Richard Herrey satsar på Moderaterna!

Idag blev det officiellt att Richard Herrey satsar på att bli Moderat politiker. Efter alla twitterår och inlägg i samhällsdebatten är det kanske dags att satsa fullt ut. Som han själv säger så är det upp till väljarna om de vill ha honom. Jag betvivlar inte ett dugg att han kommer att lyckas. Med sitt ”motto” TRYGGHET har han nog träffat huvudet på spik. Vi får väl se…………

rh

Expressen

25 thoughts on “Richard Herrey satsar på Moderaterna!

 1. Citerat ur Expressens artikel. ”När Richard Herrey lämnade programledarjobbet på Sveriges radio för ett år sedan var det av just politiska skäl.
  – Eftersom jag hade för avsikt att kliva in i politiken valde jag att lämna, säger han.”
  Richards uttalande visar med tydlighet att SR inte är opolitisk. Du får bara vara vänster- eller miljömuppe.

 2. Sk kändisar försöker att hitta en födkrok och se det finns politiker. Riksdag, landsting, kommunal. Kommer man in i den kretsen kan man sen ståta med fina titlar som generaldirektör för någon lekverksamhet eller kanske ambassadör? Pengar luktar inte, att ärligt försöka jobba det är däremot fult men fina leksakstitlar det är fint och välbetalt.
  Finns redan lite sk kändisar i regeringen från Disneyland.
  Tryter jobben Schyffert eller Ernmannar så vet ni var ni ska gå, till politikens välbetalda värld.
  Ta bort- radera omedelbart 2/3 av våra myndigheter så spar vi lite pengar och den fina välutbildade kompetensen som frigörs kan nu börja försörja sig själva och bidra till välfärden för våra gamla och barn och sjuka.

  Vi behöver få politiker av kaliber som vågar att styra upp vårt land.

 3. Sverige kommer att behöva dra åt svångremmen och börja spara.
  Vi behöver inte fler politiker att försörja. Dessutom de som avgår verkar få hutlöst mycket pengar livet ut, utan att göra ett ärligt handtag.
  Stoppa nuvarande och fd politikers liv i sus och dus.
  Börja med att halvera antalet riksdagshen.
  Åtstramning även mot alla föreningar och organisationer, både goda och onda.
  Alltför många människor gör inget vettigt men har ändå hög lön med hjälp skattesystemet.
  Och för de som önskar att vara goda och hjälpa går det utmärkt att göra det Själv med eget arbete och egna pengar, inte med skattemedel som nu.

 4. Hade du haft dina gyllene skor på så hade du blivit en sd politiker . Så nu får du dansa jävligt tajt om du skall lyckas i moderat träsket med dina guldpjuck. ….halleluja

 5. Många kändisar tar vägen in i politiken för att jobba för ”tryggheten”. Ann Heberlein också M och Polis-Martin Melin senast till liberalerna. Ekonomiska tryggheten verkar tryggad som politiker oavsett om man blir kickad eller jobbar några år!

 6. Om man satsar på ett parti, som alla andra flyr ifrån, är det nog inte omöjligt att nå toppen.

 7. Du Richard. Är du medveten om att det är din förra partiledare Fredrik Reinfeldt, som bär huvudansvaret för främlingsinvasionen i detta land.
  Har du tänkt reparera hans onda gärningar bör du hellre ansluta dig till SD.

 8. Jag tror nog han får varva ordet trygghet med ”Diggi-loo diggi-ley” i det avdankade partiet bestående av en massa avdankade sossar som tror att de är borgare. Passar säkert bra där.

 9. Missat något , ”Det går bra nu säger Löven!” ……….???

  En liten påminnelse.

  ”Regler och kommentarer”

  Visa respekt, identifiera dig, även om du är anonym.

  Ett och annat svinhugg får vi tåla, men försök tillföra något till diskussionen.

  Vi har BBS-lagen att förhålla oss till.

  Jag drar mig i det längsta för att ”porta” någon men raderar då och då en del kommentarer innehållande mindre fina uttryck, mot hela grupper av människor./ Pettersson

 10. Nu vet jag inte vem denne prominente person är som säger sig stödja Beata med sin röst.
  Sture Persson från Blentarp (om ni känner honom) kommer för sin del,att stödja SD.
  Dessutom c:a 100.000:e andra skåningar men det är tveksamt,om dessa kommer att figurera pressen ! 🙂

 11. Moderater=landsförrädare. Hur kan någon normal människa engagera sig i moderatpartiet, med muslimgalningar i slips.. Ha, sätt på dig muslimsärken.
  Rösta SD

 12. Oavsett parti, så är det bra att Richard Herrey går in i politiken. För ser man på dessa uttalanden, så behövs han där bättre, än de flesta som huserar där idag.

  ”– Jag kliver inte in i Moderaterna för att jag tycker att de har varit fantastiska i allt de har gjort. Jag kliver in där för att deras ideologi ligger nära det jag står för och för att jag vill påverka partiet.”

  ”Uppgörelsen mellan allianspartierna och regeringen i december 2014, den så kallade ”Decemberöverenskommelsen”, var ett stort misstag, hävdar han. 

  – Det var fel på alla möjliga sätt. Jag vill inte vara med om att något sådant händer igen.”

  ”Herrey välkomnade Anna Kinberg Batras omdiskuterade besked i januari i år om att partiet ska diskutera olika sakfrågor med Sverigedemokraterna.

  – För egen del kan jag samtala med vem som helst, och om man sitter i en folkvald riksdag måste man respektera vad folket har valt. ”

  ”Vad är det stora problemet med Stefan Löfven och hans regering, som du ser det?

  – Det stora problemet är att de för en socialdemokratisk politik som inte är företagsvänlig. Det som får ett samhälle att gå framåt är arbete, och det är företagen som anställer människor.

  Grundläggande i allting är företagsamheten. En företagsvänlig politik är en arbetsvänlig politik. Jag ser ingen framtidsvision i Stefan Löfvens sätt att agera. ”

 13. Strategiskt tänkt där Herrey. Den kortaste vägen till framgång är att vi reformerar sjuenigheten inifrån och då är Moderaterna ett bra val. Kan SD komma upp i 30% och ett reformerat M i 20% behövs inga andra partier.

 14. Antje Jackelen men valspråket ”allah akbar” har gett SATAN ett ansikte och Reinfeldt/Löven duger också, två landsförrädare!

 15. Moderaterna är dock fel parti om han vill Sverige’s bästa.
  800’000 PUT delades ut utan krav av Reinfeldt regeringen (2006-2014). Detta i ett land som redan 2006 allvarligt hade börjat gå på knäna just p.g.a. av den omfattande asylmigration (sedan 1973) vars takt dubblades under 2006-2014 (gentemot föregående 8 års period).

  • Jag antar att bildbeviset visar George Soros, djävulen personifierad. De på bilden ovan är bara assistenter.

  • I den där värste landsförrädaren i Sveriges historia finns minst en legion av demoner.

Kommentera