23-årig arab åtalas misstänkt för att ha hållit en nioårig flicka inspärrat och ha ofredat två andra flickor


INVANDRARBROTT. En 23-årig man från ”Karlsborg” åtalas nu för att ha hållit en nioårig flicka inspärrad och för ofredanden mot ytterligare två unga flickor. Brotten skedde under 2016 och 2017.

Enligt åklagaren har mannen sökt upp nioåringen och fått henne att följa med honom genom att bland annat säga att han kände hennes pappa och att flickans vänner väntade i hans lägenhet. Han ska därefter ha försökt hindra flickan från att lämna lägenheten genom att lägga sig ovanpå henne i en säng.

Vid ett annat tillfälle ska mannen ha sexuellt ofredat en annan flicka, enligt åtalet, genom att ta på henne och trycka sitt underliv mot henne. Enligt tidningen har mannen även sökt upp en elvaårig flicka och vid fem tillfällen försökt få henne att följa med honom hem, något som åklagaren rubricerar som ofredande. Mannen har suttit häktad under delar av utredningstiden, men häktningsbeslutet hävdes i juni.

Skaraborgs Tingsrätt mål: B 1874-17

-Pettersson noterar att Expressen, Sveriges Radio, Skaraborgs Allehanda med flera glömmer att nämna att den åtalade heter Mohamad Ali, är medborgare i Syrien och behöver tolk på arabiska, dessutom hör han inte hemma i Karlsborg utan betydligt längre bort, men han är av någon anledning skriven i Mölltorp…

Som ni vet har vårt land berikats med en massa nya företeelser som vi knappt hade hört talas om tidigare. Ingen i PK-etablissemanget verkar veta vad det beror på, andra har en teori om att det blir så med många unga män på ett ställe men vi som varit med vet att det inte stämmer. En gång när Sverige hade en krigsmakt värd namnet bodde det 100.000 tals unga män i våra regementsstäder.

Ett exempel är Karlsborg, en gammal militärstad som en gång var tänkt som Sveriges reservhuvudstad. I Karlsborg har funnits artilleri, luftvärn, fallskärmsjägare, signaltrupper, flygvapnet, infanteri, luftburna bataljoner, officersutbildning, militär materialförvaltning, Särskilda skyddsgruppen SOG, ingenjörstrupper och en hel del andra militärer också.

 

Sammantaget tusentals ynglingar som var långt hemifrån, inte spottade i glaset när de var lediga och naturligtvis jagade de tjejer, trots det förekom inga gruppvåldtäkter och inga pedofiler. Hade det förekommit så hade det bara gjort det en gång, det kallas grupptryck.

– Så min teori är att Jerzy Sarnecki borde forska på namnen, när jag var ung militär hette vi Anders, Pelle, Björn, Ingvar, Alfred, Håkan, Kalle, Lasse osv. Visst, det förekom en och annan våldtäkt och lite slagsmål, men aldrig gruppvåldtäkter, aldrig några misshandelsfall med tio mot en, inga rån mot pensionärer osv. så jag är övertygad om att det hänger på namnen…

Nu heter pojkarna som åtalas Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är åtalade eller dömda för gruppvåldtäkt.

Så för att bli av med våldtäktsepidemin i Sverige så måste vi snacka allvar och förbjuda den typen av namn, namnen är den enda rimliga anledningen till det grova våldet för hade det varit något annat borde Arnstad, Lindberg, Jerzy, Schyffert, Betnér eller någon annan skarp hjärna ha upptäckt sammanhanget…

För övrigt har jag också lösningen…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

Särskilda operationsgruppen (SOG), är en del av Försvarsmaktens specialförband. Förbandet är förlagt inom Karlsborgs garnison i Karlsborg i Västergötland.


6 responses to “23-årig arab åtalas misstänkt för att ha hållit en nioårig flicka inspärrat och ha ofredat två andra flickor

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Rent parentetiskt kan vi då ställa oss frågan hur många kriminella aktörer av ovan nämnda kaliber Sverige via det gräns- och laglösa tänkandet nu tvingas hysa.
  Med all sannolikhet rör det sig om en imponerande numerär, och att de mentalt och socialt handikappade MENA-predatorerna icke förnekar sig är ett väldokumenterat faktum.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Alla dessa invällare, har de bara sex i huvudet?
  Returnera dem snarast till ursprungslandet.
  Vi behöver dem inte, de är bara en belastning.

  Gilla

 • The proud Swede

  Ett fullkomligt normalt beteende i hans hemland, till vilket han för övrigt borde få en enkel biljett till…

  Gilla

 • Jhonsson

  Invandrarna ”bli lönsamma lite längre fram” påstår den store statsmannen Stefan Löfven.
  Nej Löfven, det blir de aldrig.

  Gilla

  • Mimi N.

   Jo ! Invandrarna ”bli lönsamma lite längre fram” – inte längre fram än september 2018 då Löfvén &Co. vinner valet med invandrarnas (=nyblivna medborgare !) röster, med hjälp av hjärntvättade svenskar och – naturligtvis – med fusk som grädde på moset.
   Det medan riktiga svenskar lägger allt hopp på sina ärliga röster och på SD:s tillförlitlighet.

   Gilla

  • Carl

   Lönsamma längre fram. Betvivlar starkt på det.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: