Om den mordlystne muslimen i Hamburg


Om den mordlystne muhammedanen,Palestiniern ”flyktingen” Ahmed al H , som mördade en person och skadade 3 stycken i Hamburg skrev vi tidigare om HÄR. 

Nu har det  publicerats några videor som visar delar av händelseförloppet.  Den första visar hur några Hamburgare med hjälp av stolar från en uteservering övermannar den mordlystne muhammedanen!

 

 

 

 


7 responses to “Om den mordlystne muslimen i Hamburg

 • Stenbock

  Ett bevis för vilken nivå de ”godhjärtade”, (läs vänsterpack) i stället för att som i Absurdistan ”kärleksbomba” arrangerar i Hamburg,efter att deras vänner islamisterna,mördat någon oskyldig.
  Som framgår av bilden nedan av tyskt vänsterdrägg:

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Se hur knivterroristen i Hamburg levt och bott som stackars ”flykting” i 7 år i bl a Sverige och hans falska”flyktväg”….
  ————————————————————
  Den 26-årige Ahmad kom som ”flykting” till Hamburg. Han rökte hasch och drack alkohol, slösade upp pengar. Ahmad föddes 1991 i Förenade Arabemiraten men kallade sig palestinier. I mars 2015 ansökte han om asyl i Dortmund och sedan kom till Hamburg, efter att ha bott 5 år i Norge och Sverige.

  Han flög 2009 från Egypten till Norge, för att söka arbete där men han fann inget arbete, så efter två år, alltså 2011, drog han till Sverige, där en av hans bröder redan bor. För att lura myndigheterna att han var asylsökande, flög han 2015 till Spanien för att sedan ta sig till Tyskland.
  Alltså, under åtta år presenterade sig Ahmad A. som flykting och gjorde att flertal misslyckade asylansökningar. För tre månader sedan fick han beskedet att han skulle avvisas.

  Ahmad överklagade inte beslutet. Han skulle lämna landet omedelbart, men hade inga ID-papper. Genom sin födelseattest – det enda dokument som han hade med sig – skulle den palestinska ambassaden i Berlin utfärda ett ersättningspass så att han skulle kunna lämna landet. Men Ahmad tröttnade, uppenbarligen, och hämnades på oskyldiga tyskar, de människor som under två år betalt hans uppehälle i Tyskland med 409 Euro/månad. Men 4000 kronor/månad räckte inte för Ahmad på långa vägar, så han lånade pengar. Grannen, Mustafa, minns dagen för hans utvisningsbeslut. ”Han var mycket arg, han kastade förolämpningar kring sig och sa att han skulle göra någonting. Jag beskylldes också, han sade att vi var hundar.

  Hämtat från Bild-Zeitung
  http://m.bild.de/news/inland/angriff/terror-hamburg-das-ist-der-taeter-52702696.bildMobile.html#fromWall

  Gilla

 • Nils

  ”Hamburgarna” som kastade stolar mot förövaren var tämligen välstekta…

  Gilla

 • Cirkusen rullar på.

  Vem vet vad detta barn varit med om, vilka orättvisor har drabbat honom.
  Vi måste prata och krama honom så han får känna kärlek och förståelse.
  Det är så synd om honom.

  Ding Dong Kokko

  Gilla

 • assad

  Ursäkta FjärranÖsternRedaktionen, orelaterat, med jag tänker på hur IS-asen, mänsklighetens avskum, mördar var de än befinner sig! Och just nu tänker jag på Filippinerna.
  Hur i helvete kan man låta svinen hålla på? Det är fördjävligt att terroristerna får hållas. Varför går inte länderna samman i området kring Filippinerna och avslutar cirkusen omedelbart? Fattar dom inte att de står näst på tur? Jag tror inte ett skit på att det här är svårt att lösa, öka de militära insatserna 100-falt. Vad är problemet? Asen gillar ju krig, varför inte ge dem en rejäl portion, inget jävla daltande. Utrym civila och kör! Låt dem aldrig mer få fäste! Islamisterna är som cancersvulster, får de fäste i söder kommer stora delar av Asien att drabbas, förr eller senare.
  Det är, minst sagt, olyckligt att president Duterte har gjort verbala attacker mot USA under lång tid. Jag hoppas att de båda kan återta de relationer de haft tidigare och att USA skickar bästa, kraftfullaste hjälp möjligt.
  Det är uppenbart att USA är det land man ska räka med när det gäller att ta i tur med islamistiska terrorister.
  USA har fått tagit många strider, i islamfallen för mänsklighetens bästa.
  Det här borde vi vara mycket tacksamma för.
  Min syn på USA är dag helt förändrar. Med några undantag är de förebilder.
  Trump, se till att hjälpa Duterte! Gör det snabbt och effektivt. Sätt stopp för mördarasen nu!
  Good bless Filippinerna, USA, Polen, Ungern och Tjeckiska republiken.

  Människor lider välden över på grund av de här amöborna. Vad i helvete!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: