Är vi rustade för fortsatt invasion?


Är vi som nation förberedda, har vi byggt dom där skolorna, förskolorna och extra stora lägenheterna/villorna som behövs inför vidare invasion? Har vi byggt fler vårdcentraler och sjukhus, har vi utbildat fler tandläkare, samt fyllt på med könsstymparkirurger?

 

Om viljan finns kan vi, men när ”vi” är för få som vill, samt att vi är för få och för fega för att göra nåt åt folkutbytet kommer vi att fasas ut till ”förmån” för, ja för vad ( här stannar vi till och funderar..….)? MEN, om vi är tillräckligt många är det då dags för stopp vid ”gränsen” och kanske internering, deportering repatriering…………

Det fattar väl alla, att med andra kulturer här, blir det andra kulturer här, och inte svensk kultur i Sverige. Jag vill inte springa och sjunga afrikanska stridsrop på våra gator/trottoarer, det jag önskar och vill, är att mina landsmän inser vad som sker med det land vi lånar av våra barn…….och reagerar. Dags att dra sitt eget strå till stacken, för våra barns skull.

Jo, du kommer att bli kallad för rasist, men låt inte det hindra dig från att värna vår lilla plats på jorden.


20 responses to “Är vi rustade för fortsatt invasion?

 • Markus K

  Ingen nyansierad dialog här inte. Är ingen rädd för indoktrinering? Lite det som händer i mindre utvecklade samhällen, vilket i sin tur är det som lett till att det är en konflikt i första hand. Ironiskt nog =).

  Gilla

 • Mjölner

  Har skrivit kommentar om invasionen över Medelhavet tidigare och många med mig. Svensk kustbevakning kör skytteltrafik med negrer från Libyen till Italien. Läkare utan gränser med flera aktörer ägnar sig åt samma sysselsättning. Hanteringen är kriminell. Man konkurrerar med smuggelbåtarna och bidrar till kaoset i Europa. En organisation som lyckats samla in pengar att hyra ett fartyg som är tänkt frakta tillbaka negrerna till Libyens kust har av franska myndigheter hotats med rättsliga åtgärder. Franska myndigheter vill därmed bidra till kaoset i Europa. Samtidigt är hela EU-ledningen totalförlamad utom den alkoholskadade gunstig junkern som delar ut dagsedlar och flyttar möbler i Bryssels salonger. Italien, Grekland och Turkiet agerar transitländer som portionerar ut parasiterna efter eget godtycke. Undras hur mycket ekonomiskt bidrag dessa länder verkligen erhåller av EU-maffian. Sverige ligger risigt till, vi har ingen gränskontroll och ingen regering, framtiden ser mörk ut.

  Gilla

  • Lena

   Frankrike har valt en liberal och globalist !
   Hoppas inte på förnuft därifrån-

   Gilla

  • Tobbe

   Det var väntat att globalisterna skulle försöka få stopp på Defend Europe. Det innebär att myndigheterna har bekänt färg.
   Lita på att hittar de ingen lagparagraf de kan använda kommer de uppfinna en sådan.

   Gilla

 • Ama Tona

  Vi borde egentligen fokusera på vad som händer här och nu ..
  Muslimer vill inte integrera deras uppgift är att göra hela världen muslimsk .
  För att förstå vad som händer måste vi ha kunskap om vad islam betyder och innebär och hur de går tillväga för att sprida det. .Som jag har sagt för länge sedan och folk trodde att det var en konspirationsteori ,har muslimer infiltrerat olika myndigheter.
  Genom att spela offret och agera i namn av en fredligt religion, trycka på rätten för religionsfrihet ,gjort anspelning på islamofobi,rasism har de kunnat agera för att stärka Islam..
  Kolla runt om i Europa ,hur många ”tunga politiker” ursäktar muslimerna varje gång det sker en ”terrorrist attack”? Om det inte sker i Allahs namn i vilken då? Om det inte är muslimer ,hur kan det komma sig att samma ”fredliga imam fördömer på nyheterna attacken i Manschester som krävde barnsliv för att sedan borta från tv kameror stå i moskeen och säga att den aktion inte var extremist den var muslimskt för det står i koran ,hadith och suras om Jihad och att sharia lag måste råda ,muslimerna måste ta över världen och alla infidels måste dö?
  Sker det försäljning av vapen till muslimska länder, tillåtelse att bygga moskeer , skolor ,dagem ,tunga minister post ,jobb på skatteverket ,försvaret ,försäkringskassan?
  .Alla säger vara moderat muslim, vill ha fred och så blir de starkare och börja kräva .. Precis som deras profet gjorde .. Som religiös kom han inte långt ,när han började agera politiskt och blev en ”war lord” kom han desto längre..
  Från exklusiva bad tider för kvinnor till no go zon … Med allt det innebär där emellan …
  Kunskap är livsviktigt ingen undantag när det gäller Islam ..
  Jag säger inte att alla muslimer är mördar maskin eller terrorist.. Känner många snälla ,gulliga ,vanliga som inte ens vet riktigt vad det innebär att vara muslim ,de bara är det …Men de är okunniga ,men är en styrka till de som vet .När det behövs kan de pressas att vara en riktigt muslim och välja sida .Också enligt profeten ..välj rätt eller dö..

  Gilla

 • Joy

  Lite ot men hör till ämnet. Någon har nu talat om att vi måste assimilera invandrarna, so far so good. Men anledningen till förslaget och anpassningen till integration 1975, som folk menar är starten för det mångkulturella samhället i Sverige, var på grund av att muslimer och romer inte gick att assimilera. Då tittade politikerna bland annat på Australiens aboriginer, och menade att man ska byta bort assimilering mot integration, och vips hade vi en ny lag.

  Varför i hela fridens dagar inbillar sig folk att dessa mängder av muslimer som kommer ska kunna assimilera sig, när de aldrig kunnat göra det! Jag fattar inte att folk inte fattar vidden av vansinnet!

  Gilla

  • Ama Tona

   Tvärtom de vill leva segregerad ,varför annars skall man ha muslimskaskolor ,dagem och moskeer.. Det är bara regeringen som ser produktiviteten i de ..De flesta väljer Sverige för att de får Bidrag för att inte göra någonting annat än begå brott…

   Gilla

 • Lena

  Den här amerikanska kvinnan riktar sin kritik åt den person som med all rätt skall ha kritik för sin usla roll som borgmästare.

  Gilla

 • NisseBerra

  Tänk på det! Utan negrer stannar Sverige….

  Gilla

  • modernghost

   Och ”negerländer” har stannat av utan européer.
   Snart stannar hela klotet av och blir till ett ”negerland”.

   Gilla

 • Jhonsson

  På grund av brist på argument, drar PK-folket till med orden rasist, nazist och du delar inte min värdegrund,etc. Men några konkreta argument har man inte.

  Gilla

 • kbrel

  Hellre stolt rasist än ett ”Mähää” 😉

  Gilla

 • Tobbe

  Rasist-kortet är och har alltid varit trams, det handlar om globalism kontra suveräna stater och det är därför det är så brännbart för globalisterna. Inget att bry sig om när det kastas r-kort hit och dit för det handlar inte om det.

  Gilla

 • age

  Informationssidan, ”w2eu.com” finns kvar!
  Sidan ”wellcome to eurupe” beskriver hur invasionen ska genomföras!

  Ta något lugnande innan du går in på sidan!

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

 • gamgubben

  Naturligtvis är vi inte det. Se bara den situation Sverige nu befinner sig i. Polis, sjukvård, äldrevård, bostadstillgång allt och alla släpar efter och problemområdena blir bara fler. Den sittande Regeringen kan inte, törs inte alternativt orkar inte väntar bara på att pensioneras. Alliansen exakt lika förlamade, dessutom förstår de inte att för vårt lands bästa måste de samarbeta med SD. Snacket om värdegrundsskillnader är bara bevis på att de inte har modet att säga ”vi hade fel där SD haft rätt i alla år”.

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Feministregeringen”, FI o Jonas kommunister kommer snabba på utredningen om hur många ”könsstymparkirurger som krävs för att inte kränka Islam.

  Gilla

 • Curteus

  Bra skrivet, Eva-Marie!

  Gilla

 • Jenny

  Svenskarna blir kallade för rasister om de inte tycker att det är ok att hela världen får jobba i Sverige. Varför? Det är väl ingen befolkning som tycker det är ok?

  Gilla

  • ossie

   Jobba i Sverige ??? De flesta vill väl inte anstränga sig att jobba när bidragen ramlar in regelbundet och de kan sitta och fika och spela kort.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: