Kvinna och tre barn döda efter brand i Angered – polisen misstänker mord


INVANDRARVÅLD. En kvinna i 35-årsåldern och tre barn, mellan två och åtta år gamla, har dött i samband med en brand i en lägenhet i Angered i norra Göteborg. Polisen misstänker att de fyra utsatts för brott innan branden startade.

– Det är vår arbetshypotes. De har skador på kroppen som inte har med branden att göra, säger Thomas Fuxborg, pressinformatör vid polisen region Väst.

Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen då vittnen sett rök komma från lägenheten. De bröt sig in i bostaden där de hittade kvinnan och ett barn avlidna. Två barn fördes till sjukhus med ambulans men deras liv gick inte att rädda.

En anhörig till familjen påträffades i närheten och har tagits med till förhör. – Vi vet för närvarande inte alls om han har med detta att göra men han kommer att förhöras, säger Fuxborg. Polisen betecknar initialt händelsen som mord/dråp.

Uppdatering kl 13.20
Åklagare har klockan 12.34 beslutat anhålla den man som tidigare hämtas till förhör i ärendet. Misstankarna gäller mord i fyra fall. Den anhållne mannen är i 50-årsåldern. Några övriga uppgifter kring utredningen kan i nuläget inte lämnas.

Polisen


26 responses to “Kvinna och tre barn döda efter brand i Angered – polisen misstänker mord

 • skånetjej

  Det är ju struntsamma vilken religion personen har/hade ,3 oskyldiga barn har råkat ut för detta+ en stackars hund.NU vet vi ju att det troligtvis är mamman som gjort detta själv.Hon måste ha fått någon typ av psykos eller något,när hon har kunnat döda sina egna barn 😦 tycker detta är så fruktansvärt ,och är det så att det är mamman själv .så lider jag verkligen med pappan….men varför lät hon ej barnen vara kvar hos pappan? varför ville hon ta med sig barnen in i döden???

  Gilla

 • Hanna

  Den som vill kan gå in på flashback. Kvinnan var av polsk härkomst och mannen bosnisk. De har kondoleanser på sin gem FB. Sorgligt.

  Gilla

  • Bosse le france

   @ hanna det finns 3 religioner i Bosnien .tänk på det
   Kristina muslimer katoliker .polska intressant.skälligen misstänkt .tragiskt.vi får se.

   Gilla

 • Bosse le france

  Men hur vet ni att mördaren är en utläning??får en känsla att mamman kan ha gjort det.det har hänt förr.förklara hur vet ni att mördaren är muslim? Utländsk?kom igen förklara?det finns idioter bland svenskar som mördar.förklara lite närmare varför tror ni att mördaren är utländsk?

  Gilla

 • graal1

  Killen kommer att få put, medan ingenjörer från andra länder utvisas, visst ja dom hade inte mördat, våldtagit, uppträtt bedrägligt, utan jobbat o betalat skatt i Sverige under flera år, hoppas 7-klövern hamnar under 4%

  Gilla

 • Bosse le france

  Det är fruktansvärt.en hel familj mördad.det är vansinnigt.omg

  Gilla

 • Lena

  Behövs det en tolk ?

  Liked by 1 person

 • Mia

  Och som vanligt har man bestämt sig för att gärningsmannen är muslim utan att ha en blekaste aning om detta.

  Gilla

  • HannaG

   Absolut inte, Mia. Alla vet ju att det är svenskar som alltid är de största brottslingarna. De som inte tycker så är rasister/fascister/nazister. Vi avvaktar dock vem som har begått brottet.

   Gilla

  • Stenbock

   Mycket tyder på detta…En 50-årig man med en betydligt yngre fru verkar misstänksamt.Att det skulle vara en vit svensk man,(kanske som du tror) ser jag som mikroskopiskt. Så fruktansvärt grymt,att man kan mörda tre småbarn,tyder rent av på en muslim !

   Gilla

  • Daredevil

   Visst du kan ha en poäng i att man ibland drar förhastade slutsatser, men det finns en anledning till att man antar att GM:en är utlänning (dock inte nödvändigtvis muslim som du påstår). Anledningen är den brutala överrepresentationen av rasfrämlingar vid grova brott. Ingen rök utan eld.

   Gilla

 • Alex

  Jag slår vad att det var en ”hederstaliban” som tyckte inte om kvinnans sett att leva. ”Skurna i halsen” det säger mig en hel del om mannens härkomst. Det tackar vi för Socialdemokrater och Vänsteridioter som har förstört Sverige. Vi har lag för allt annat med hedersvåld vågar man inte ta upp, väldigt väldigt fegt av politikerna. Vem ska skydda kvinnorna som tröttnar på diverse konstiga kulturnormer och vill bara vara som en svensk kvinna… nå väl… det äcklar mig hur visa typer av invandrare tänker om en svensk kvinna. Btw jag är också invandrare och kommer att ge mitt röst på dom som vill bevara Sverige svenskt… jag har valt att leva och dö i detta landet och jag vill göra mitt bästa för att hjälpa alla mina medmänniskor som följer svensk lag. Dom som inte gillar läget kan be Socialen om hjälp för flygbiljetter… helst enkel biljett 😉

  Liked by 1 person

  • Mimi N.

   Tacka socialdemokrater och vänsteridioter som möjliggjort ”Mia”, ”Anna” och andra islamkommunister att dyka upp på bloggar och förgifta kommentarfältet med sina sjuka idéer.

   Gilla

   • HannaG

    Nej Mimmi, det är bra att ”Mia” och ”Anna” är med, det blir balans i kommentarerna och vi får reda på hur hjärntvättade människor tänker.

    Gilla

 • Anton

  Om någon ska utvisas är det denne man. Men efter att ha sett hur dommare dömer i detta landet kan man inte vara säker.

  Gilla

 • jan

  Skurna i halsen. Vilken religion tillber mördaren?

  Liked by 1 person

 • ossie

  Troligen multikulti kulturen.

  Gilla

 • Ståfräs

  AFA, EXPO, FI, Feministregeringen o 7-klövern kommer demonstrera för muslimska barn o kvinnors rätt att hoppa från balkonger och slippa slå ihjäl sig själva , sina barn och tutta på lägenheter utan balkong, grattis PK

  Gilla

 • kbrel

  Pensionsräddare????

  Gilla

  • Mr Q

   Där sparades in ett antal miljoner… Men så kostar det drygt 5.000:-/dag,för att hålla mördaren inom lås och bom !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: