The truth is hate speech for those who hate the truth!4 responses to “The truth is hate speech for those who hate the truth!

 • ruben

  Det är ju sant. Islam är inte vår civilisation. Den tillhör en förgången tid och bör marginaliseras i demokratiska västliga nationer. Det är en listig krigsfilosofi, som bara kan fungera när den påtvingas andra från de är barn. Bevisen av konflikthärdar och det blodiga lidande Islam lämnar efter sig är bedövande. De lyckas så bra med sin religion så de flyr tom. sina egna muslimska länder, men fortsätter sedan envist med de medeltida traditionerna och bygger sakta upp hatet mot icke-muslimer där de bor. Det är så befängt och idiotiskt, så man tror man drömmer ibland. Hedersvåld och könsstympningar tycks det vimla av, är olagligt men ingen bryr sig. Jag bryr mej inte vad folk gör privat med sig själva när de är vuxna, men mot barn är det av tvång och bör leda till kännbara straff. Men helst, skicka bort Islam fort som fan.

  Gilla

 • Tobbe

  Det postmodernistiska drevet som delar upp folk i offer och förövare har beslutat att vita män är förövare, rasister, översittare, pösmunkar, kvinnofientliga och invandringsfientliga och förtjänar ingen respekt. Dialog utesluten. Så är det bara.
  Nåväl. Låt oss leva upp till vårt rykte då. Så får vi se hur det blir. Dags att ta plats.

  Gilla

 • Lena

  ”Mutti” fortsätter att djävlas med bra tyskar, de riktiga tyskarna för att fortsätta driva sitt inferno !
  http://www.express.co.uk/news/world/816687/isis-news-syria-raqqa-germany-welfare-benefits-jihadi

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: