Ygeman: IS-terrorister från Sverige bör dömas på plats. För en vecka sedan var Åkesson extrem som ville detsamma


ISLAM. Inrikesminister Anders Ygeman (S) vill samarbeta med irakiska myndigheter för att få svenska IS-medlemmar fällda i landet. Det säger han till SvD/Aftonbladet.

– Mitt förstahandsalternativ är att de ska ställas till svars på plats och dömas där. Det är mycket lättare att utreda de här brotten på plats än i Sverige, säger han till tidningarna

-Pettersson tycker det är självklart. De ska fråntas sina svenska medborgarskap och förbjudas återvända för all framtid.

Herr Ygeman verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. För en dryg vecka sedan slöt riksdagspartierna, Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet de gröna, Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna en överenskommelse om hur terrorism ska bekämpas.

Vänsterpartiet ville inte vara med och Sverigedemokraterna fick inte vara med, vilket inrikesminister Ygeman förklarar med att SD har ”extrema förslag”. De vill bland annat utvisa människor till tortyr och dödsstraff, säger Ygeman.

Nu vill alltså Ygeman och S att terrorister ska dömas i Irak! Tror herrn de kör med halalkorv och kaffe som straff där.


12 responses to “Ygeman: IS-terrorister från Sverige bör dömas på plats. För en vecka sedan var Åkesson extrem som ville detsamma

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: