Is Political Islam a Threat to Western Civilization?

This is a very informative video not only about political islam but how illogical most people cope with it, not at least leftists and the ones calling themselves feminists.

Dr. Bill Warner hosted by Brittany Pettibone and Tara McCarthy:

 

6 thoughts on “Is Political Islam a Threat to Western Civilization?

  1. Fantastiskt bra och mycket viktig video där den oerhört kunnige på politisk islam Dr Bill Warner ger grundläggande baskunskaper , undervisning och insikt vad som är det viktiga att lära om politisk islam.Läs och lär om profeten muhammad för han är islams centralgestalt.Noterade även att i koranen,sura och haditherna står det till 51 % om kufarerna( de otrogna).
    Muslimer uppmanas även att le åt de otrogna men hata dem i hjärtat,allt enligt profeten muhammad.
    Blev imponerad av hur intresserade,engagerade och pålästa de två unga damerna var som intervjuade Dr Bill Warner,wow! Tänk om Sveriges unga kvinnor var så insatta i politisk islam istället för att stirra sig blinda och fastna i genuspsedovetenskap,normkritik,hbtq rörelsens krav på att barn skall få göra könsbyten vid 12 års ålder,pedofili skall legaliseras mm ogudaktiga perversioner.Våra barn och ungdomar måste avprogrammeras från all den vidriga identitetsförstörande massiva kulturmarxismen de så grymt varit utsatta för under decennier.

  2. Det som gör mig något så vansinnigt förbannad är alla dessa FEMINAZIS, AFA & andra NYTTIGA IDIOTER som FÖRSVARAR detta djävulensverk!
    De kan ju se vad som hände i Iran.
    Efter att vänster & liberaler hjälpt Islam till makten hängdes en del av dom från lyktstolpar som ”tack för hjälpen” & varnade exempel!
    Ur Wikipedia:
    ”Revolutionen kan delas in i två sammanhängande faser, under den första fasen bestod motståndarna till monarkin av socialister, liberaler och islamister tillsammans. Målet var något diffust eftersom exempelvis medelklassen och liberalerna ville ha en konstitutionell monarki efter svensk modell medan islamister och socialister ville införa en radikalt orienterad republik, i islamisternas fall en islamsk republik.

    I den andra fasen föll alliansen samman, hizbollah (Guds parti) konsoliderade sin makt genom att förbjuda andra partiers existens en efter en och förföljelserna var i full gång. Genom taktiska drag från islamisterna blev den nya konstitutionen en seger för de ultrareligiösa och Khomeini utsågs till så kallad rahbar (Revolutionens ledare). Förföljelserna mot oliktänkande, monarkister, liberaler och socialister, var i full gång. Efter revolutionen har mer än sex miljoner iranier tvingats lämna landet på grund av förtrycket. Under året 1988 avrättades mer än 30 000 människor av den Islamiska republiken, massgravar i Khavaran vittnar om Islamiska statens brutalitet. De sociala, ekonomiska och kulturella konsekvenserna av revolutionen har varit förödande för landets sociala och ekonomiska utveckling.”

  3. Ett hot, långt större än det s.k. miljöhotet, och ingen i styrande ställning tycks ta det på allvar.

Kommentera