Fest för enfald i Oxelösund


INRIKES. Lotta Johnsson Fornarve, riksdagsledamot för vänsterpartiet och från föreningen ”Ett Oxelösund för alla”, är en av arrangörerna till ”Torgfest för mångfald” lördagen den 17 juni på Järntorget i Oxelösund.

– Syftet med evenemanget är att kommunen, näringslivet, föreningslivet, ja hela samhället tillsammans manifesterar för ett öppet samhälle där alla får ta plats, oavsett ursprung, kön, ålder, sexuell läggning, religion, särbegåvning och funktionshinder, säger Lotta Johnsson Fornarve. 

Det skriver den Eskilstuna styrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter i gårdagens tidning. Lägg märkte till att riksdagsledamot Fornarve (V) inte säger något om ”oavsett politisk åsikt”. 

Annat var det när en vänsterpolitiker kallade en företagsledare för nazist och Södermanlands Nyheter fälldes för grova journalistiska övertramp. Då var det inte tal om mångfald och att alla skulle få ta plats.

Torgfest för mångfald på Järntorget på lördag är visserligen politisk korrekt men annars otroligt enfaldigt.

Varför inte bara en fest där alla är bjudna?

Bakom mångfalden som vänsterpartiet och andra i PK-etablissemanget står för råder oerhörda problem för Sveriges framtid. Till exempel det självklara att en kraftig ökad muslimsk invandring får följder på kvinnosyn och jämställdhet och att muslimer när de blir många aldrig accepterar mångfald. Men det är inget konstigt för kommunisterna, under kriget stödde V Hitler och nu går de i islams ledband.

Enligt FN:s flyktingkonvention ska ”flyktingar” assimilera sig i värdlandet men i Sverige verkar det vara tvärtom. Svenskarna ska integreras i och acceptera det muslimska samhället. Varför följer inte Vänstern och Sverige FN:s flyktingkonvention?

Nåväl, lokaltidningen Södermanlands Nyheter tror fortfarande att det politiskt korrekt är tidningens framtid och skildrar det de tror är verkligheten genom PK-glasögon utan att ställa kritiska frågor.

På första sidan i måndagens SN, efter helgens skolavslutning, hade givetvis SN och chefredaktör Falken inte ett dugg otippat valt en närbild på en muslimsk tjej iklädd tygstycke runt skallen.

Att det handlade om en av årets festligaste dagar, skolavslutningen, var svårt att utläsa den politiskt korrekta uppslagna bilden på muslimtjejen. Därmed inte sagt att bilden var oproffsig, men skolavslutningen skildrade den verkligen inte.

 


16 responses to “Fest för enfald i Oxelösund

 • Peter Skoglund

  Åsiktsmångfald eller riktig pluralism är inte föreningen ”Ett Oxelösund för alla”, intresserad av. Hur mycket de än vill påskina eller påstår det.

  Det är mängden av olika åsikter som bygger en stark demokrati. Som gör det bästa av ett framgångsrikt samhälle.

  Det tillåter inte föreningen ”Ett Oxelösund för alla”.

  Sedan är väl uttrycket ”mångfald” lite väl uttjatat och fel använt, i dess riktiga betydelse. Är ju egentligen ett ”mängdmått”.

  Så ska man anordna en fest för alla, så kan man inte göra det på ett sådant enfaldigt och partiskt sätt, som föreningen ”Ett Oxelösund för alla” gör.

  För i Sverige har det blivit så att ordet ”mångfald”, kopplat till ett arrangemang, blir en tillställning som inte görs för svenskar, utan enbart för de som invandrat till Sverige.

  Så illa fungerar svensk integration, man vänder på dess innebörd åt fel håll.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Kommendorskan Fornarve stoltserar med ett för hennes multikulturalistiska vanföreställningar mycket opassande namn, ty en sådan beteckning för onekligen tanken till det kulturhistoriska och då i synnerhet det fornnordiska arv vi har att förvalta – en uppgift vederbörande globalistryttarinna med flagrans diskvalificerat sig för.

  Vidare kan man ställa sig frågan vad som egentligen avses med välkomsthälsningens inkluderade ”oavsett särbegåvning”.
  Kan detta vara en allusion på migrantflödets övergenerösa representation av innovativa bil- och mordbrännare, vandaler och våldtäktsutövare?
  Oxelösundsborna är således välkomna att deltaga i spektaklet såframt de har den rätta bakgrunden, det vill säga förekommer i kriminalregistret, sorterar under kolumnen för giriga bidragstagare från MENA-zonerna, eller valt att anamma feministregimens heliga kossa värdegrunden.
  Andreas.

  Gilla

 • Stenbock

  När vi nu behandlar den arabiska prydheten,kan jag lägga in ett aktuellt fall av vansinnet från Berlin som drabbat en av de hundraåriga lyxvillorna som en gång ägdes av välbärgade inhemska.Villor från l800-talet smyckades ofta av olika konstverk,och den nu aktuella utgjorde inget undantag.Sedan något år tillbaka äges denna av Qatar,och nyttjas som deras ambassad.Nu vill detta terrorlands hemvist,att den kvinnliga figuren över porten, täckes över eftersom den öppet blottar statyns bröst.Event.säger man,att de kan tänka sig att brösten målas över !!!

  Gilla

 • larsson

  Tänker de utöva sin sexuella läggning på torgfesten?

  Gilla

 • Kent

  Det är väl i linje med lokalradions uppfostringsprogram det nya Sverige och ett nytt Sverige växer fram som en överentusiastisk programledare kallar det.
  Och nog är det ett nytt Sverige som växer fram men hur nytt.
  Vi får vara glada så länge vi vet att inte alla går klädda så.

  Gilla

 • Lena

  Muslimska kvinnor i Damaskus…………………
  https://www.liveleak.com/view?i=c99_1497451259
  Kan inte låta bli att jämföra med muslimska kvinnor i Sverige…………….

  Gilla

 • SvenskMan77

  Vet inte om dt är inbillning men verkar dt inte som om svensk msn relativiserar dådet?
  Tänk om dt vore en ”demokratisk” baseball träning som anfölls av en ”högerextremis”..
  Tror det blivit hus i helvete i mediahusen.
  Nu verkar ”journalisterna” nästan försöka hålla masken för att inte jubla.

  Gilla

 • eva

  Varför alltid mångfald?! Varför bara inte – alla är välkomna! Utan h. Varför specificera sexuell läggning, religion, funktionshinder och alla möjliga andra saker korsan och tvärsan. Man skulle förmodligen sticka ut om man hade plakat på sig där det stod: jag är normalsexuell, jag har ingen gud, ingen religion, jag har några lättare funktionsnedsättningar betingade av åldern men ej medfödda osv. Skulle man vara välkommen då? Man klassas nog som sk enfald.

  Gilla

 • Tony

  Det är klart att en sådan manifestation ska ledas av en
  vänsterpartist dumhet och inskränkthet är ju
  kommunismens bästa kännemärke, något positivt
  har vänsternissarna inte åstadkommit var än dom dragit
  fram i världen, fråga hela Östeuropa och många
  Sydamerika och Afrikanska nationer?

  Gilla

 • age

  Det Pettersson hanterar här på bloggen är nog något av det mest viktiga ämne vårt land har just nu.
  Även om vi är många som beundrar och följer Pettersson så är vi för få.
  Vi måste hjälpas åt att öka antalet följare på bloggen.
  Vi måste hjälpas åt att finna effektiva sätt att öka följare.

  Min tanke; En text i bakrutan på bilen: ”Läs petterssonsblogg.se”!

  Fler förslag?

  Gilla

 • compulsoryunion

  När psykotisk knivbeväpnad skäggMohammed tar dit en flock 9-åriga flickor hen skurit i könen, insvept liksom om de vore mumier, och gift sig med, och har samlag med (våldtäkt mot barn) och uppmanar till mord på oliktänkande, gillas det av mångfaldsfeltänkarna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: