexuella övergrepp.  Där har de konstaterat att de nyanlända är överrepresenterade och att det beror på att de har en annan kvinnosyn(!) Att de också har en annan livssyn. Jo, jag tackar jag – detta har vi som inte tillhör det gamla mediadrevet försökt få fram i flera år men ingen har lyssnat, bara anklagat oss för fake news, rasism och hets mot folkgrupp. 

Nya dagbladet har intervjuat Linda Staaf, chef för polisens underrättelseenhet på Nationella Operativa Avdelningen och här är ett citat:  ” Nyanländas överrepresentation i olika former av sexuella övergrepp kan bero på att de har en annan kvinnosyn än majoritetsbefolkningen, men också på att de faktiskt har en helt annan människosyn”  Läs resten på Deras hemsida

Äntligen kommer erkännandet från polismyndigheten.  Nu kanske det kan börja hända något?!  Eller hoppas man för mycket…….??  Att erkänna att de nyanlända är överrepresenterade är en sak, att agera mot det är en annan sak. Polischefen, Dan Eliasson provade sina berömda armband men det blev fiasko redan innan de delades ut.

Vill myndigheterna att vi skall anpassa oss efter deras – de nyanländas – kvinnosyn eller kan vi förlita oss på att de står på vår sida och gör något åt det? Före valet 2018 lär vi få anpassa oss är jag rädd. Löfven & Co kommer inte att ändra sig oavsett polisrapporter. De har sin inställning klar och de enda som kan ändra detta är SD, M och KD, de övriga vill gärna välkomna fler med annan kvinnosyn.


14 responses to “What is new???

 • Observator X

  Där kom det igen, då: Polisinna Linda tror att osvenskarnas kvinnosyn kan bero på en helt annan människosyn.
  Jisses, ett fullständigt värdelöst uttalande. Det är helt utan värde då osvenskar inte skall tillåtas befinna sig i Sverige.

  …tror…och det säger en person på snutens und-enhet!! Helt substanslöst.
  Nu snackar vi om att missa poängen. Hon tror. Jävlar.

  Gilla

 • NisseBerra

  Herr Nilsson, och liknande, apor alltså, är högst troligt mer integrerbara är den här ohyran vi numera får hit….

  Gilla

 • Rulle

  De har en annan syn på polisen också.

  Här framgår att det är babbarna som är poliser och poliserna som är babbar.

  Gilla

 • Grune

  Det är inte så konstigt att invandrare begår våldtäkter. Dom lämnar sina kvinnor kvar i kriget och springer nu omkring och är överkåta.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  God morron polisen dags att vakna nu. MVH ADOLF

  Gilla

 • Suzie

  Tror nog inte vi skall underskatta svensk polis förstånd och iakttagelseförmåga/erfarenhet av de kriminella barbarikulturmännen,de är bara förbjudna att säga sanningen och lyder blint de grovt kriminella socialister som vanstyr landet och har satt den totalitära massinvandringsideologin med fri kriminalitet för främlingar högt över svenska lagar.Politiserad polis är farligt och förödande för svenska folket och vårt samhälle,Sverige är ju gjord till paradiset för världens alla avskum,värsta galningarna och grövsta kriminella som vi aldrig sett maken till här förut,svensk polis har frivilligt låtit sätta på sig både munkavle och handklovar vilket är ett svek mot svenska folket /medborgarna som avlönar dem för att beskydda dem och upprätthålla lag och ordning,är väl antagligen de bästa och mest samvetstyngda polisena som slutar tror jag.

  Gilla

 • eva

  Sakta, sakta tränger insikterna in i etablissemanget och ”de som tänker rätt”.

  Gilla

 • Kurt

  Det kunde man väl ha räknad ut med aschlet

  Gilla

 • per22

  Det har tagit 20 år för Linda Staaf att komma fram till den slutsatsen.
  Vissa passar inte för sitt jobb, och har förmodligen inkvoterats till sitt jobb.

  Gilla

 • Jhonsson

  Man glömmer det viktigaste. Nämligen att Mena-folken icke är integrerbara i vårt västerländska samhälle.
  Därför skall våra gränser stängas med det snaraste och passpoliser se till att landet säkras från den pågående invasionen från södern!

  Gilla

 • Leif

  ‘Han tänker mycket när han tänker,men han tänker för sakta’.. powel ramels gamla dänga om kommisarie larssen är högaktuell.

  Gilla

 • Ståfräs

  FI o Feministregeringen bara älskar de ”Nyanländas Kvinnosyn” och hatar Svensk kvinnosyn, grattis PK hoppas NI och Era barn, nära o kära drabbas stenhårt, Ni vet ”allas lika värde” o annat dravel.
  Farbror Sven har så in i helvete fel om att vi vita medelåldersmän våldtar, han behöver hjälp.

  Gilla

 • Håkan

  Vilka träskallar!
  Kling o Klang fasoner, fattar först långt efter alla andra!
  Oftast när det är försent!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: