Om mordlystne muslimen i Hamburg


”Sara H. från Skåne ”  skrev nedanstående som en kommentar till inlägget om den ”mordiske Muhammedanen i Hamburg”   För att ingen skall missa hennes kommentar så lägger vi ut den som ett inlägg!

Se hur knivterroristen i Hamburg levt och bott som stackars ”flykting” i 7 år i bl a Sverige och hans falska”flyktväg”….
————————————————————
Den 26-årige Ahmad kom som ”flykting” till Hamburg. Han rökte hasch och drack alkohol, slösade upp pengar. Ahmad föddes 1991 i Förenade Arabemiraten men kallade sig palestinier. I mars 2015 ansökte han om asyl i Dortmund och sedan kom till Hamburg, efter att ha bott 5 år i Norge och Sverige.

Han flög 2009 från Egypten till Norge, för att söka arbete där men han fann inget arbete, så efter två år, alltså 2011, drog han till Sverige, där en av hans bröder redan bor. För att lura myndigheterna att han var asylsökande, flög han 2015 till Spanien för att sedan ta sig till Tyskland.
Alltså, under åtta år presenterade sig Ahmad A. som flykting och gjorde att flertal misslyckade asylansökningar. För tre månader sedan fick han beskedet att han skulle avvisas.

Ahmad överklagade inte beslutet. Han skulle lämna landet omedelbart, men hade inga ID-papper. Genom sin födelseattest – det enda dokument som han hade med sig – skulle den palestinska ambassaden i Berlin utfärda ett ersättningspass så att han skulle kunna lämna landet. Men Ahmad tröttnade, uppenbarligen, och hämnades på oskyldiga tyskar, de människor som under två år betalt hans uppehälle i Tyskland med 409 Euro/månad. Men 4000 kronor/månad räckte inte för Ahmad på långa vägar, så han lånade pengar. Grannen, Mustafa, minns dagen för hans utvisningsbeslut. ”Han var mycket arg, han kastade förolämpningar kring sig och sa att han skulle göra någonting. Jag beskylldes också, han sade att vi var hundar.

LÄNK


3 responses to “Om mordlystne muslimen i Hamburg

 • Argus

  Inga araber på våra gator?

  Gilla

  • Stenbock

   Det är ju sedan gammalt känt att ohyra,drar till sig sina anförvanter.
   Skrev f.ö. för c:a en vecka sedan om afrikanska svinpesten,som nu raskt är på väg mot oss.
   Finns redan i vår närhet (Tjeckien,Tyskland)…
   Då påstods att denna pest skulle vara ofarlig för människor ! I dag finns nyheter om att denna nu skapat en epidemi bland befolkning i Sydasien…
   M.a.o. skall enl. forskare (invandringsvänliga) Europeiska befolkningen,vara immun mot denna !!! Fan trot !
   Ytterligare en pest som väntas berika oss p.g.a folkvandringen.

   Gilla

 • Stenbock

  Nu angripes Hamburg som enskilt Bundesland från regeringsidan i Berlin.
  Hamburg har genom åren gjort sig bekant,för att (liksom Löfvèn) stödja de islamska krafterna. Staden som styres av röd/gröna har underlåtit,att genomföra de utvisningar som anstår avslagna asylansökningar.På så sätt har allt flera av detta pack från hela landet,växlat hemort till ”Reeperbahn-staden” med visshet,att kunna stanna kvar i landet.
  Därefter har dessa islamister kunnat resa vidare till de andra Bundesländerna för att där utföra sina attentat.Detta har ju skett i otaliga fall senaste året,och nu sätter Berlin ned foten,och beordrar Hamburg att följa lagen.Om detta sedan sker i praktiken,ser jag som ovisst med tanke på de som styr staden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: