Hetsig vänster-retorik bakom våld


VÄNSTERVÅLD. Gärningsmannen som sköt den republikanske toppolitikern Steve Scalise var en uttalad Trump-kritiker och en del republikaner menar att den allt hetsigare anti Trump-retoriken i sociala medier kan ligga bakom dådet. Det skriver Politico.

Trumps son, Donald Trump Jr., citerade ett inlägg på Twitter från kommentatören Harlan Hill angående hur komikern Kathy Griffin och rapparen Snoop Dogg porträtterat Trump som skadad eller dödad: ”Händelser som den i dag är precis varför vi protesterar när New York-eliten glorifierar lönnmord på vår president”.

Skottlossningen i Washington D.C. kan vara den ”första politiskt retoriska terrorattacken”, sa den republikanske politikern Rodney Davis i en intervju med CNN.

Gärningsmannen, en 66-årig vit man från Illinois, hade visat sin avsky för Trump i sociala medier.

-Pettersson tycket att det är precis som i Sverige. Här förekommer ett våldsamt hat både mot president Trump men också mot Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson och andra som inte rättar in sig i ledet med korrekta åsikter.

Det ”goda våldet” och hoten nämns sällan trots att det är ofta förekommande på nätet och i verkligheten. Exempelvis kallas våldsamma vänsterextremister och demokratihatare för ”motdemonstranter” när de hindrar andra att utnyttja sina grundlagsskyddade demokratiska rättigheter.

-Pettersson menar att det inte är SD och så kallade ”högerextremister” som sprider hat och våld utan helt andra krafter inklusive etablissemanget…


6 responses to “Hetsig vänster-retorik bakom våld

 • Hans Nilsson

  Det är bara en tidsfråga innan detta händer i mångkulturens sk paradis Sverige. SDs partiföreträdare kommer snart att få ha skottsäkra västar när de skall uppträda publikt eller så kommer de att få avstå pga att säkerheten inte går att garantera.

  Gilla

 • age

  Vi har alltid tvingats leva med individer i Sverige med lägre intellekt.
  Vårt sociala system är uppbyggt så.
  Individer med kommunistiska fantasier om vår värld har alltid funnits bland oss. De har en slags fiktion, fantasi, religion om den ideala världen.
  Dessa individer, liksom alla som tror på något övernaturligt, har vi kunnat hantera.

  De flesta idéer om kommunism och övernaturliga fenomen, gud, himlen o.s.v. har inte varit så destruktiva att de nämnvärt påverkat vårt samhälle.
  (vissa undantag finns förstås, Palme t.e.x.)

  Dock, den nuvarande invasionen av intellektuellt störda, hjärntvättade individer hotar vår existens som land, nation och socialt samhälle.

  Vi måste göra allt vi kan för att hjälpa den gruppen, sekten att få en mycket intensiv hemlängtan!
  Ett stort problem med den sekten är att de ynglar av sig likt råttor.
  De individer som ”anländer” genom avling får med sig hjärntvätten och kommer att betecknas som ”svenskar”.
  = hotet mot vårt fosterland, vårt sociala samhälle och vår genetiska gren ökar dramatiskt.

  Något att allvarligt tänka på.

  Alla muslimer är muslimer och jag är rädd!

  Gilla

 • Skåningen

  Idioterna på de 2 bilderna tillhör AFA. De anklagar andra för fascism, men inser inte att de själva med sin ensidiga retorik är själva de största fascisterna.

  Gilla

 • compulsoryunion

  De superkriminella utomeuropeiska bakterierna i svenska fängelser vill mörda Lars Vilks, och de skiter fullständigt i svenska regler. bakterierna anser sig få bestämma över allt.

  Gilla

  • Billy Boy

   Här är en av al-Shabab terroristerna som uttalar sitt gapiga dödshot mot Lars Vilks. Videon spelades in i Mogadishu, Somalia och publicerades den 24 nov. 2010.

   Gilla

   • Lite

    Lars Vilks rondellhundar med muhammed-huvud är bland det vackraste uttryck för Svensk Kultur vi har i Sverige. 🙂

    6½ år efter detta dödshot från den somaliska (?) negern går det fortfarande omkring, och importeras, muhammedanska negrer till Sverige. Det kan jag bara tyda som att 7-klövern inte vill ha Svensk Kultur i Sverige

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: