En handfull nazister är fler än tiotusentals skövlande vänsterextremister

MEDIA. Varför hamnade skövlingen av Hamburg i skuggan av rapporteringen om några tiotal nazisters närvaro i Almedalen? De svenska mediernas och partiernas ovilja vid att markera mot våldsvänstern är ett problem, som riskerar att gynna precis de grupperingar man säger sig vilja bekämpa.

Läs ännu en rapport om katastrofen svensk medias på Timbro.se…

9 thoughts on “En handfull nazister är fler än tiotusentals skövlande vänsterextremister

 1. Det kanske vore bra att lägga nästa G20 möte på Södermalm
  Så att det blev lite skjuts i det nästet
  Sedan kunde vi bygga om det från grunden

 2. Frågan är lätt att besvara!

  Därför att media i Sverige styrs av vänster folk som alltid sett upp till den här vänsterpöblen!

  I Svensk media heter det vänsteraktivist och högerextrimist i all mediabevakning!

  Fundera på den lilla skillnaden och betydelsen!

 3. Läste nu på Twitter att den obehagliga Expo- Wåg uppmanade till våld mot en journalist i Hamburg. Nu måtte han väl ändå hamna i fängelse! Det är dags nu!

   • Den gillade väl Mao, så våld och destruktivitet är väl Aschberg väl införstådd med. Hans program på tv har ju varit rena smörjan, pubertala och pösmagade.

   • Bankiren Olof Aschberg tvättade guldet kommunisterna stal från kyrkan i Ryssland. Smälte ned och satte tre kronor stämpel på det. Detta kallas största stölden i världshistorien. Dessa oerhörda pengar detta genererade användes till att massmörda oliktänkande samt oppositionen i Ryssland med tiotals miljoner mördade som resultat. Olof Arschberg fick den föga smickrande titeln ”Blodsbankiren” för sin lilla tjänst till kommunisterna. Jodå, alldeles rätt gissat! Han är farfar till Robert.

 4. Det blev så, därför att vänstern varit mycket smart och har tagit hand om så gott som all media. SVT blev mer och mer till vänster under Reinfeldts tid vid makten. Han gjorde inget åt det.
  Övriga partier har handlingsförlamade tittat på och varken ingripit eller begripit. Även sk ”högertidningar” verkar ju vara vänsterstyrda.
  Tack Pettersson för att du och Avpixlat finns, så vi får reda på vad som händer.

  • Är man förståndshandikappad kan man inte ta ansvar för sina handlingar därför skall de inte kunna röra sig fritt ute i samhället. Därför skall de som företräder och jobbar med PK media tillsammans med 7 Klöverpolitiker och andra sk inflytelserika personer spärras in på särskilda anstalter. Dårar skall vara på dårhus.slut.

Kommentera