Somaliskt par levde av bidragsfusk, våldtog och misshandlade sina barn

INVANDRARVÅLD. Två föräldrar i Södertälje ska under flera års tid ha misshandlat sina barn. Nu åtalas de för grov fridskränkning. De ska bland annat ha slagit barnen i ansiktet och dragit dem i öronen. De ska också ha misshandlat barnen med bälten, vilket lett till smärta och hudförändringar.

 

Polisen har tagit bältena i beslag och hållit förhör med både barnen och föräldrarna, som nekar till brott. Men läkare har dokumenterat barnens skador. Nu åtalas föräldrarna för grov fridskränkning.

-Pettersson noterar att SVT döljer en hel del.

Ett intressant stycke ur domen ”Sara uppgav också att hon vid ett specifikt tillfälle blivit piskad med bältet eftersom hon önskat att få ta av sig slöjan. Fadern ska då hotat att skicka iväg henne till Djibouti.”  Frågan uppstår i varje fall hos mig. Är familjen från Djibouti och har ljugit om att de är från Somalia?

Ahmed Ali Diriye, påstås var född 18 augusti 1983 i Somalia döms för grov fridskränkning, grov våldtäkt mot barn samt grovt sexuellt övergrepp mot barn som begåtts mellan januari 2013 och januari 2016. Han döms även för grovt bidragsbrott från försäkringskassan för att vid 151 tillfällen ha tagit ut nästan 700.000 kronor i felaktiga bidrag.

Hans påstått somaliska fru, Naima Mohamed Ahmed, född 10 januari 1986 döms för grov fridskränkning. Naima är medborgare i Somalia.

Paret har sex gemensamma barn och har enligt domen utsatt tre av dem för misshandel.

Sex åtalspunkter om grov fridskränkning i målet handlar om att Ahmed tillsammans med sin fru misshandlat tre av sina barn genom att vid upprepade tillfällen nypt, slagit, sparkat samt vridit barnen i öronen. Även köksredskap har använts för att misshandla barnen vilket orsakat smärta, kroppsskada och ärr.

Föräldrarna nekade till brott, men läkaren dokumenterade barnens skador.

Ahmed fälldes på två åtalspunkter avseende sexbrott mot två av sina barn. Han har enligt domen flera gånger haft vaginala och anala samlag med en av döttrarna och vid upprepade tillfällen utsatt henne för andra sexuella handlingar. Tingsrätten skriver att brotten bör bedömas som grova eftersom Ahmed visat särskild hänsynslöshet och råhet i syfte att tillfredsställa sig själv.

Somaliern har även vid upprepade tillfällen genomfört sexuella handlingar mot sin son, genom att han legat bakom sonen och stoppat handen innanför sonens kalsonger och rört vid hans penis, vilket gjorde att pojken fått ont.

Ahmed är svensk medborgare men är i behov av tolk och har sedan tidigare åtalats för att ha misshandlat en svensk flicka (född 2001) i en lekpark. Han friades dock år 2014 från brottet av Södertälje tingsrätt.

Den nya domen från Södertälje tingsrätt som kom i slutet av juni dömer frun till ett år och tre månaders fängelse. Hon ska även betala sammanlagt 150.000 kronor i skadestånd till tre av sina barn.

Ahmed döms till sex år och sex månaders fängelsestraff. Han ska betala totalt 630.000 kronor i skadestånd till fem av sina barn.

Södertälje TR Dom B 141-16

17 thoughts on “Somaliskt par levde av bidragsfusk, våldtog och misshandlade sina barn

 1. En svensk medborgare som trots sina många år i landet befinner sig i behov av tolk? Redan DÄR ringer alarmsignalen och bär vittnesbörd om den svenska kravlöshetens kontraproduktiva bieffekter.
  Ett medborgarskap skall naturligtvis vara förenat med information och utbildning, icke minst gällande den svenska lagen, där krav på att kunna behärska det svenska språket ställs och slutligen bedöms via ett kunskapsprov.

  Svårt att verbalisera den totala avsky man känner inför vårt internationellt beryktade bidragssystem och dess katastrofala konsekvenser – ett strategiskt utformat integrationsmotstånd skapat på elitnivå och vars onda uppsåt vi i egenskap av antiglobalister inte behöver tveka över.

  Etablissemanget entusiasmerar den socialt och mentalt inkompetenta MENA-importen att via det övergenerösa bidragsflödet bibehålla de destruktiva pedofila och incestuösa vanor de medfört från de markant underutvecklade hemländerna.
  Då inga fordringar avseende rimliga motprestationer stipuleras finns ej heller någon motivation att låta sig integreras och rätta sig efter det svenska regelverket.
  Andreas.

  • Jag förstår inte vitsen med utdömande av skadestånd för dessa kräk.Dom har nu förskingrat en massa pengar som inte är kvar och sen ska dom betala skadestånd. Med vilka pengar? Ska offren få skadestånd så blir det ju ånyo staten som får stå för det.Att döma dessa idioter till skadestånd måste bara vara ett spel för galleriet.

 2. Barnen är nu traumatiserade och kommer att följa i föräldrarnas fotspår och kommer med allra största sannolikhet utföra samma gärningar mot sina ev. framtida barn.

  Det är alltså ett av de största problemen med att importera traumatiserade människor. Det blir som en generationsförbannelse som kan följa med i många många generationer. Jmf. barn uppfödda i alkolisthem.

 3. ”Allas lika värde”, aldrig i livet att den vidrige typen har något ”värde” överhuvudtaget, kanske afrikanskt värde om han stannat i afrika.
  Varför tror de ”styrande” att vi skall acceptera detta barbari ?
  Är det för att de skall få sitta kvar vid maktens boningar och fortsätta att leva som nomenklaturan i kommuniststater?

  Ut med ”pensiosräddarna”, ”entreprenörerna” och ”berikarna” en skam utan dess like vad som försiggår i landet med våra skattepengar och vår kultur (ja du mona s , vi har / hade en civiliserad kultur, något som du saknar och det har du bevisat många gånger)!

 4. Ja importerar man medeltiden då blir det medeltiden.Men det är inte ens medeltiden utan grottmänniskor.Till och med dom respekterade sina barn bättre.Mvh Adolf

 5. Vilken strålande affär, vi föder dem låter dem bo betalar deras rättegångskostnader,vilka kommer att fördubblas vid överklagandet, plus att de redan tillskansat sig 700000:- i bidragsfusk.
  Den store boven är redan svensk medborgare, tar vi in vilka som helst i vår gemenskap?
  Och vilka bär skulden? Den nya generationens svenska politiker som tydligen ingen livserfarenhet har endast politisk skolning.
  De skolas i att prata men har aldrig ens en tanke på vad deras dimmiga hjärnor har åstadkommit. Ingen bryr sig om hur och var ska vi placera de nyhitkomna alla är nöjda med att vi har tagit emot si och så många.
  Vi är det mest humana landet i världen! Frågan är, mot vilka är vi humana?

  • Ja och inte nog med det,tror någon att dom kommer att betala en krona i Skadestånd till ungarna? Nä givetvis får skattebetalarna även betala detta i flathetens land. man kan undra om det verkligen rör sig om politiker, verkar snarare som fullblodsidioter,
   eller är det kanske samma sak?

   Värdegrund, människors lika värde bla bla bla……….!

 6. Det är en otrolig orättvisa hur dessa personer bara kan hämta ut pengar från Försäkringskassan och sedan finns det svenskar som inte kan äta,svälja och klä på sig själva som blir av med delar av sin beviljade hjälp på grund av påstådd pengabrist.

  • Pengabrist ja,konstigt? Det går ju bra för Sverige
   trumpetar både Svetsaren och den så kallade Finansministern ut i tid och otid. Hur kan det då vara brist på pengar, det är nog snarare
   brist på fördelning av medlen, jag vet i vart fall minst två områden som det alltid finns medel till Svetsaren och andra politikers höjda
   löner varje år samt det största slukhålet, Invandringen, där får
   ingen pengabrist i världen rubba cirklarna!

  • Skicka hem babben och hela klanen, men kastrera honom först. Sex barn räcker mer än väl för ett sådant svin !!!

Kommentera