IRM:s hat

IRM står med en banderoll vid dagens Prideparad och på twitter frågar man efter källan till uppgiften på den.

Svaret från IRM:s kampanjansvarige, Myra Åhbeck Öhrman, lämnar en del att önska. 

Myra Åhbeck Öhrman tillhör förresten gruppen intoleranta. Man kan läsa att hon anser Sverige börjar först norr om Dalälven, vilket då torde innebära att alla som bor söder om samma älv inte är svenskar. Stockholmare, Göteborgare och Malmöbor, kanske har en annan åsikt i frågan. På hennes twitter kan man läsa att IRM donerar 500:- för varje ”rasist” som stör dagens Pridetåg. Lätt att lova när man donerar bort andras pengar och inte sina egna, men nu fick vi svaret på varför Pride inte tar vägarna förbi Järvafältet. Skulle förmodligen bli ganska dyrt för IRM:s finansiärer.

Ps. Någon som har hittat uppgiften som IRM presenterar?

14 thoughts on “IRM:s hat

 1. Jag trodde Myran bara var ännu en tonåring med problem. Med grovt språk för att chocka sina föräldrar och andra vuxna.
  Myra är 31 år gammal och inte en barnrumpa som hon uppenbarligen försöker ge sken av.
  Vad försöker sig en övervuxen barnrumpa med som tycker det är coolt med att skriva och skrika könsord?
  Med största säkerhet försörjs 31-åriga Myran av våra skattemedel som generöst delas ut till organisationer eller överflödig myndighet.

 2. Naturligtvis!
  Undertecknad gamäng tolkade initialerna som Institutet för reklam- och mediestatistik, i stället för den åsyftade rabuliströrelsen ”Inte rasist men idiot”.
  Då ändå tillfälle erbjuds kan framhållas den felaktiga parallell ovan nämnda Åhbeck Öhrman dristar sig till att dra mellan begreppen homofobi och kritik av den massiva HBTQ-kampanj som icke gått någon skärpt medborgare förbi, och vars sublimt suggestiva budskap de facto uppmanar till homosexualitet och praktiserandet av varjehanda sexuella avarter.

  Man vet inte vilka som är värst – de inbitna homofoberna som definierar samtliga homosexuella som psykiskt sjuka, eller den moderna tidens alla yttringar av globalismen och dess praktikabla depravationsarméer, där det primära syftet är att bryta ned den traditionella samhällsmoralen.
  Andreas.

  • När jag läste vad du skrivit läste jag, nog lite för fort. För jag fick det till: Fem av fem, som jobbar för IRM , har problem med spriten.

Kommentera