Odenberg: M borde regera med S

INRIKES. Moderatledaren Anna Kinberg Batra vill fälla regeringen med en gemensam alliansbudget som förutsses få stöd av Sverigedemokraterna. Förre försvarsministern Mikael Odenberg (M) föreslår att M ska regera med S i stället i DN Debatt.

Odenberg är också väldigt kritisk till det misstroendevotum Alliansen riktat mot nuvarande försvarsminister Peter Hultqvist.

-Pettersson kan förstå. De verkar ha trevligt ihop. Odenberg säger att han bara bjudit Hultqvist på middag en enda gång och det stämmer säkert. De verkar inte äta så mycket…

21 thoughts on “Odenberg: M borde regera med S

  1. S och M regerar ju redan ihop eftersom M godkänner allt som S gör.
    Det finns ingen opposition i Sverige om man inte räknar SD dit.
    Jag börjar faktiskt tro att även om samtliga 7 partier i 7-klövern går samman till ett parti så får SD högre siffror ändå i valet.
    S kan inte bilda regering eftersom dom är körda.
    Alliansen kan inte bilda regering p.g.a. oenighet och att C inte vill vara med. Det återstår bara ett parti som kan komma i fråga av två anledningar. 1. Dom har aldrig fått chansen att visa vad dom går för. 2. Dom är det enda demokratiska partiet i Sverige.
    Det står mellan SD och renodlad diktatur.

  2. Moderaterna kommer att reduceras till ett viljelöst 10.-% parti vid nästa val. De kommer naturligtvis att gå i säng med vilket ammat parti som helst, nara de får bara med och ”regera”

  3. Jaha, ännu en med rutten syn på demokrati. Går moderaterna ihop med sossarna är de slut som ett borgerligt parti. Möjligen får de tillbaka en del av de sympatisörer som uppgett centerpartiet i väljarundersökningarna.

  4. ”Tara e a noastra, nu a lor” (=landet är vårt, inte deras) – så står på demonstranternas plakat. Och mycket mer … men jag tänker inte förarga er eller väcka vissa känslor hos tappra (?) svenskar. Det är så pinsamt …..

    https://youtu.be/nTeJt4_A4_Q

  5. Ja ja. Planen är sannolikt 2018 att se hur folk röstar och därefter slå ihop en regering av de 7-klöverpartier som behövs för att utestänga SD. Man börjar bli trött på lekstugan i Rosenbad och mobbningen av svenska folket.

  6. Rövhål som pratar skit på vår bekostnad så klart, de kan inte ens betala sina semestrar, fester med den feta lön vi ger dem, avgångsvederlag resten av livet, (för odugliga, okunniga för att få arbeten där det krävs lite tankeförmåga och inte en bred käft som bara glappar) utan det skall vi skattebetalare stå för. Usch vilket pack, moderater som ställt till med kaoset och de andra, sossarna som vidmakthåller det

  7. Socialistpartiet Moderaterna.Reinfeldt reformerade partiet fullständigt.

  8. Så har jag också tidigare tyckt men det var före Reinfeldt, Sahlin, Löfven och Batra. Nu skulle det bara bli MS och S&M. 😉

  9. Den övergödde Mikael Odenberg kan väl lika gärna ge
    sig in i Sossepartiet, han tycks ju trivas bättre där
    bland egenberikarna?

  10. Och de super på svenska skattebetalares pengar, gissar jag. ”Representation”… .

  11. Vanstyret av Sverige fortsätter fram till valet. Sedan kommer en mycket lång tid innan SD har fått Sverige på rätt köl igen.
    Det är nog så att efter att SD bildat regering 2018 så kommer det inte att ta mer än 2 månader så kommer det andra partiet ( 7-klövern ) att säga ” titta, vad var det vi sa, dom klarar inte av det”.
    Det är ingen inom det partiet som begriper att det tar lång tid att återställa landet till ett normalt land igen.

    • I nästa mandatperiod kommer Sverige att hamna i en allvarlig kris när bostadsbubblan briserar. Eftersom det är Socialdemokraterna i samarbete med Riksbanken, som skapat denna kris är det bättre att Socialdemokraterna får sitta kvar även om det ter sig motbjudande. Vi minns hur det gick vid 90-talskrisen när Socialdemokraterna kom undan ansvaret för att de förlorade valet 1991.

  12. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Odenberg är en politisk självmordsbombare. Om moderaterna skulle gå till sängs med djävulen så gör de det EFTER ett val och UTAN att säga något FÖRE valet och sedan är moderaternas saga all. Faktiskt samma sak om de skulle säga att de vill vänsterprassla. Moderaterna kommer att vara körda.

  13. Moderat och socialdemokrat som har gjort sitt.

    Nya politiska röster måste fram både inom S och M.

    Så kan M-edia-S ”mysgubbar”, äta och dricka, i lugn och ro.

Kommentera