Utvisa de ”palestinier” som hotar med folkmord

INVANDRING. Svensk – Palestinska Centret” i Helsingborg publicerade igår en text på Facebook som indirekt uppmuntrar till folkmord på judar då man till åtföljande bild publicerar texten “This is how zionists jews came to palestine, half nake, without anything. This is how they are going to leave too.” (”Så kom sionistiska judar till palestina, halvt nakna, utan någonting. Så här kommer de att lämna också.”)

Tidigare arrangerade Svensk – Palestinska Centret en demonstration med flera andra palestinska organisationer där dess muslimska deltagare skrek tydligt och klart vad man önskade, nämligen “Död åt judar!!!!!” och hade klädd upp barn i militäruniform.

-Pettersson tycker att dessa personer omedelbart ska få sina uppehållstillstånd indragna och eventuella medborgarskap återkallade.

Titta på bilden och tänk, 1948 bildades staten Israel, efter det kördes c:a 850.000 judar iväg från arabvärlden där det bott i tusentals år och all deras egendom konfiskerades av araberna. Inte många har tyckt synd om dem.

 • Sedan dess har Israel byggt upp en oerhört rik och demokratisk stat liksom de sönderbombade Tyskland och Japan. 
 • Vad har araberna gjort på dessa nästan 70 år? 
 • Araberna är galna. De lever i en fantasivärld.

De lanserar kartan över Brittiska Mandatet Palestina som upphörde för 69 år sedan, de tror att Patriarkernas grav i Hebron är en palestinsk historisk plats, de är beroende av utländskt stöd för att finansiera sin ekonomi, mest per capita i hela världen. De hyllar självmordsbombare som hjältar.

De lever i en galen värld som skdar både judar och araber, mest araber och muslimer.

De måste någon gång nyktra till och gå vidare, bygga upp sin stat, ekonomi, samhälle och kultur.

Under de femtio år sedan Sexdagarskriget har araberna byggt upp en övertygande berättelse där palestinierna framställs som offer och israelerna som förtryckare. Många har gått på det, bland annat Sveriges regering…

8 thoughts on “Utvisa de ”palestinier” som hotar med folkmord

 1. OT
  Såg Löfven på nyheterna idag och där sade han att människor flyr, inte alltid på grund av krig, utan för att de söker ett bättre liv
  Han menade att vi skall hjälpa på plats, låter som SD…
  Sedan malde han vidare om att EU måste hjälpas åt med flyktingar, är det inte dumt? Han sade ju tidigare att det är en vinst på sikt? Då är det väl bättre ju fler Sverige kan få hit.
  Har han inte läst Sandviken rapporten?

 2. Staten Israel kom till 1948. Visserligen var det då många israeler, som kom halvnakna och utan ägodelar. Men de har ändå med framgång skapat sitt land under de snart 70 år, som gått sedan dess. De har alltså åstadkommit mer på 70 år, än vad araberna gjort på 500! När man reflekterar över detta, har man svårt att begripa, hur Löfven & Co kan tro, att import av individer från Mena-länderna skulle kunna vara en tillgång för oss.
  De klarar ju inte ens att försörja sig själva.

  • Inte bara det att de inte kan försörja sig själva, den skyhöga kriminaliteten kostar oss ännu mycket mera pengar (direkt+indirekt) för att inte tala om det immensa mänskliga lidandet det förorsakat/förorsaker.

 3. Tänk om en annan hade skrivet likadant men bytt ut sionistiska judar mot araber, då hade man nog fått skaka galler, men bara för de kommer från Palestina så går det hur bra som helst, detta fanns inte att läsa i enda tidning som PK gillar.

 4. Nazisterna hatar judar, men inte på långa vägar lika mycket som muslimer gör.

 5. Men media är alldeles för upptagna med en heilande galning på Båstads tennisstadion.

  Eller så tycker pressen att det är OK med horder av skränande hatbrottslingar på svenska gator.

Kommentera