Mordlystna Muslimer i Australien


Australisk polis har lyckats förhindra ett muhammedanskt försök att smuggla ombord en bomb på ett flygplan. Fyra muhammedanska män har har arresterats i Sydney.

Statsminister Malcolm Turnbull säger att säkerheten har ökats vid Sydneys flygplats.  De ökade säkerhetsåtgärderna infördes också på alla större internationella och inhemska flygterminaler runt om i Australien över natten.

 

De mordiska muhammedanerna tänkte använda en peroxidbaserad explosiv anordning i stället för att använda nitratbaserade kemikalier som kan detekteras på flygplatsen. Manchester Arena-bombaren Salman Abedi använde en sådan peroxidbaserad explosiv triacetontriperoxid, bättre känd som TATP, för att döda 22 konsertgäster i Storbritannien den 22 maj.

LÄNK

 

 


4 responses to “Mordlystna Muslimer i Australien

 • Mm

  Dödsstraff i Australien?

  Gilla

 • Eddy S Karlsson

  Ljug-expressen ”glömde” skriva att det
  handlar om muslimska mördare. Någon
  som är förvånad? Hand upp!

  Liked by 1 person

 • Luntan

  Exemplet gällde Australien. Men dessa mördartyper finns numera överallt i våra sekulariserade länder. Så varför inte i stället för att dalta med dem eller bekosta domstolar och fängelsevistelser: 1) Tvinga ut dem med våld! 2) Motsätter de sig detta och försöker gömma sig så skall de skjutas på stället då de påträffas.
  PS Vi har rätt att gå på våra gator!

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Hög tid att returmera alla dessa mordiska muslimer till den plats där de hör hemma. Om de vill resa någonstans får de väl göra det med kamel. Vi behöver dem inte här och de kommer heller inte att ”bli lönsamma lite längre fram” som vår statsminister Löfven gång på gång påstår.
  Sitt påstående bygger han naturligtvis på önskedrömmar och inget annat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: