Stäng

7 reaktioner på “Uppvisning av våldsbejakande i New York

 1. De har jätteproblem med våldsamma kriminella svarta i USA! Det finns naturligtvis också bra svarta som jobbar och sköter sig men av fängelseklientelet är de flesta dock svarta. De våldsamma, aggressiva och har svårt att klara ett enklare arbete, IQ nivån är väldigt låg i denna grupp och chansen att de kan klara sig ute i samhället lika med noll. På detta kommer enorma klasskillnader som bygger på motsättningarna. Flera miljoner befolkar USA:s fängelser.
  Teori och praktik är två olika saker, de som pratar sig så varmt för ”mångfald” bland våra sossepolitiker borde få ta del av verkligheten och leva ett år i Harlem omgivna av negrer! De skulle dessa figurer INTE klara eftersom de hatar VERKLIGHETES KRANKA BLEKHET….!
  Kanske inte så kul att bli rånad av ett negergäng eller något värre….

 2. Det var naturligtvis ett stort misstag att transportera negrer från Afrika till USA, ett misstag som den vita befolkningen nu får betala dyrt för!
  USA var nog som bäst från 1700-talet och fram till 1870!
  Janne

  1. Mycket av det var fransmännens fel i sydstaterna. De bedrev bomullsplantager och de vita klarade inte av hettan på bomullsfälten, indianerna klarade inte heller hettan, då gjordes misstaget att importera svarta, de klarade hettan på bomullsfälten !
   De kunde ha odlat lin istället, förbannade dårar.

  1. Hörde just att partiet som beslagtogs,hade ett marknadsvärde om hela 800.000 Euro,eller nästan 8 miljoner SEK. Detta parti kommer (om inte redan skett) att brännas idag.Tänk vilken brasa det blir av 3,8 ton kokain… 🙂

 3. Normalbeteende för en neger?
  Generna säger väl att de måste slåss för sin tillvaro i djungeln?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: