Två misstänkta våldtäkter i Östersund – SVT mörkar signalementet när polisen vill ha hjälp


INVANDRARVÅLD. Två misstänkta överfallsvåldtäkter har skett i Östersund på nästan ett dygn. Den första inträffade under natten till söndagen, och den andra tidigt på måndagsmorgonen.

Signalementen som de båda kvinnorna lämnat stämmer överens med varandra, och polisen utesluter inte att det rör sig om samma gärningsman.

Om Östersund på bloggen…

-Pettersson noterar att SVT Jämtland skyddar brottslingen. De skriver: ”Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och kvinnan som våldtogs har gett signalement på gärningsmannen. – Mannen ska vara mellan 30 och 40 år och cirka 170 cm lång.”

SVT har naturligtvis läst vad polisen skriver men de tycker det är viktigare att skydda gärningsmannen än kvinnorna i Östersund.

Våldtäkter i centrala Östersund

Här kommer en grov sammanfattning i de anmälda ärendena;

1) Söndag 16/7 ca kl. 01.00 har en flicka född 99 utsatts för brottet och det skulle ha inträffatt på en innergård på Köpmangatan.

Enligt uppgivet signalement ska den misstänkte vara ca 30-40 år, mörkhyad, svarta ögon och iklädd militärgröna byxor och en vit tröja.

2) Måndag 17/7 ca kl. 03.00-05.00 anmäls en andra våldtäkt av en flicka född 96. Den skulle ha inträffat på Storgatan. Misstänkt gärningsman beskrivs där enl följande; ca 30 år och mörkhyad.

Jag tar en skärmdump också om någon polischef får spader över signalementet…


19 responses to “Två misstänkta våldtäkter i Östersund – SVT mörkar signalementet när polisen vill ha hjälp

 • Micke

  Oj, det gav resultat att kontakta Öp nu har dom uppdaterat angående våldtäkterna 😁

  Gilla

 • Micke

  Säg till alla ni känner att kontakta Östersunds posten (op. se) och fråga sätta varför dom inte går ut med signalement på gärningsmännen, står ju klart och tydligt på polisen.se!
  Kan ju finnas dom som känner igen beskrivningen.

  Gilla

 • Micke

  Glöm inte att rösta på SD i nästa val!

  Gilla

 • Ulf

  Men har punkardanne gett upp sin omdaning av poliskåren till korvgrillande HBTQ-aktivister med den godkända värdegrunden.
  Kom igen Danne dina grabbar i Östersund har släppt ut ett signalement på en våldtäktsman som inte riktigt stämmer in på alla män, som det ska göra enligt rådande Fi-doktrin. Detta måste få huvuden att rulla hos Östersundspolisen oavsett att det är polisbrist.

  Gilla

 • Micke

  Så alla män mellan 30-40 år i Östersund som är 170 cm långa är nu potentiella gärningsmän? Med rätt signalement till allmänheten kan 90% av männen avskrivas direkt och den riktiga gärningsmannen gripas.

  Vi får se om dessa brutala överfallsvåldtäkter får folk i Östersund att rösta annorlunda i nästa val…

  Gilla

 • Kalle

  Vad hade ni förväntat er? Kommunister är och förblir svin.

  Gilla

 • Jhonsson

  Så fort signalement saknas, utgår jag ifrån att det är någon av våra ”berikare”, som varit framme. Det har visat sig stämma bra.

  Gilla

 • Mm

  Medborgare. Sätt upp anslag överallt och beskriv äcklet. Polisen gör inte sitt jobb. Tidningar, Media mörkar och skyddar de äckliga förövarna. Nu är det dax att vi själva tar hand om att skydda våra flickor, kvinnor.

  Gilla

 • Tony

  Av SVT s mörkning kan man bara dra den slutsatsen att’SVT tycker det är bra att kvinnor våldtas av dessa medeltidsvildar, att hon helt enkelt
  får skylla sig själv som går ut.
  Uppsägningar av licensen måste fortgå och accelerera kraftigt
  så att hönshjärnorna där begriper vad det handlar om!

  Gilla

 • Mjölner

  Har försökt föreställa mig reaktionen på SVT vid en brutal våldtäkt på en eller fler av de kvinnliga rödgardisterna i Hannas kompani. Alla som motarbetar rättvisan genom att vägra uppge signalement för ordningsmakten begår obstruktion mot brottsoffren och borde själva få smaka på medicinen. Nej Hanna, dra upp gardinen och låt ljuset komma in.

  Gilla

 • GO

  Skyddande av brottsling, är det lagligt?

  Gilla

 • ruben

  Vad tror hatarna/svikarna att de döljer och för vem? Det är väl inte konstigt att man tycker illa om alla, som vill signalera sin gudomliga godhet genom att alltid ta invandrade kriminella gärningsmän i försvar. Public service kan ibland visa sina läsare och brottsoffren ett oförskämt arrogant förakt, som inte är av denna världen. Långt är det, till nästa val.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Så arbetar vi på SVT Nyheter………….

  ”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.”

  Gilla

 • Carl

  Inga signalement. Då bör man dra örona åt sig.

  Gilla

 • Mr Jordan

  SVT bör sluta upp med att pracka på hederligt folk, tomt prat om värdegrund och ”allas lika värde”. SVT anser tydligen att en mörkhyad våldtäktsman har ett högre värde än svenska kvinnor och flickor. Frågan är hur mycket högre, 1, 2, 3, 5, 10, hur många offer som helst?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Svart på vitt.

  ”Mörkhyad” är lika med vitt på SVT.

  Fast svensk media ”avpixlar” ju inget…………..

  TUs kampanj: ”Vi vägrar avpixla”

  https://www.journalisten.se/nyheter/tus-kampanj-vi-vagrar-avpixla

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Ska vi se till att Hanna Röd Stjärna får skaka galler?

  Skyddande av brottsling är nämligen ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken. Brottet består i att man hjälper den som begått ett brott att undkomma eller genom att undanröja bevis. Straffet i detta fall borde vara fängelse i 1-4 år.

  SVT, som varande statens informationskanal, saboterar med sitt agerande polisens vädjan till allmänheten att identifiera mannen och tipsa polisen. SVTs agerande innebär vidare att allmänheten inte kan lämna information som kan möjliggöra ett gripande av gärningsmannen.

  Vill någon anmäla, så är det serverat här på silverbricka.

  Liked by 1 person

  • Gringo

   Tyvärr är vi svenskar fostrade så att inte föra något liv och absolut inte klaga på ”makten”, vi är nog världens bästa land att styra. I vilket annat land som helst hade de tagit hus i helvete, men inte i Sverige.
   Jag hoppas någon lämnar in en anmälan, vi behöver fler människor som vågar klaga och som står på svenskarnas sida.

   Gilla

   • compulsoryunion

    vi har grymma häkten där svenskar helisoleras i 3.5 år utan rättegång utan vatten o toa. med hardcore sosse fångvaktare.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: