Annie, Annie, Annie, hur står det still???

I dagens riksdagsdebatt blev Jimmie Åkesson provocerad av Annie Lööf men som vanligt behöll han sitt kolugna sätt. Jag njöt. Det hela grundade sig i att SD`s partisekreterare, Richard Jomshof  lagt ut en bild på twitter med en trojansk häst med ”ISLAM” målat på sidan.  För mig är Islam och Islamism samma sak – de hör ihop. Om nu inte detta är en trojansk häst som kommit in i vårt samhälle – vad är det då?? Sakta men säkert har vi blivit ”Överraskade”, för ingen kunde väl tro att Sverige skulle få IS krigare och terrorister som skulle invadera och förstöra vårt samhälle?? Inte vi, inte Sverige???  Öppna våra hjärtan???  Naiva idioter, det är vad vi är!!

trojanska

Muslimerna hymlar inte om att detta är korrekt – de har bara ett annat ordval.  Deras ledare uppmanar dem att föda många barn för att bl.a. bli majoritet och kunna ta över.

De skapar rädsla med sin terror som inte kan förutses utan skall överraska. Vi skall alltid se oss om över axeln, det är vad deras mål går ut på.  Små trojanska hästar har travat in i vårt samhälle, bara en rännil tyvärr. Störtfloden kommer och då är ”hästen” större och då får vi det inte lätt.

Då kan Annie Lööf stå där och peka finger hur mycket hon vill mot Jimmie Åkesson. Som offentlig person inom Sverigedemokraterna är man påpassad 24/7. Minsta lilla halmstrå så griper de andra partierna tag och förstorar upp det till en hel bal. Det skall bli så skönt  den dagen när andra partiers representanter får känna på sin egen medicin.  Det kan inte vara lätt att trampa omkring på äggskal hela tiden.

Jag säger det igen- Om inte Islam är en trojansk häst, vad är det då?????

Aftonbladet

25 thoughts on “Annie, Annie, Annie, hur står det still???

 1. Skulle inte förvåna mig om den knäppskallen till Annie Lööf visar sig ha en och annan vän på Facebook som är IS anhängare.

 2. Hej Kalasbetalaren!
  För våra politiker är hästens innehåll helt okänt. Jag tror inte ens att de sett hästen.

  • Håller helt med! Galningar styr landet! 2018 gäller det att rösta bort dom!

   • Det andra partiet (7-klövern) måste göra något drastiskt som att t.ex. sätta tvärstopp för importen av analfabeter om dom vill stanna kvar i riksdagen.
    Sossarna riskerar att hamna under 4% gränsen om dom inte vaknar nu. Likadant är det med moderaterna.

  • Jag tror inte Annie Lööf hade hört talas om en Trojansk häst innan dagens debatt.Innan debatten fick hon nog historien berättad för sig så hon skulle imponera.Politiker är inte kända för att ha någon allmänkunskap.

 3. OT… sitter på altanen efter en het dag med gräsklipp m.m. och öppnar en norrlands guld och halvvägs genom burken läser jag om inget tjafs och konstigheter för att i nästa stund få ölen i vrångstrupen… ”klimatsmart” står det på burken! Vilket käbbel hade statsministern säkert sagt men jag vägrar dricka ett öl som svänger sig med sådant svammel… speciellt då dom inte gjort klart om sin ”värdegrund” o ” allas lika världe” så ser jag det som deras ”utmaning” att få mig tillbaka som kund!

 4. Håller inte med ett enda dugg! Islam är ingen trojansk häst! Då är innehållet okänt!

  Med islam vet vi exakt vad vi kommer att få!

  • Precis, ingen kan komma och hävda att det var en överraskning för det är/vore inget annat än en grov och feg lögn för att ytterst förkastligt försöka ducka sig för det egna ansvaret.

 5. Naturligtvis är islam ute efter herravälde i Europa och därför följer de devisen ”ändamålet helgar medlen” de gör allt för att nästla sig in i vilket samhälle som helst.
  Sverige för dem måste vara så nära paradiset du kan komma på detta klotet, de får betalt för att etablera brofästen. Muslimska föreningar får bidrag, deras moskéers aktivitet synas inte i sömmarna. De får hjälp med att importera anhöriga vilka inte behöver stanna lika länge som en infödd svensk måste finnas vårt l sitt eget att få pension.
  Annie det fladdrande lövet är ännu grönt, så grön att hon vid en intervju där frågan var vilken praktisk erfarenhet hon hade svarade ”jag har spelat fotboll”. Mycket riktigt hon var målvakt i Värnamo, hon har en jurist examen så teoretiskt rätt duktig, men hur är det med livserfarenheten förutom att umgås med broilerpolitiker?

  • ”teoretiskt rätt duktig”
   Må vara men det betyder inte att man har ärliga avsikter eller vill sitt lands och folks bästa.
   Merkel har doktorerat i fysik men det elände hon till stor del varit med och skapat för Tyskland och Europa är enormt.

   • Skyll inte bara Merkel för detta, våra Svenska politiker är lika skyldiga sin öppen dörr politik och med att strö ut bidrag som Svenne bara kan drömma om ! Man inrätta till och med informationscentraler i bla. Somalia som ska locka dessa överkvalificerade livsformer till Sverige!

   • Svar till Kurt:
    Håller med fast of fullt. Vi pratar om ett mer än 40-årigt vanstyre i Sverige.
    Merkel har dock dragit ett stort strå till ”den stinkande stacken” inte minst p.g.a. av Tyskland’s storlek.
    En katastrofal politik i ett land med 80 milj. invånare verkar snabbare negativt på Europe än ett med 10.

 6. Man kan bara skratta åt denna lilla urblåsta rödluva. Hur kan någon som är vid sina sinnes fulla bruk ens tänka på att rösta på centern.

  • Moderaterna har ju tappat många väljare.
   Det har sagt satt de i första hand gått till SD (främst män)
   och till Centern (främst kvinnor).
   Om det nu är så vet jag inte men det skulle inte förvåna då det är betydligt mer kvinnor än män som vurmat för den excessiva asylmigration resp. islamiseringen.
   Detta förvånar då kvinnor (framförallt de yngre inkl. flickor) har drabbats hårdats fram till nu av den sedan 1973 förda asylpolitiken.

  • Andelen Svenskar som INTE är vid sina sinnes fulla bruk är i majoritet i valmanskåren. Vid senaste valet var de 87%.

   • Alla svenskar är vid sina sinnens fulla bruk! Det är svenskarna som är dom 13 procenten!

  • Håller med. Men jag skulle inte underskatta vad hon kan ställa till med i maktposition. Det faktum att hon nyligen bjudits in till Bilderbergmöte varslar om att det finns olaner för henne.

Kommentera