Kärleksförhållande med barn på HVB-hem

Ni som följer alternativa medier har länge kunnat läsa om kvinnliga anställda på HVB-hem som hittat kärleken bland de unga männen som bor där.

I Nyköping har det nu uppdagats att en 35-årig anställd kvinna haft ett kärleksförhållande med ett barn på hemmet där hon jobbat.

Kvinnan jobbar inte kvar, men vi får inte veta om hon ålagts något straff eller inte. Hur gammal ynglingen är får vi heller inte veta. Frågan är då om det rör sig om pedofili eller möjligen hebefili (sex med ungdomar i lägre tonåren)?

Frågan varför kvinnor skriker sig hesa över utvisningar av ensamkommande och varför just kvinnor står i första ledet för att välkomna dessa unga män, börjar få en ny innebörd.

Artikeln som pdf-fil

22 thoughts on “Kärleksförhållande med barn på HVB-hem

  1. Homosexuell prostitution hotar inte

    Han tror att tystnaden kan bero på att homosexuell prostitution inte hotar några särskilda värden i samhället. Den heterosexuella prostitutionen däremot ses som en följd av hur kvinnor underordnas män. Samtidigt framhåller Jari Kuosmanen att det finns maktförhållanden även i manlig prostitution som skulle kunna lyftas. Det handlar exempelvis om generationsmaktförhållandet, att köparna ofta är äldre än säljarna, eller det ekonomiska maktförhållandet. Dessa perspektiv skulle även nyansera bilden av heterosexuell prostitution.
    http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/nyheter/detalj//manlig-sexhandel-osynliggors.cid1213246

    De flesta HVB pojkar har det här som extra inkomst. Det är inte någon som frågar dem om deras dyra klädder, Iphones och så vidare. Man gör aldrig någon lista vad dessa barn har. Många har egen möbler, datorer och så vidare – jag var på jobb intervjun på en HVB boende i Eslöv. Fick svar att barn kommer med egna möbler – inga möbler var där.
    Jag tackade nej för jobbet. Det skulle avsluta med mina anmälningar till Polisen.

  2. Namn på donnan tack, anmälan om tjänstefel bör upprättas, kvinnan ska in i belastningsregistret, hon ska aldrig mer arbeta med människor

  3. Jag vet inte hur dessa kvinnor tänker. Dessa tanter borde någonstans i något skrymse i deras själ veta att dessa män egentligen inte vill ha med dom att göra utan de ses som endast biljett till välfärd. Jag själv hade tyckt att sexlivet på dessa premisser hade varit andefattigt och inte gett mig någonting.

    • grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
      gamgubben skriver:

      Vadå tanter? Hon är , var 35, när det hände!
      Fortsätt tänka i tantålder det kommer att underlätta för muslimernas seder med barnäktenskap.

  4. Det är ju så uppenbart, men det är bara när vita män utnyttjar sin ställning som det tar hus-i-helvete!

    Om homo eller kvinnor gör samma sak, så låtsas PK-media som om inget hänt!

  5. Inte konstigt att gonorré ökar i Sverige och svårare att bota också. Men enligt ök media så beror det väl som med vägglössen på vårt resande

  6. Nya Möller-bitches på väg ? Dessa leriga, smutsiga HVB-hemmen har blivit plantskolor där tanterna tar för sig proviant till sitt libido och slipper en kostsam resa till Gambien – home delivery !

  7. Kan ni tänka er rubrikerna om det var en man som hade ett förhållande med en ensamkommande flicka… Gissar att det hade fått lite mer uppmärksamhet än detta.

    Och vad skulle media tycka om det var medelålders män som stod och grät och kallade dem älsklingar, när tonårsflickor måste lämna landet..

  8. Dessa batikhäxor kan inte skilja på ”moderskänslor” och djurisk kåthet.
    De låtsas ömma för de vuxna ljugande männen som utger sig för att vara barn främst från Afghanistan men kärringarna brinner i själva verket av brunst och habegär till de påstådda barn-männens kroppar.Enkel logik.

    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      salrol skriver:

      Jag tror snarare att denna typ av kvinnor upplevs av svenska män som frånstötande, bl a då de är indoktrinerade fanatiker, politiska aktivister av viss typ och inte ställer upp på livets kompromisser i ett normalt förhållande. Däremot kan de pressa ensamkommande män, som är försvarslösa. Makt!

KommenteraAvbryt svar