Försvaret marscherar


FÖRSVARET. – Pettersson noterar att Försvaret marscherar, i mitt tycke åt fel håll och framförallt i fel kängor. Någonstans är det någon som prioriterar fel, helt fel…


18 responses to “Försvaret marscherar

 • Kurt

  Jag är så trött på detta palaver om bögar, vill de packa skit eller slicka varandras fittor få de väl göra det. Jag skiter fullständig i dom. Ju mera trams de ställer till med på sina parader desto mera få jag upp spyorna.
  Va vill dom från oss? De är som muslimer se man på deras spektakel handlar allting om SEX. Skulle man som hetero eller normal funtad människa gå ut näck och visa kuken med dammvippan mellan skinkorna bli man hämtad för förargelse väckande beteendet. Och sen dessa sjuka människor som släpper sina barn med sig för att se på detta, visa man sånt till barnen i hemmet kommer socialen bums Vidrig alldeles vidrig

  Gilla

 • eva

  När får vi se en muslimska i regnbågsmönstrad burka?
  Då skulle etablissemanget göra på sig av lycka.

  Gilla

 • Jhonsson

  Idiotin breder ut sig i allt snabbare takt. Jag rekommenderar uniformer med färgglada ränder som i Pride-flaggorna. Dessa kan då även i nödfall hissas som flaggor.
  Försvaret skall försvara Sverige, det räcker!

  Gilla

 • Wally Walrus

  Ser ut som kängorna stå på det som en gång var Sverige.

  Gilla

 • Argus

  De var i alla fall inte högklackade. Man får vara glad för det lilla. 😉

  Gilla

  • dave

   Den lilla klacken.

   Gilla

   • Stenbock

    På tal om klackar spelas imorgon en div 3-match mellan Erfurt och Rostock.Med anledning av gästernas kända hulliganer kommer 1.200 poliser,att bevaka föreställningen.
    Ungefär lika många som Absurdistan kan samla ihop över hela riket,sedan nu många av dem beslutat byta yrke !

    Gilla

 • Jan

  HBTQ-personer är mentalt störda individer som inte har i det militära att göra. Psykiskt sjuka individer kan man inte ha i det militära. De är en fara både för sig själva och övrig militär personal. HBTQ-personer har blivit mentalt sjuka genom en feministisk könlös uppfostran. Den här feministiska regeringen är en katastrof för landet på många olika plan.

  Gilla

 • eva

  Om hela försvaret skall HBTQ- och genus-certifieras är det väl lika bra att måla om allt på en gång! Bort med kamouflagemönstringen på kläder och prylar, spraya regnbågsrandigt över alltihop. Folk, stridsvagnar, u-båtar, flygplan….. så fienden verkligen ser vad det är för fiender(!!!) de har att möta.
  Vad är ett par skosnören à la regnbåge mot en hel armé?

  Gillad av 1 person

 • Mjölner

  Hå hå ja ja eller hahaha.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Bra. Då är FÖRSVARET extremt anti-muslimskt.

  1) De kan ju börja med att försvara islamska kvinnor mot deras män och kvinnans rätt att vägra bära huckle och lyda sina män.

  2) Därefter kan de försvara alla märkliga sexuella preferenser mot homo-mördarna och homo-hatet inom den muslimska populationen i Sverige.

  Nä, jag trodde inte det. ”Vi är beredda att gå hur långt som helst”… men inte längre än PK-korridoren sträcker sig.

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Endast som ren kuriosa bland de uppräknade avarterna kan nämnas att emetofili står för något slags sexuellt utbyte av att vomera, det vill säga kräkas.
   Ja, go´vänner, de sjukliga anomaliernas mångfald står icke den etnopluralistiska variationsrikedomen efter och fyller samma destruktiva, samhällsnedbrytande funktion.
   Vad begreppet koprofili beträffar synes det undertecknad alltför vederstyggligt att beskriva.
   Andreas.

   Gilla

   • Kurt

    Sjuka människor som gillar att leka/äta skit. De hör hemma på psyket

    Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Högst kuriöst att en så uppseendeväckande månghövdad skara villkorslöst skall hållas lössläppta i stället för att genomgå erforderlig och sluten psykiatrisk behandling. Resultatet av den i grunden destruktiva psykvårdsreformen tar sig icke minst uttryck genom nämnda Prideparader, där allsköns utövare av abnormiteter, förslavade av laster och lidelser, excellerar i mänsklig förnedring.
    Globalismen i ett nötskal!
    Tack, Kurt!
    Andreas 🙂

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: