Gratis är gott säger kommuntopparna i Malmö


MALMÖ. Det mångkulturella paradiset och kalifatet Malmö är konkursmässigt. Malmö får över 5 miljarder om året av landets övriga skattebetalare och många, utom kanske politiker och journalister undrar hur det ska gå när hela Sverige blir som Malmö.

Ett av många problem Malmö har är att att många skiter i lagar och regler, ungefär tio procent av Malmös bilar ägs av bilmålvakter och de som använder bilarna gör som de vill. Struntar i allt och betalar inte sina parkeringsavgifter och skatter.

Det är dock inte bara Malmös undre värld som ägnar sig åt den kriminella verksamheten. Även så kallat ”fint” folk ägnar sig åt detta och låter skattebetalarna betala privat utgifter.

I 40 år har Malmös högsta politiker och chefstjänstemän haft så kallade X-kort, som gör att de kan parkera gratis i hela staden. Parkeringskorten ska användas i tjänsten, men en granskning visar att X-kort även använts privat.

De syns ibland i parkeringshus och på parkeringsplatser: X-korten. Alla kommunalråd, de högsta cheferna, parkeringsbolagets styrelse, ja till och med även Malmö FF har haft X-kort.

– Det är fri parkering, men sedan är det väldigt tydliga instruktioner om att det här ska användas i tjänsten, säger Tomas Strandberg, vd för Parkering Malmö som själv bryter mot reglerna och använder X-kortet när han parkerar privat.

Nåväl, det finns värre saker, mycket värre exempel på ett ofantligt slöseri i Malmö. Vi tar ett nedan som visserligen inte handlar om så mycket pengar i det stora hela men visar på en sjuk moral…

Den 23 mars 2015 bjöd Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och stabschefen Luciano Astudillo (S) två ledarskribenter på Aftonbladet (S) på middag på Atmosfär i centrala Malmö. Sällskapet åt bland annat gåslever och löjrom. Men enligt notan som slutade på 2.247 kronor dracks det bara alkoholfritt.

-Pettersson undrar varför socialdemokrater som försörjs av skattebetalarna bjuder två socialdemokratiska ledarskribenter, alltså opinionsbildare, på gåslever och löjrom i f.d. arbetarstaden, numera kalifatet Malmö?

Artikel nedan från Sydsvenskan där den ligger bakom betalvägg


12 responses to “Gratis är gott säger kommuntopparna i Malmö

 • Hans Nilsson

  Det är enkelt att skära breda remmar av andras läder. Det är inte ett dugg konstigt att politiker, tjänstemän och mediafolk inom PK maffian är hatade av det Pursvenska folket. Min skattemoral ligger nära nollpunkten och är snart på minus.

  Gilla

 • malmobon

  Dan Eliasson lovade avgå i december om inte trenden med brott skulle minska. Blir bara värre.

  Vid Preem macken på Rosengården finns en uthyrningsfirma, som hyr ut bilar till kriminella svart som sedan används vid brott. En av dessa körde över en kvinna med barnvagn på Amiralsgatan för några månader sedan. Polisen känner till detta. Gör inget.

  Bjudningar är ett kommunistiskt beteende som funnits länge. Föreningsbidragen är en större post, som borde räknas som mutor.

  Vi har ett styre i Malmö som blundar och slösar med skattemedel, och ingen press som granskar dessa.

  Detta kan dem göra tack vare Robin Hood skatten och bidrag från staten.
  Allianspartierna var med och skapade detta.

  I vilket fall finns det hopp till nästa val. Idag pratade jag med en pensionär.
  Han sa-”SD är enda partiet som bryr sig om oss”.
  Sjuksköterskor pratade jag med idag. ”finns bara ett parti som bryr sig om sjukvården, och det är SD”. En av dessa sa också att tjejer vet inte vad dem ger sig in på då dem lockas vara med muslimer. Förstör sina liv.

  Malmö kommer få mycket röster i nästa val, och jag är övertygad om att det kommer bli jämnare än vad många tror. Räddas inte Malmö, så är hela Sverige kört. Bara till hjälpa till med bli medlem för 200 kr. Visa att vi finns.

  Gilla

  • assad

   Om vi ponerar att SD får en ledande position och att Jimmie blir statsminister.

   Vilket fruktansvärt utgångsläge de sätts i på grund av att hela Sverige är demolerat.

   Kostnaderna och tidsaspekten för att återställa allt till fungerande ordning är nedslående. Hur bra jobb SD än gör kommer det vara enkelt att skylla det ackumulerade svetseländet på dem.

   Special Ed. ”statsminister” Löfven och den förra golfbollen från Täby har försäkrat sig om och givit Sverige en uruselt utgångspunkt för dem som tar över.

   Gilla

 • naimlap

  Malmestan, är det omdömeslösa folkets bastion. Från det högsta hen – hönset Katrin Jämmerdalen med hela skaran afro gambianer i släptåg. Ner till den dummaste på jorden dumsvensken, de enfaldiga mussarna, som tror på sagor o.s.v. o.s.v.

  Gilla

 • B Bäver

  I kvällens Aktuellt visade man en sk flykting som var gömd, men inte mer gömd än att han kunde få försörjningsstöd av socialen när han kom till Malmö. Därefter var det en debatt mellan M Johansson o någon M politiker. Att höra dessa två känns lika trovärdigt som att nu Reinfeldt skall leda en kommission som skall öka tryggheten. Den siste idioten är inte född

  Gilla

 • gamgubben

  När hela Sverige är som Malmö, ja då är vi bara en hårsmån från muslimernas paradis.

  Gilla

 • ossie

  Jamen dom har ju så dåliga löner. Minns sossen som snattade en flaska whisky han hade miljonlön men ansåg sig inte kunna betala en flaska whisky.

  Gilla

 • Torleif

  ”Utan invandring stannar Sverige” brukar det heta…

  Gilla

 • Falköga

  När man inte ens kan ta befälet över olagliga bilar som de facto finns synliga på gatorna med registreringsskyltar och förare så lär man inte kunna ta befälet över något annat mer synligt och olagligt i Rosengård och Seved. Sedan må Ygeman och Johansson snacka vidare blaha blaha i era talarstolar. Ni är inte trovärdiga.

  Gilla

  • age

   Sverige är snart utom allt hopp!
   Hela Malmö är väl snart n ”no-go zon”?

   Förresten, 5 miliarder till Malmö är en fjärt i rymden jämfört med de EXTRA 100 miliarder som invandrarverket fich för lite sedan.
   Samtidigt fick polisen 1 miliard !!!

   SD kommer att lösa problemet!

   Gilla

 • Förbjud alternativmedia säger (S)!!

  Det går jättebra nu säger den s.k. feministiska regeringen med Stefan Löven och Magdalena Andersson och det har ALDRIG VARIT TRYGGARE!! De backas av det statliga SVT och hatmedia!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: