Sade till stenkastare – blev slagen

BROTTSLIGHET. En kvinna blev slagen när hon sade till några ungdomar som kastade sten i Upplands Väsby utanför Stockholm. – Hon har blivit slagen på något sätt, vilket lett bland annat till blodvite från näsan, säger Mats Brännlund, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm. 

Tre personer hämtades till förhör och en av dem, en 17-årig pojke, greps. Han har nu släppts, men är fortfarande misstänkt för misshandel.

-Pettersson undrar, släppt men fortfarande misstänkt så ikväll kastar han sten igen…

Om Upplands Väsby på bloggen…

7 thoughts on “Sade till stenkastare – blev slagen

  1. Många kvinnor som rycker in här och var i vårt land.. en granne berättade om en man. Hans son blev jagad av invandrar pojkar som kastade sten efter honom. Pappan sa spring inte ifrån dem. Han följde med sin son ut och tog en av ungarna i nacken och gick till lägenheterna där de bodde i byn. Skrek till dem alla att så här beter man sig inte osv… de kom ut i mängder. Han översatte på sin telefon till dem. Blev bättre efter det. Pappan har polskt ursprung. Hjälps åt och stå upp för landet och det som är rätt.

    • Självförsvar i all ära men vi svenskar går oftast ensamma eller i par och de som antastar oss är alltid i grupp plus att överfall kommer alltid som en blixt från klar himmel.

      • Jo jag har sett det med. Jag tycker ändå det ger ett visst självförtroende att veta att man KAN försvara sig någorlunda.
        Sen lär KRAV MAGA ut andra sett. Det finns tex denna ”träningsformen” också…

        https://youtu.be/uGqfsYaUxYo

        Han har många bra tips på hur man kan göra i olika situationer 🙂
        Mvh! Jill

  2. Dom har order från skämtet till rikspolischef att när
    det handlar om Pensionsräddare , och det gör det till
    95% så ska dom släppas omgående, att dom tas in
    till förhör är bara ett spel för galleriet.Allt grövre
    brott mot Svenskar tolereras av myndigheterna, men
    tvärtom högprioriteras och belönas dom importerade.

  3. En svensk feministisk tillrättavisning av samhället, fick grabbarna som både hade kastat sten och sedan misshandlat kvinnan.

    Nu var det ju inte SD-killar som ”misshandlade”, så denna misshandel försvinner nog i mängden, både för polisväsende och media.

KommenteraAvbryt svar