Mordlystna Muslimer i Australien

Australisk polis har lyckats förhindra ett muhammedanskt försök att smuggla ombord en bomb på ett flygplan. Fyra muhammedanska män har har arresterats i Sydney.

Statsminister Malcolm Turnbull säger att säkerheten har ökats vid Sydneys flygplats.  De ökade säkerhetsåtgärderna infördes också på alla större internationella och inhemska flygterminaler runt om i Australien över natten.

 

De mordiska muhammedanerna tänkte använda en peroxidbaserad explosiv anordning i stället för att använda nitratbaserade kemikalier som kan detekteras på flygplatsen. Manchester Arena-bombaren Salman Abedi använde en sådan peroxidbaserad explosiv triacetontriperoxid, bättre känd som TATP, för att döda 22 konsertgäster i Storbritannien den 22 maj.

LÄNK

 

 

4 thoughts on “Mordlystna Muslimer i Australien

  1. Ljug-expressen ”glömde” skriva att det
    handlar om muslimska mördare. Någon
    som är förvånad? Hand upp!

  2. Exemplet gällde Australien. Men dessa mördartyper finns numera överallt i våra sekulariserade länder. Så varför inte i stället för att dalta med dem eller bekosta domstolar och fängelsevistelser: 1) Tvinga ut dem med våld! 2) Motsätter de sig detta och försöker gömma sig så skall de skjutas på stället då de påträffas.
    PS Vi har rätt att gå på våra gator!

  3. Hög tid att returmera alla dessa mordiska muslimer till den plats där de hör hemma. Om de vill resa någonstans får de väl göra det med kamel. Vi behöver dem inte här och de kommer heller inte att ”bli lönsamma lite längre fram” som vår statsminister Löfven gång på gång påstår.
    Sitt påstående bygger han naturligtvis på önskedrömmar och inget annat.

Kommentera