Islam über alles


För att citera det gamla ordspråket: ”om det går som en anka, låter som en anka, ser ut som en anka så är det en anka” Likadant är det med islam. Det finns ingen radikal islam, ingen förvanskad islam, ingen korrupt islam, ingen extrem islam och ingen moderat Islam. Det finns bara islam.

Visst det finns muslimer som är bra och vettiga människor, problemet är att då är de inte muslimer. 

2014-06-09_1916

Islam betyder underkastelse, om den som frivilligt underkastar sig Allahs vilja kallas muslim. Ingen muslim kan någonsin, någon gång ifrågasätta profeten Muhammeds läror.

Islam lär ut att muslimer är överlägsna alla andra. Det är Islam über alles. I slutändan ska alla underkasta sig islam.

Islam baserar sin ideologi på fem pelare…

 • Trosbekännelsen – Shahada – du ska erkänna Allah och Muhammed hur tokiga de än är.
 • Tidebönen – Salah (Salat) – du ska vända arslet i vädret fem gånger om dagen vänd mot Kaba.
 • Allmosan – Zakat – du ska ge till de fattiga, men det gäller bara gåvor till andra muslimer.
 • Fastan (under månaden Ramadan) – Sawm (Siyama) – du ska hålla igen en månad om året och sedan uppträda som ett svin resten av året.
 • Vallfärden till Mekka – Hajj – för att visa hur from du är oavsett hur du lever.

…sedan finns det en sjätte pelaren som kallas jihad. Det är det största hotet av alla hot mot civilisationen. Hela världen står inför ett hot mot människans överlevnad och det är inte den globala uppvärmningen utan det globala jihad.

Det är varje muslims plikt att utkämpa heligt krig. Där man är stark med vapen och där man är i underläge med de små stegens princip, klaga och gnäll och flytta fram positionerna lite i taget tills man kan ta till vapen.

Islam delar in världen i regioner ”dar al-Islam” där islam har kontrollen och områden ”dar al-harb” där islam ska ta kontrollen.

Muslimer kan aldrig ingå en varaktig fred. Praktiska överväganden som en överlägsen fiende kan få de muslimska ledarna att ingå ett vapenstillestånd, men skyldigheten att erövra och, om möjligt, konvertera aldrig upphör. Inte heller kan territorium som en gång varit under muslimskt styre gå till icke-muslimer även om det gått hundratals år.

Därför är det meningslöst att ge bort en enda centimeter mark till muslimer. Det kan aldrig bli fred mellan det muslimska Kosovo och ortodoxa kristna Serbien eller mellan muslimska Pakistan och hinduiska Indien eller mellan muslimska araber och Israel bara för att nämna några av de ändlösa krig med muslimer som rasar i världen.

Förklaringen är enkel – Islam – tolererar inte fred med icke-muslimer – aldrig någonsin. Bara vapenstillestånd när de är underlägsna.

Jihad kräver att de muslimska troende ska sprida den ”islamiska sanningen” med alla medel, särskilt med svärd, men som alla vet räcker inte svärd till i dagens värld och därför försöker Irans ledare det ultimata svärdet – kärnvapen.

Islam är baserat på Koranen och har inte reformerats eller ändrats sedan 600-talet. Koranen är enligt muslimer Guds ord och kan aldrig ändras – bara bekämpas.

Muslimer påstår att ovanstående inte är sant – läs koranen säger de och glömmer att det hade de gjort när de ställde till med historiens största och blodigaste folkmord i Indien eller islams slavhandel som får västvärldens att verka helt amatörmässig i jämförelse till dagens blodiga konflikter där muslimer är inblandade i 90 % av världens väpnade konflikter. Islam är ingen religion islam är en dödskult.

2014-06-09_1922


20 responses to “Islam über alles

 • Fatah visar terrorvideo 72 gånger under en månad och nu ska Margot ta dem i örat… | Petterssons gör skillnad!

  […] det gör i Mellanöstern och det är inte USA, Ryssland, Israel eller väst som är orsaken…Islam über alles från Gibraltar till Filippinerna och över hela vår […]

  Gilla

 • Sture Eriksson

  Vill du veta vad som väntar oss under Islam?
  Läs då böckerna:
  Brigitte Gabriel. Because They Hate: A Survivor of Islamic Terror Warns America. Paperback – January 8, 2008.
  Brigitte Gabriel. They Must Be Stopped. St. Martin´s Griffith, New York, 2008.
  Se i synnerhet Sid. 75. The Muslim Brotherhood ”PROJECT” for North America.
  Se även den viktiga föreläsningen av Brigitte Gabriel på YouTube:

  Mona Walters viktiga insats.
  En oerhört viktig analys av islam kontra kristendom, framförd i en föreläsning på YouTube.com 15-02-28 av en mycket kompetent och empatisk f.d. muslim, Mona Walter, måste uppmärksammas och ges bred spridning.

  Hennes betonande av dubbelheten i islam och hur den vilselett många att tro att kontakter med imamer skulle kunna bringa ljus över frågan ofta leder till att islams hatiska sida nedvärderas eller döljs och godheten överbetonas. Dubbelheten leder därigenom till att vilsenheten ökar hos gemene man.

  Gilla

 • PisseNisse

  Boktips. Hege Storhaug ”Landsplågan Islam”.
  Denna bok ger en grundlig insyn i hur infiltrerade vi är av Islamister och vem som finansierar dem.
  http://camillagrepe.blogspot.se/2016/06/hege-storhaugs-landsplagan-islam.html

  Gilla

 • Hugo

  Läs igenom dom här broschyrerna så förstår vi bättre vad islam är/vill, skrämmande…!!
  http://hizb-ut-tahrir.se/index.php/broschyrer

  Gilla

 • Hans Vildegren

  DÄRFÖR ÄR ISLAM INGEN RELIGION!!!

  Ja, islam är, ”tomma tunnor skramlar mest”, eller: ”lite ull för pengarna”. D v s, mycket yta och struktur, men näst intill Gudomligt innehåll. Innehåll som är Gudomligt i sig. Därför att islam inte är en religion helt enkelt, utan ondskans lära. Då behöver man heller inte Gudomliggöra sig, eftersom islam inte behöver Gud. Islam har ju allah, som sammanhållande länkstruktur, men inget dugg mer. Med kr istendomen är det annorlunda. Mycket Gudomlighet, och lite förkvävande struktur. Därför är också kristendomen en religion, liksom buddismen, judendomen och hinduismen. Men INTE islam.

  Religion är att göra saker till Guds ära, inte djävulens. För det är hädelse att exempelvis döda i Guds namn. DETTA är att vanära Gud. Inte att häckla det hädande, som framställs som religion i islams namn.

  Att hedra Gud, är att göra goda saker gentemot andra människor som vill gott. Det är att värna Guds skapelse i alla dess beståndsdelar, inte förgöra den. Om det såväl är människor, kultur, djur, som miljö.

  Det är Guds skapelse som är helig. Och han har satt oss människor som trädgårdsmästare och herdar i den. Gud har gett oss den för att vårda den och varann i den. Men de som inte ställer upp på det, är inte ens nästa, och ingen man behöver bry sig om eller främja. För Jesus frågar vem som är ens nästa i bibeln av tre. Och endast en var det.

  Att göra onda saker i Guds namn, är verkligen att gå emot Gud, och oförlåtligt. Står också i bibeln. B l a: ”Missbruka inte Herren din Guds namn”, och: ”Allt kan förlåtas, utom att gå emot Guds heliga ande”.

  Så därför är islam verkligen ingen religion. För hur kan muslimerna påstå att de känner honom, och hans vilja. Det är att sätta sig över Gud. Likaså att ha en gud jämte Honom, i form av muhammed, som avgud.

  Tänk sedan på tio Guds bud som muslimerna ständigt konsekvent bryter mot. ALLIHOP!!! Ingen kan bryta mot dom än Gud själv, utan att det är ett brott mot Gud.

  Hela syftet och grejen med Gud, bortsett om man tror på Honom, eller ej, är att tillbe och främja det godas krafter. Det som värnar, inte förgör. Då går man den ondes väg, och inte Guds. HELT LOGISKT, HELT ENKELT!!!

  Gilla

  • age

   ”Hans”

   VAD ÄR gud?
   Var finns den sakligt förankrade beskrivningen?
   Var finns det vetenskapligt beskrivna underlaget?
   Var finns beskrivningen av ordet ”gud”?

   Min uppfattning är att vi ska förankra våra tankar i verkligheten,
   inte i fantasin eller på hjärnspöken!

   Religion är en flykt för svaga individer.
   Det gäller alla ”religioner”.

   (Gör experimenter att läsa en av de anligaste bönerna
   och försök finna en förankring i verkligheten!
   ”Herren bevare er… o.s.v.) (inse hyckleriet!)

   Gilla

   • Hans Vildegren

    Gud låter sig inte definieras. Det är upp till var och en, att känna det rätta. Och du får tro precis som du vill, liksom alla andra. Men bara för att du inte kan ta på Honom fysiskt, betyder det inte att han inte skulle existera. Den fysiska världen, är bara en dimension av sanningen. För annars, skulle inte det vi kallar liv, existera, exempelvis. Nåja, men jag tror inte på en förkvävande Gud, utan en ”förklädd” Gud.

    Gilla

   • Hans Vildegren

    Kalla Gud, den positiva kraften i universum, om du vill. Det uppbyggliga.

    Därför kan islam ALDRIG NÅGONSIN, vara Gudstro, då islam bara är destruktivt som river ner, och förstör mänskligheten på alla sätt. Något som ABSOLUT INTE är Gud.

    Gilla

   • Hans Vildegren

    ”Herren bevare er, och vare er nådig…”, är en önskan prästen uttalar, inte en absolutet. Dessutom är det inre det gäller, och inte kroppen i sig.

    Det är Herrens bön, eller välsignelsen du tar upp, som prästen brukar läsa ganska ofta i predikan. Och den är en vädjan, snarare än ett absolut faktum.

    Gilla

 • Kurt

  Dags att resa sig

  Gilla

 • Petter (SD nu!)

  Gilla

 • malmobon

  Bra att fler upptäck att islam är islam. Börjar kanske hända saker även i ett trögt land som (S)verige?

  Gilla

 • Pica pica

  Det sjukaste med det hela är att som muslim kan du skita i ovanstående, spela, hora, käka fläsk, dricka alkohol ja t o m skippa moskén och bönerna.

  Sen gör muslimen som chauffören i Nice (instant radikalisering) hyr en lastbil och kör ihjäl oskyldiga människor (otrogna) så har du paradiset fixat.

  Mycket märklig religion….

  Gilla

 • Stromboli

  Det finns vettiga länder …………………https://pbs.twimg.com/media/CoT0ZLmXgAAaEwM.jpg:large

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: