Sviker landet och folket

INSÄNDARE. Löfvens högförräderi, utplånar Sverige och svenskarna!

Hej! Tyvärr är inte statsministern tillgänglig för intervjuer och det är infrastrukturministern som ni får kontakta i stället. Mvh Ingela. (Pressekreterare.)

Landets media försöker nå statsminister Stefan Löfven. Man vill ha ett uttalande beträffande den accelererande krisen kring säkerhetsskandalen och Transportstyrelsen. Människor i landet är naturligtvis oroliga över vad som hänt och kräver givetvis information.

Sveriges pajas till statsminister och högste ansvarige politiker för landets säkerhet, har hittills inte sagt ett knäpp. Han har i stället gjort sig helt oanträffbar.

Löfvens oacceptabla uppträdande, och i egenskap av att ha det omedelbara ansvaret för det svenska samhällets haveri, samt ackumulerade lögner och bedrägeri mot Sverige och svenskarna – gör honom högst kvalificerad för internering på livstid!

Extremt allvarlig situation

Löfvens nonchalans är fullständigt förnuftsvidrig. Och då skall man hålla i minnet att landet befinner sig i en mycket, mycket oroande situation. Topphemlig militär information har till följd av socialdemokraten Löfvens korrumperade, outbildade och inkompetenta partikompisar, kommit i händerna på främmande makt.  Med konsekvenser som i dag ingen kan förutse eller ens ana sig till, men som med allra största sannolikhet utgör ett extremt allvarlig hot mot landet, och då särskilt vissa yrkesgrupper och medborgare.

Stefan Löfven… ja, den där socialdemokratiske tönten som seglat in på ett fackligt bananskal i svensk politik, och som gett begreppet intellektuellt funktionshinder ett alldeles eget ansikte. Inte så sällan har han gett ett genant och pinsamt intryck… på gränsen till att man tyckt synd om honom, då han utan betänklighet hellre skulle platsat på ett behandlingshem, än som statsminister i en svensk regering!

Jag snackar alltså om samme, outbildade Löfven som högt och tydligt i landets statsbärande television (SVT) på bästa sändningstid, förkunnade för svenska folket: ”Jag har tagit ansvar, jag är statsminister!” och som vid andra tillfällen högtidligt slagit fast: ”Vi skall ha ordning och reda…

Ställ Löfven inför riksrätt

Det finns bara ett alternativ. Ställ statsminister Stefan Löfven och hans närmaste politruker inför en icke politiskt tillsatt tribunal. En svensk Nürnberg-rättegång, efter de fruktansvärda och oreparabla skador som vänsterfascisterna i Rosenbad och deras handräckare åsamkat Sverige och dess folk. Riksrätt!

Nej, absolut aldrig inför någon politiskt korrupt, svensk domstol! Utan då ett folkets domstol – och låt denne Löfven förklara sig, på vilket sätt han tog ansvar. Juryn (nämndemännen) måste utgöras av ett par-tre hundra människor från alla i landets förekommande samhällsklasser (inkl. pensionärer) och yrkeskategorier – vilka ofrånkomligen direkt drabbats av socialdemokraternas ödeläggande vanstyre av Sverige.

Skrämmande inkompetens i regeringen

Den genomgående inkompetensen och utbildningsnivån i socialdemokraternas regering är dramatiskt skrämmande. Samtidigt en i högsta grad oanständig förolämpning mot det svenska folket. Endast 40 % av ministrarna har en avslutad akademisk utbildning. Här några exempel på utbildningsnivåerna hos gräddan av de socialdemokratiska politrukerna som (van)styr Sverige.

Stefan Löfven – statsminister; 2 år på ekonomiskt gymnasium, en icke fullbordad svetsarkurs och klarade 1½ år på socialhögskola innan han misslyckad hoppade av.

Anders Ygeman – inrikesminister; ingen utbildning, enda merit har jobbat på Konsum i Hagsätra.

Margot Wallström – utrikesminister; ingen utbildning.

Peter Hultqvist – försvarsminister; journalist, vapenvägrare, saknar militärtjänst-utbildning då han befriades efter 57 dagar av samvetsskäl…

Mikael Damberg – närings- och innovationsminister; ingen formell utbildning.

Anna Johansson – infrastrukturminister (högaktuell i IT-skandalen); ingen utbildning.

Gabriel Wikström – socialminister; f.n. sjukskriven, klarade inte en (1) högskolepoäng efter tre terminers studier.

Ardalan Shekarabi – civilminister; illegal invandrare (gick under jorden 1989 efter utvisningsbeslut), 2003-05 SSU-ordförande men tvingades avgå efter anklagelser om att ha förskingrat förbundets pengar, klarade inte ens 40 % av högskoleprovet.

Helene Hellmark Knutsson – minister för högre utbildning och forskning; grundkurser i historia, nationalekonomi och statistik men ingen examen. (Någon högskoleexamen behövs alltså inte för att bli minister i högre utbildning och forskning i socialdemokratins Sverige!) Listan över ”créme de la créme-sossarnas” avsaknad av utbildning kan göras mycket längre!

Nej, detta är inte några ”fake news” fast det ligger nära till hands att tro det, då det framstår som helt surrealistiskt. Det är dock dagens sanning!

En underbegåvad skitstövel

Man kan bli mörkrädd för mindre. Och det är denna begåvningsresurs och intelligentia som sägs ta ansvar för, och styr ett helt land… Inkluderat dig och mig! Finns det verkligen någon normalbegåvad läsare på Petterssons som är förvånad över att Sverige i dag ser ut som det gör?

Stefan Löfven som själv inte bara visat sig vara en outbildad, kraftigt underbegåvad lögnhals, med väsentligt reducerat intellekt – åskådliggör nu dessutom klart och tydligt, för hela svenska folket, att han även är en ynklig och feg liten skitstövel. Punkt slut!

Aldrig har de krav, jag tidigare genom flera brev ställt till Anders Thornberg hos landets säkerhetspolis (Säpo), varit mer seriösa och allvarstyngda än vad de är i dag. Agerar eller ingriper inte Säpo med omedelbar verkan, kan vi lägga ytterligare en havererad svensk myndighet i den politiska soptunnan. Säpo!

Inom vilken annan befattning eller yrke i det svenska samhället, medges man uppvisa denna fullständigt bottenlösa inkompetens, totala avsaknad av utbildning, okunskap samt fara för sina medmänniskor, hot rikets säkerhet och samhället i övrigt – utom när det handlar om att bli Sveriges statsminister?

Johansson

23 thoughts on “Sviker landet och folket

  1. Inte bara Sverige har förvandlats till de invandrades paradis av kriminalitet.
    I Schaffhausen vid gränsen mot Tyskland,löper nu en idiot kring med en motorsåg,och angriper personer på gatan.Inte precis dåd som skedde innan nybyggarna anlände till Europa.På mitt inlägg framgår hur en äldre dam tages om hand av ambulans/polismannskap efter överfall.För att kunna gripa dåren,har man nu avskärmat hela gamla stadsdelen i staden:
    https://www.blick.ch/news/schweiz/grosseinsatz-der-polizei-in-schaffhausen-die-altstadt-ist-abgeriegelt-id7039075.html

  2. Så sant, så sant.

    Kommer skrivas in i historieböckerna som den som förstörde Sverige.
    Får hoppas att skadorna kan repareras.

    Så synd för tidigare och kommande generationer som har slitit för ett bra Sverige och nu ett Sverige som är på väg till tippen!

    Förhoppning att det finns räddning kvar!

  3. Det är ta mig tusan med största självövervinnelse man lyckas avhålla sig från att i sedvanlig ordning lovprisa vår genialiske Johansson, för att i stället koncentrera sig på inläggets huvudrollsinnehavare, den ambulerande katastrofen Löfvén.

    Man kan dock inte avstå från att spekulera om hur excellensens annalkande apologi kommer att utformas, och med vilken hjärteknipande intensitet han ärnar försvara sina medbrottslingar i denna skandal utan motstycke. Med tanke på tidigare prestationer kan vi med all sannolikhet bespetsa oss på kulturrelativistiska uttryck som ”jätteutmaning” och ”fortsatt förtroende för” samt andra gelédallrande litoteser.

    Hade vi nu befunnit oss i en tid då Svea Rikes Lag alltjämt efterlevts, hade tidningsrubrikerna icke fokuserat sig på rent trams utan med emfas aviserat vad som de facto utspelats inom den humanitära stormaktens sönderfallande territorium, där infantila inlägg om det vita patriarkatets fientliga furie, den penisavundande Zara Larsson nu prioriteras.

    Tjänstemän och ministrar har ägt kännedom om Transportstyrelsens avsteg från gällande lagstiftning och den läcka som inte kan definieras som annat än ytterligare ett hot mot rikets säkerhet – oavsett vilka lögner de ansvariga kommer att duka upp inför det avtrubbade folk som nu börjar vrida sig av olust inför det uppenbara vanstyret.

    Brottsrubriceringen ”obehörig befattning” är ett hån mot rättsstaten, då högförräderi, alltså den svåraste formen av brott mot riket, oavvisligen utgör en mer adekvat benämning.
    Andreas.

  4. Efter andra världskrigets slut drogs Nürnberg-processen igång mot nazistförbrytarna och rättegångarna varade mellan 20 november 1945 och 1 oktober 1946.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnbergprocessen

    Oreparabla skador har nu bevisligen åsamkats Sverige och dess folk.

    I en svensk motsvarighet till Nürnberg-processen kunde man ju lämpligen förlägga rättegångarna mot vänsterfascisterna i Rosenbad och deras handräckare till en liten svensk stad med ett liknande namn och kalla den Norberg-processen.

  5. De var verkligen en skrämmande läsning, behövs det ingenting ALLS i kompetens eller utbildning. De verkar räcka att man blir medlem i partiet och går deras väg, för utbildning verkar ju vara helt bortkastat. Kanske därför de vill fylla landet med outbildat folk från MENA, då kan ju INGEN ifrågasätta dem.

  6. När det gäller att dela ut våra skattepengar till korrupta stater över hela jorden, då håller han sig minsann framme för att glänsa. Men nu, när hans regerings tillkortakommanden blottas, ja, då har han gömt sig. Han sitter väl väl inlåst i sin bubbla och filar på sitt försvarstal. Naturligtvis kommer det talet att innehålla,orden:” Nej, jag visste absolut inget och nej, jag trodde samt nej, jag minns inte.
    Var är ansvaret Löfven alltid brukar påstå att han tar? Vi får vänta och se.
    Men vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.

  7. Utomordentligt bra och mobiliserande artikel. Rösta på dess författare, Johansson, till Sveriges President och på Akesson som statsminister.

  8. I Sossarnas värld saknas det utbildning, fast alla dom
    uppräknade har ju partibok och då kan man bli vad
    som helst. När det gäller statsministern s visar han
    gärna upp sig på Töntiga Pridefestivaler och liknande
    trams, men när det handlar om rikets säkerhet då
    håller han sig undan offentligheten, trots att det
    är hans egna ministrar som ställt till eländet.
    Vi har en pellejöns regering, och man undrar i sitt
    stilla sinne vad andra länder har för uppfattning om
    denna hönsgård..med en statsminister som håller
    sig gömd när han ska visa landet styrka? Lika dant
    var det när dom två knivmorden ägde rum på IKEA
    i västerås då visade han sig inte på en vecka, trots
    att han befann sig i Västerås samma dag, inga
    framträdanden , inga tröstens ord till anhöriga
    till offren.? Vi har i sanning en ynklig regim!

    • Vad det gäller IKEA så finns det andra som har utnyttjat dessa mord till max i politiskt syfte och så hänsynslöst så att de anhöriga vädjade att de skulle sluta, vilket inte respekterades.

      Även om det inte gjordes några framträdande av Löfvén den första kaotiska dagen när man inte ens visste om det var en eller två gärningsmän så har säkert Löfven hört av sig till dem på ett värdigare sätt än de som spridit lögnaktiga rykten om att mamman var halshuggen.

      • ”Mia”
        Ta och töm din idols nattpotta, gå ut nånstans, och stanna kvar där (nånstans !). Varken du eller dina idoler passar bland bloggens belästa och beresta skribenter och kommentatorer. Ingen av er har nånsin stigit i en aula på något universitet, inte ens för att roffa åt er någon hederstitel – som ni skulle köpt för dyra pengar – precis som Ceausescu &makan gjort.
        Mycket mer har jag att säga, men ni får inte spricka och ’ornera’ trottoaren med era inälvor. Inte än. Ni ska få ’your day in court’ och välförtjänade straff.

      • ”bloggens belästa och beresta skribenter”.

        Berest kanske en och annan är men beläst (?) Det märks i så fall iinte.
        Idoler är något jag hade i min ungdom, och Löfven är inte min idol men till skillnad mot er hatar jag inte varenda minister, som ni tycks göra.
        Hur är det med ministrarna i Rumänien förresten, är de lika usla som du anser de svenska vara?

        Jag har nämligen aldrig hört ett ont ord om dessa eller något negativt om detta land över huvud taget.

      • Mia
        Hoppas att du står ut med att jag lägger mig i, du kan väl hoppas jag inte ha glömt / förträngt de förtryckta rumäniernas grymma historia under en diktator, folket löste det !

  9. Mycket bra skrivet. Det var länge sedan man hörde så många sanningar om avsaknaden av en Svensk regering som i detta inlägg.
    Hela etablissemanget borde få livstids fängelse på vatten och bröd och då menar jag livstids fängelse. Dom skall inte komma ut annat än med fötterna före. Den här s.k. regeringen har kostat svenska folket några hundratusentals miljarder kronor. Dessa pengar hade räckt till att behålla välfärden i Sverige i stället för att som nu avskaffa den totalt.
    Sverige står på randen till konkurs eftersom det bara finns skulder i statskassan och Johansson kan inte lova en enda krona till någonting eftersom det inte finns en enda krona i statskassan.
    Jag tycker synd om SD som skall ta över efter valet och starta med flera hundratals miljarder i skulder och inte ett öra att betala med.

KommenteraAvbryt svar