Kalifatet Malmö arrangerar konferens om ideologin bakom vit överhöghet


INRIKES. Kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh, Grundskoleförvaltningen i Malmö, ABF Malmö och kontroversiella antirasister deltar i en konferens om ”ideologin bakom vit överhöghet” och ”rasistiska språkbruk i skollitteratur”.

Den 9 oktober kommer Malmö stad arrangera konferensen ”Slavhandelns arv – afrosvenska röster” tillsammans med Afrosvenskarnas Forum för Rättvisa, Pedagogisk Inspiration, ABF Malmö och Malmö mot Diskriminering (MmD).

Pedagogisk Inspiration (PI) är en del av Grundskoleförvaltningen i Malmö och ska egentligen fungera som ett stöd för Malmös grundskolor. Det är oklart varför Pedagogisk Inspiration arrangerar denna konferens och hur det är kopplat med Grundskoleförvaltningens uppdrag.

Konferensen kommer inledas med att Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande, kommer tala. Därefter kommer Kitimbwa Sabuni prata om ”ideologin bakom vit överhöghet då och nu”. Under dagen kommer även den tidigare AFA-aktivisten Tobias Hübinette hålla en föreläsning. Hübinette har blivit kritiserad för att ha jämfört internationell adoption med den transatlantiska slavhandeln.

Under dagen kommer det även hållas en föreläsning om ”rasistiska språkbruk i skollitteratur och populärkultur, samt vilka konsekvenser detta har för rasifierade barn och ungdomars självkänsla och skolresultat”.

Situation Malmö

-Pettersson undrar om det socialdemokratiska kalifatet Malmö kommer att diskutera den muslimska slavhandeln med svarta afrikaner som är och var tio gånger värre än den över Atlanten.

Det vore bra om någon frågade Tobias Hübinette varför han vill förinta svenskarna och varför han är kränkt av Kinapuffar när han är korean…på bilden dock Aftonbladet Patrik Lundberg som är lika…

Det ska diskuteras det rasistiska språkbruket i skollitteraturen. Kanske bättre att det diskuterades språkbruket i skolan och hur ord som svenne-fitta används.

Kitimbwa Sabuni anser att kakorna nedan är rasistiska och det säger en hel del om mannen som är specialist på att leva på svenskarnas skattepengar samtidigt som han kritiserar dem. Sabuni är även aktiv i Muslimska mänskliga rättighetskommittén som är ännu en i raden av organisationer som har som enda uppgift att suga ut svenska skattebetalares pengar.

Afrosvenskarnas Riksförbund kontrolleras av Sabuniklanen, de drar in minst 8 miljoner om året i statsbidrag så de har väl råd att jävlas med Sverige och svenskarna om skitsaker…

Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, damen är bra på att göra slut på icke-Malmöbors skattepengar på skitsaker. Varelsen till höger är hennes man


32 responses to “Kalifatet Malmö arrangerar konferens om ideologin bakom vit överhöghet

 • Tony

  Skulle vilja rekommendera denna Stjernfeldt att ta få
  en gratis synundersökning hos Specsavers?

  Liked by 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Dessa rabiata rasifierade rabulister är de facto väl medvetna om den av naturen fastställda och mycket väldokumenterade vita överhöghet vars irritabla faktum nu gubevars föranlett en konferens i akt och mening att förneka densamma.

  Vad den absurda ordkombinationen ”Muslimska mänskliga rättighetskommittén beträffar, torde var medborgare med samtliga sinnen i behåll vara i stånd att konstatera att denna otroliga sammanslutning enbart tillkommit i syfte att tillskansa sig största möjliga bidrag till den islamistiska infiltrationsprocessens fromma.

  Här uppstår onekligen en så kallad contradictio in adjecto – det vill säga en uppseendeväckande och förnuftsstridig definition, då vi är förbannat medvetna om att de koranförslavade muslimernas högst inadekvata begrepp om mänskliga rättigheter är synonymt med ”rätten” att utöva olika former av terror mot världens kristna och judiska befolkning, icke minst i de länder dessa avgrundsaktörer invaderat.
  Något som för övrigt lönar sig väl inom det psykopatiska parasitparadisets portar, där den reverserade rasismen systematiskt förnekas.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Landskrona toppar den skånska skolk-ligan – mer än var femte elev fick studiebidraget indraget under det senaste läsåret.

  Liked by 1 person

 • ruben

  Vad är det som pågår? Vem görs konferensen för? Vilka är målet och vad?
  Är det deltagarna på konferensen, som behöver omvändas? Eller är det ett självrättfärdigande, typ slå sig för bröstet känsla, som behöver stärkas?
  Den här typen av helt onödiga ideologiska propaganda-möten för att bränna skattepengar borde förbjudas. Om målen för kommunen är för flummiga och ospecifika, så måste man stärka motivationen för de kommunanställda förmodligen. Det är totalt obegripligt att Sveriges tredje största stad behöver socialbidrag av staten med över 5 miljarder per år.
  Ja vet att det kallas för det Kommunala utjämningssystemet, men fungerar i många fall, som bestraffning för de skötsamma kommunerna och belöning för de kommuner som missköter sig. Jag känner inte alls för att vara med om årligt bistånd till Malmö. Det är djupt orättvist, för jag anser att det är delvis olaglig konfiskering av pengar. Malmö får ta sig i kragen och börja gå i vinst. De vet alla vad som krävs. Biståndspengar skall bara vara en tillfällig starthjälp. Om det ges ut årligen och blir obligatoriskt, så förslöas den hjälpte och motivationen försvinner att hjälpa sig själv. Det har ofta blivit resultatet av de flesta internationella bistånd och Malmö är säkert inget undantag.

  Liked by 1 person

 • Clarence H.

  Handlar nedan om samma Tobias Hübinette som i artikeln?

  ”Tobias Hübinette ”Jag är misstänkt för ett mord”
  http://www.friatider.se/jag-ar-misstankt-for-ett-mord-mot-expo-grundaren-som-blev-regeringens-expert-pa-rasism

  Hübinettes antirasistiska aktiviteter hunnit sätta avtryck i hans belastningsregister
  Tobias Hübinette har av domstol flera gånger bedömts som psykiskt störd.
  Tobias Hübinette har av utredande poliser hörts om det olösta mordet på 16-årige Anders Gustafsson, det sk fryshusmordet nyårsnatten 1995.

  Tobias Hübinette i tidningen Creol 1996: ”Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt”, ”låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”.

  Tobias Hübinette blev sommaren 1995 på nytt dömd till en lång rad brott med koppling till hans politiska aktivism, bl a mordhotat ledande sverigedemokrater, arbetsgivare och föräldrar till dem, bedömdes av rätten psykiskt instabil
  2000 – i Expo berättade att han brukat våld mot barn och pensionärer av ideologiska skäl.
  2006 -Mordbrand
  År 2006 gripen för en rad opolitiska mordbränder, bl a hos sin före detta flickvän och,,,,,,
  2007 – Olaga hot,mordbrand
  År 2007 åtalad för att ha hotat en jurist, hällt lacknafta genom hans brevinkast och,,,,,,,
  2008 – åtalad för olaga hot och genomgick ytterliggare en rättspsykiatrisk undersökning
  Domar 2007-2008: http://pdfcast.org/pdf/domar-2007-2008-hubinette-pdf

  https://petterssonsblogg.se/2011/09/24/tobias-hubinette-vill-forinta-svenskarna/

  Liked by 2 people

 • Hanna

  Avknoppa Malmö från resten av Sverige så kan ni hålla på och prata om hudfärg så mycket ni vill och göra det ni brukar om dagarna. Men inte med de 5 miljarder ni får årligen av övriga vita svenskar!

  Liked by 1 person

 • Carl edström

  I dag ska jag baka negerbollar till barnbarnen.

  Gilla

 • motvallsblogg

  Utan arabisk medverkan och lokala stamhövdingar som ville bli av med sina konkurrerande grannar hade slavhandeln aldrig fått den omfattning som den fick.

  Gilla

 • Luntan

  Hon är väl bara ett exempel bland många desperata kvinnor som saknade karatycke?

  Gilla

 • Bajen666

  Hoppas bara det var en dålig bild…eller ser han ut så negern..?

  Gilla

 • Tussilago

  Europa: We have all the diversity we need!!

  Gilla

 • Mm

  Och för de som går med plakat om att ni inte vill bli kallade neger, åk till spansktalande länder och hör vad de kallar er negro=svart. Problem med det? vad kallar ni läpp, gom spalt=harmynt, skolios=puckelryggig. Flicka/kvinna i Sverige = hora

  Gilla

 • age

  Ett av exemplen, som visar att Sverige styrs av islam i bakgrunden!

  Är vi uträknade eller bara nerslagna som nation, som genuint fosterland?

  Jag är rädd!
  Är du lugn och trygg?

  Gilla

 • Mm

  Hör ni alla koreaner eller andra som endast kommit till Sverige genom att deras fosterföräldrar så önskade barn. Ta upp frågan med dem, gör er frigörelse med dem som gett er mat, kläder, älskat er. Sett till att ni gått i skolan, universitet, fått den hälsovård ni behövt under uppväxten tom ordnat med bostad. Jag har ingen del i detta uppror. Som sagt ta det med era fosterföräldrar varför de tagit hit er och jag med flera har fått betala.
  Är så dj-la trött på ert gnällande, det fanns många etniska svenskar att ta hand om när ni importerades men det passade tydligen inte era fosterföräldrar, så varför tar ni inte och håller käften eller drar er tillbaka till era ursprungsländer och ser hur ni hade haft det efter barnhemstiden.

  Gilla

  • age

   ”Mm”!

   Det är väl inte de adopterade barnen från Asien och andra icke muslimska länder som är problem i Sverige.
   Jag vill tro att de allra flesta av dessa barn är mottagna, omhändertagna och behandlade som egna barn i familjen.

   Vi behöver dessa människor och jag vill tro att de nästan alltid lyckas i sitt nya hemland. De växer upp och fostras i svensk miljö och blir svenskar.

   Muslimsekten däremot håller ordning på sekten och en muslim förblir muslim och förblir ett hot mot vårt fosterland.

   ”Håll Sverige rent” – har inget sikte på de svenska människor som råkar vara födda i något annat land.

   Enligt koranen är dock en, som är född muslim, alltid muslim och ska betrakta ickemuslimer som fiender = kan aldrig bli svensk.

   Tack alla ni svenskar, som är födda i annat land och som ger Sverige er kraft!

   Tack alla svenskar, som hjälps åt att förlänga tiden tills islam tar över vårt fosterland och inför sharialagar.
   (det som redan hänt i 53 bostadsområden i Sverige, no-go zoner)

   Regeringen gör inget åt denna ockupation!

   Gilla

   • Joy

    Det är flera av de adopterade barnen som bråkar i politiken, var lugn för det. Expos snubbe och gentlemannen på Kinapuff- påsen är adopterade mig veterligt! Kommer inte på fler i hastigheten, Lena Sundström, pk- journalist icke att förglömma, är hämtad hit.

    Gilla

 • hllviken

  Det är psykologisk och ekonomisk krigföring mot det etniskt svenska folket!

  Gilla

 • svensson

  Konstigt tycker jag att det är aldrig rasistiskt när invällarna kallar oss” vita” för allehanda förnedrande tillmälen. Vi får inte ha våra gamla kakor, karameller eller sagoböcker utan att det måste bytas namn och innehåll bara för att behaga ”överheten”. 100 000 tals kronor betalas till nyadeln så fort de har en fis på tvären men vi ska stå ut med både tillmälen och våld utan vare sig ursäkt eller ersättning. Vi ska integreras sa hon ”vår Mona” ? Jag tänker fortsätta säga negerboll mm.

  Liked by 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Ja, bra, problemen i det svenska skolan, våldet och de obefintliga betygen för invandrare i skolan härrör från att Lindgren skrev om Pippis pappa som ”negerkung”. Exakt. Nobelpris-kandidat.

  De 30 hittills i år morden i Malmö beror på att alla skånska konditorier säljer negerbullar. Märkligt att man inte bjudit in Dan Eliasson, för om man hade fängslat alla bagare som säljer negerbullar så hade man fått ett snabbt slut på Morden i Malmö. Hur kunde man missa detta?

  Leif Geve, varför tar du inte upp Tintin som roten till gängkriminalitet.

  Liked by 1 person

 • Fiona1177

  Vad jag är trött på alla dessa antirasistiska,genusfixerade fruntimmer! Snart kommer dom väl att stryka färgen ”vit” ur ordlistan också om dom får hållas.

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Apropå att parasitera i olika livsformer……………

  Skatgöken är siktad i Sverige.

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/s%C3%A4llsynt-skatg%C3%B6k-siktad-p%C3%A5-gotland-1.4489622

  Gilla

 • Argus

  Kan vi fråga dansken om de vill ha tillbaka Skåne? De verkar i alla fall ha markkänning och en vilja och strategi att komma åt problemen.

  Fast när man tänker efter varför skulle de vilja fördubbla sina problem och kasta halvdussinet miljarder årligen på ett tidigare danskt eller svenskt område?

  Gilla

 • introvert

  Ju mer människor talar om rasism ju mer generar den. Det handlar om attraktionslagen. Människor som alltid talar om rasism och finner den
  överallt tenderar att uppslukas av den. Meningen vore ju att inkludera
  människor utan tanke på ras. Istället går vi mot ett dividerat samhälle där
  hudfärg spelar roll, när det är andra faktorer såsom sammanhållning och
  nationell enhet som avgör vår framtid.

  Gilla

 • hllviken

  Tvi vale, vilken rutten svart soppa det blivit av mycket i Sverige!

  Gilla

 • Joy

  Hon är ju en lämplig förebild för malmödamer, men den maken. PK – gifte….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: