Våldsamt multikulturellt inbördeskrig efter hiphop-festival i invandrartäta Skärholmen

INVANDRING. 127FESTIVALEN är ett integrationsprojekt som ska skapa goda förebilder och bidra till integration och motverka utanförskap.

127FESTIVALEN har pågått i sex veckor med mängder av så kallade gratisevengemang som betalats av skattebetalarna och det gick sådär, i varje fall efter avslutningen igår.

Under fredagskvällen uppstod ett våldsamt tumult i Stockholms tunnelbana när invandrarungdomarna som var på våg från festivalen drabbade samman om vem som inte visade tillräckligt med respekt för den andra. De poliser och media som inte var uppdagna med Anders Borgs fylla och perversa-paraden ryckte ut till stationen Sätra där tåget stod, sedan någon dragit i nödbromsen.

Där uppstod ett rejält slagsmål när en stor mängd kaosblattar skulle diskutera respekt- och föredömen med varandra. Polisen omhändertog några personer för ”störande av allmän ordning”. Det finns inga uppgifter om skadade. Trafiken på röda linjen stoppades ungefär en halvtimme tills tåget var evakuerat, enligt SL:s pressjour.

-Pettersson tittar på deltagarna av festivalen och det ser mörkt ut. Nästan inga svenska killar, några ljusa naiva tjejer och resten…

Mitt 127 är samlingsnamnet för fyra förebyggande projekt som tillsammans bildar ett preventionsprogram. Detta preventionsprogram erbjuder ungdomar i Skärholmen möjlighet att förändra sin sociala omgivning genom delaktighet och inkludering. Den röda tråden mellan de olika projekten är delaktighet, samverkan, utveckling och gemenskap.

7 thoughts on “Våldsamt multikulturellt inbördeskrig efter hiphop-festival i invandrartäta Skärholmen

  1. Någon dristig sanningssägare borde i rimlighetens namn informera
    Mitt 127 avseende det ambitiösa preventionsprogrammets bristande effekt bland de icke integrationsvilliga vandaler som tagit våra städer i besittning.
    I sedvanlig ordning florerar ett rent förbannat slöseri med skattemedel öronmärkta för redan på förhand dömda uppvisningsprojekt inom den humanistiska stormaktens raserade gränsmarkeringar.
    Andreas.

  2. Fa´an ta alla projekt!! Det är bara att strössla med statliga och kommunala medel på en massa meningslösheter.

  3. På lite sikt blir det mycket billigare att skicka dem, som inte sköter sig, i retur till platsen de kom ifrån, än att ordna meningslösa jippon! Det är faktiskt skattepengar det rör sig om.

  4. Den ”röda tråden” är beundransvärd men lite väl mastig. De har kanske varit naiva, eller vad säger du, Steffe Svets?

Kommentera