Om brott och straff i Ukraina


INSÄNDARE. Jag läste i en av dom lokala tidningarna i dag (10/7) om ett våldtäktsförsök här i Bila Tserkva, Ukraina. Det är ovanligt att läsa om sådant här så därför väcktes mitt intresse.

Det var en full ukrainare som försökte våldta en 21-årig kvinna på väg hem i går kväll. Boende hörde hennes rop på hjälp och ringde polisen, som inom några minuter var på plats och kunde ta mannen på bar gärning.

Gärningsmannen greps och anklagas enligt del 1 av Art. 153 i Ukrainas. Nu väntar ett fängelsestraff på upp till fem år på honom! Fem år för våldtäktsförsök…!!! Det kanske är därför man så sällan läser om våldtäkter i tidningen i Ukraina.

Vad får man om man våldtar ett barn i Sverige? Tre månader eller lite samhällstjänst?

Thord Johansson

Källa

Bila Tserkva ligger c:a åtta mil söder om Kiev i centrala Ukraina.


4 responses to “Om brott och straff i Ukraina

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den svenska samhällsmodellen har omformats till att befrämja promiskuitet och sedeförfall, där man sänker den allmänna moralen genom att vädja till människans lägsta instinkter och normalisera de mest förkastliga lidelserna – något Prideparadernas annuella depravationsdemonstrationer tydligt exponerar.

  Perversioner ges status av globalistiskt ideal, medan traditionella civilisationskriterier som vuxen värdighet, heteronormativa värderingar, omdöme, rättsmedvetenhet, civilkurage, självkänsla och nationell identitet krossas under kulturrelativismens stålskodda marschkängor.
  Det är inte någon slump att rättsstatens normala rutiner satts ur funktion för att ersättas med migrantanpassade flexibilitetsförfaranden, där domar med proportionerliga påföljder i praktiken upphört att tillämpas.

  Våldtäktsutövare massimporteras och ges världens bästa förutsättningar för att utan nämnvärda driftsavbrott fortsätta den kriminella verksamheten – något som tveklöst utgör ett direkt incitament till en legitimering av sexuellt våld, pedofili och andra allmänfarliga avarter.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Kanske inte det första som man tänker på men i ett land utan kännbara straff som i Sverige, då flyttar de vettiga medborgarna som har möjlighet och kvar stannar invällarna som är kriminella, vilken sorts samhälle blir det?
  Dessutom lockar skit till sig ännu mer skit !

  Gilla

 • Jhonsson

  Och här får de vuxna ”ensamkommande” knappast något straff.
  När skall politiker och myndigheter sluta dalta med dessa parasiter?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: