Ynkligt Åkesson – tala klarspråk i stället


ISLAM. Här är samma ämne som Mari hade ett inlägg om nyss, dock i en liten annan tappning. I dagens riksdagsdebatt pressade centerledaren Annie Lööf pressade SD:s Jimmie Åkessom om bilden som partisekreterare Richard Jomshof publicerade där han beskriver islam som en trojansk häst. Jomshof publicerade bilden kort efter terrordådet i Manchester.

– Anser SD att religionen islam är en trojansk häst? frågade Lööf SD-ledaren.

Jimmie Åkesson svarade inte direkt på frågan men sa att det kan finnas människor som utnyttjat ”vår naivitet”.
– Det finns en enormt utbredd naivitet i Sverige där man inte har förstått att det finns människor som hänvisar till den här religionen som har onda avsikter, svarade Jimmie Åkesson.

-Pettersson säger att Jimmie Åkesson borde tala klarspråk!

Åkesson år 2009: ”dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering”


22 responses to “Ynkligt Åkesson – tala klarspråk i stället

 • Kurt

  Han är rädd att Om han visa färg för tidig tappar han procenten 😉
  Allt hänger på procenten

  Gilla

 • Mulle Omar

  mjäkigheten idf är ett tecken el. önskan
  om att få acceptans bland de andra möken…

  Gilla

 • Lena

  Lite O T
  Jag är aldrig bekväm när annie lööf framträder i en eller annan form, undrar varför ?
  Hon sänder alltid negativa signaler oberoende på de ord hon hasplar ur sig
  det är något skumt eller kanske ännu djupare !

  Gilla

 • Nils Dacke

  Islam är ingen religion utan en ondskefull politisk våldsideologi på samma nivå som nazism och kommunism.

  Gilla

 • Peter Lundqvist

  Bedrövligt hur lamt han bemötte både Lööfs och Sjöstedts påhopp! Han hade ju öppet mål men petade knappt på bollen. Sjöstedt ralierande om den kriminalitet som genomsyrade hela SD enligt honom. Men att vara kommunist är ju per definition att vara kriminell. Så har det varit allt sedan Amalteamannen till Baader Meinhof och de subversiva element som i dag utgörs av AFA Expo och Researchgruppen som är utväxter från det vänsterparti Jonas Sjöstedt representerar. Att han sen inte tvålar till Anni Lööf är helt obegripligt när hon står och propagerar för mer terrorattentat i Sveriges är för mig helt obegripligt. Han är helt enkelt för tunn och för svag för att föra fram det budskap till svenska folket som är helt nödvändigt om Sverige skall ha några som helst odds att överleva och undgå ett inbördeskrig och nya terrorattentat.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  6 december 2015, säger Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  Så tyvärr svenskar, ni har hamnat i underläge om centerledarens ord är/blir lag.

  Gilla

 • Jhonsson

  Så länge ingen vågar ta bladet från munnen och kalla spade för spade kommer Sverige allt närmare ett tillstånd av muslimskt kalifat. Att Annie Lööf inte fattat att muslimerna snart helt tagit över vårt land är beklämmande och visar vilken häpnadsväckande naivitet och avsaknad av insikt om verkligheten, som våra politiker besitter. Om Sveriges agerande när flyktingvågen kom över oss, sa Löfven för inte så länge sedan:”Sverige har varit naivt”. Men de, som varit naiva, är Sveriges politiker och ingen annan. När Lööfs dröm om ett Sverige med 30 miljoner innevånare är uppfylld, har vårt land fått ett annat politiskt utseende. Jag ryser, när jag tänker på den kommande utvecklingen.
  Är regeringen och den sk ”oppositionen” fullständigt utan insikt om vad de ställer till med? Har de aldrig frågat sig, varför det ser ut som det som det gör i Mena-länderna? Och hur såg där ut för 75 år sedan? Okunskap bland politikerna är ett hot för vårt land.
  Vi måste skaffa en sverigevänlig regering till vårt land vid valet 2018.
  Sista chansen att rädda vårt land från total ödeläggelse!

  Gilla

  • Beppe852

   Dagens opposition form av M är bakbundet av tidigare partiledare, den psykopatiske Reinfeldt. Hans mål, i tvättäkta psykopatisk anda, att tillskansa Sverige så stor skada som möjligt, har han långt ifrån avslutat. Jag anser att AKB endast är en marionett som styrs av Reinfeldt. Den mannen är farligare än Tysklands ledare under andra världskriget! Tyvärr så finns inget motstånd hos våra övriga politiker, de är alldeles för ”blåsta i huvudet” dvs de har ingen aning om vad som pågår! Det är inte naivitet, det är dumhet och otillräckligt inhämtande av fakta (pga dumhet, de förstår nog inte vad de läser) Se bara Margot W som bär den islamiska symbolen i halsbandet! Många sätter sin tilltro till Jimmy Åkesson. Hans enda chans är att få så många röster att han kan bli stadsminister för egen maskin. Om inte så kommer Reinfeldt, bakom kulisserna, aldrig att tillåta AKB att ingå någon som helst samarbete med SD, Reinfeldts största hatobjekt! Tro inte att den psykopaten är uträknad, han drar alltjämt i, de för Sverige, förgörande trådarna.

   Gilla

  • naimlap

   Varför rädda ett land vars folk undanber sig allt vad räddning vill säga? Låt dumsvenskingarna löpa linan ut. Så blir de glada och jag tycker vi skall ha glada förståndshandikappade swinja.

   Gilla

 • inferno

  Har faktiskt ingen betydelse vem eller vilka som har presenterat bilder ”här eller där”,
  mohammedarerna i våra länder är detsamma som vår död !

  Gilla

 • gamgubben

  Det är möjligt att han påverkats av den allmänna fegheten som råder i vår Riksdag, om så är det ett missgrepp. Se på partier som går bakåt de präglas av feghet och taktiskt tänkande.
  Var inte rädd Jimmie att tala ut om vad du tycker om dagens situation. Varför säger SÄPO att de känner x-antal människor som åkt till Syrien för att delta för eller emot IS, men inga gripanden eller straff utmäts.
  Tala om varför invandrare ska ha bättre villkor än våra fattigpensionärer!
  Det finns hur mycket som helst att peka på, fega inte ur. Tänk på ordspråket ”Bättre lyss till en sträng som brast än aldrig spänna en båge.”

  Gilla

 • mari svensson

  Vi hade inte riktigt samma bild jag och Pettersson men vi tycker nog detsamma. Som jag också skrev måste SD´s representanter trampa på äggskal hela tiden. Inte lätt. Jag håller definitivt med om att klarspråk är bättre men hans sätt att bemöta Lööf var mycket professionellt. Hade han talat i klarspråk hade det tagit månader innan press och 7-klövern släppt det. De kan vända ingenting till allting och mer därtill.

  Gilla

  • Bosse

   När det gäller frågestund i riksdan tycker jag Adam Marttinnen har ett tuffare klarspråk än Jimmy Åkesson.Han säger vad han tycker på ett respektfullt sätt.

   Gilla

  • Grune

   Hade han talat klarspråk så hade varken 7-klövern eller journalisterna förstått någonting.

   Gilla

 • malmobon

  Tror att Jimmie inte vill tala direkt om detta, efter som det skulle kunna innebära risker för Sverigedemokrater. Jimmie har dock varnat för islam i många år.

  Gilla

  • gorby

   Der fuhrer skulle aldrig tillåtit europa blivit översvämmat av mena. Efter att sett hur (folkslag) blivit finansierade av (folkslag) gigantiska bankkapitalister i usa,överta ryssland 1917,och sedan försökte ta makten i tyskland. Därav hatet,som du inte får ta lärdom av i svenska (folkslag)marxistisk kommunismskolan. Nu har dom tyvärr snart
   vunnit slaget om världsherravälde.
   Och om du så mkt som andas nationalist
   i sverige,blir du hudflängd o får löpa gatlopp
   i bonniermedia,som styr opinionen i sverige
   och vi vet ju all vilket folkslag det är.
   Får iaf lyfta på kepsen för dom,de har varit smarta och bidat sin tid. Och lyckats flöda europa med mena,som dom hatar.

   Gilla

  • Bosse

   Jag tycker att Jimmy Å. ska tala klarspråk och inte sväva på frågan han fick av Annie Lööf. Säg rent ut vad han tycker att islam är. Han är så ledsen att dom ställer så obekväma frågor.Ge svar på tal. Det finns så mycket skit han kunde svara dom med.Tala om allt ont som islam står för. Jag kan inte förstå alla dessa som tar tillbaks sina tankar och uttalanden,
   som nu senast Marcus Birro bara för att några sketna små pk journalister pressar honom. Igår gjorde han en pudel som jag tycker han skulle skämmas över. Idag skulle Jimmy Å. talat om för Annie Lööf vad muslimer har gjort sista tiden i England och Sverige om hon redan hade glömt detta. Och alla partiledare hade redan glömt vad som hände på Drottninggatan.Man var tillbaks till detta försvar av islam och muslimer.Detta sjuka sjuka Sverige.

   Gilla

   • Grune

    Kära vän! Vet inte du att det är förbjudet i Sverige att säga vad man tycker om det inte är PK. Det fria ordet och yttrandefriheten är bortplockat i Sverige, det försvann samtidigt som man tog bort demokratin och införde diktatur i landet.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: