Golfbana får celebert besök

På Danderyds golfbanas 9.e hål kan besökarna nu hälsa på en grupp romer som slagit läger alldeles intill.

Klubbens kassör tillkallade polis eftersom romerna vägrade flytta på sig. Polisen rapporterade senare att den romska gruppen befann sig på ett område där man inte utgjorde något ”störande” moment.

Med tanke på vad vi vet är nog dessa poliser lite väl naiva. Vad tror ni händer när golfbanan stängt för dagen och mörkret sänkt sig över området?

Expressen

Nedan lite bilder från etablerade medier som visar hur det kan se ut när man gett tiggare från Rumänien och Bulgarien tummen upp.

Här ser vi hur invånarna i en av Sveriges rikaste kommuner röstade i riksdagsvalet 2014…

 

53 thoughts on “Golfbana får celebert besök

 1. Dessa bilder är skrämmande. Är det så här Sverige ska se ut lite runt om i landet numera. Hade förhoppning om att Sverige var ett föregångsland när det gäller miljö. Bedrövlig syn 2017.

 2. Jag vill egentligen inte vara elak, men nog skulle jag le lite grann om klubbhuset fick inbrott och hål 9 användes som latrin.

 3. Om jag skulle ta en runda på Danderyds golfbana under tiden zigenarna bor där, skulle jag ta en noggrann titt i koppen innan jag spelade i.
  Annars får man kanske en överraskning.

 4. Jag tror t.o.m.att Danderydarna röstade för att vi skulle gå med i EU.

 5. Öppna era hjärtan, moderatjävlar!! Känn er berikade av mångkulturen.

 6. Vi kan bara konstatera att brottsrubriceringen olaga intrång uppenbarligen upphävts till fromma för den utpräglat subhumana och sanitära olägenhet som nu tillåts förorena terräng och egendomar varhelst de behagar. Till yttermera visso står det ställt utom allt rimligt tvivel att den polisiära flexibiliteten utgör ett oemotståndligt incitament för inkräktarna att intensifiera sitt avancemang och anta allt fräckare strategier.

  Sverige skändas och våldtas oupphörligen och att dessa repetitiva övergrepp på nationen och dess befolkning nu även spritt sig till de traditionellt mycket välsedda miljöerna, är i vart fall inget undertecknad förmås glädjas över, oaktat han är införstådd med faktum att vissa logikresistenta utopister nu får smaka en medicin de förmodligen icke haft i åtanke att tvingas svälja.
  Andreas.

  • God kväll Andreas. Du såg att jag inte ljög när jag hävdade att babben åt sen egen avföring. Se videon Pettersson publicerade här idag för intag av kamelurin. 🙂

   • Min käre Assad!
    För den arme stackare som stått i beråd att inmundiga en kopp te med mjölk, kommer påminnelsen om dessa undermänskliga individers förfärliga mat- och dryckesvanor som en antiklimax. Man avstår och löser i stället upp en välgörande Treo i ett halvt glas vatten.
    Vidbliver med all upptänklig vördnad,
    Din ryslige farbror A 😉

 7. Tror inte Danderydarna visste vad dom röstade för. Vad klagar man för, 87:an ville ju detta. Ge dom en var sin klubba, det gick ju bra i bandy uppe i Dalarna.

  • Det vore ju zigenare bland hermelinerna ! Tål kanske att testa när de nu valt M,och ”stridshingstens ” öppna hjärtan till hela 50 %…

 8. Jag såg svenskar äta hos stadmissionen och en stund senare stötte på ett ”gäng unga män” i märkeskläder fikandes på coffey shop.
  När jag sedan börjat förstå hur mycket dessa unga män kostar och hur väl de tas omhand, så undrar jag var i samhället det gått snett.

  Staten prioriterar andra länders utsatta högre än svenska, dessutom blir hemlösa bortkörda av aggressiva romer som helt saknar förmåga att skilja på rätt och fel.

 9. Golfklubben får väl erbjuda zigenarna att använda deras toaletter, så slipper de kanske skit på green.

 10. Golfklubben kan anställa dem som caddies som kan dra golfvagnen till gästspelare. Det blir ett fint kulturellt inslag för golfklubben att skryta med.

 11. Det finns en grupp människor på botten i vårt samhälle som vi totalt svikit. Dessa människor är de svenskar som är hemlösa.
  De är inte jättemånga, men de har det verkligen tufft.
  Landsförrädarna till politiker har inte bara svikit dom utan hela arbetarklassen och nu börjar det snart rinna över för medel klassen och först då börjar man lyssna på folket.
  Denna grupp människor har alltid haft det svårt, men nu när fokus riktas på asylsökande och tiggande romer, så har nästan denna grupp försvunnit ur folks medvetande.

  En svensk hemlös blir inte emottagen omhändertagen i något annat land.
  Det finns massor med svenskar som engagerar sig i ”ensamkommande” unga män.
  Sverige verkar inte ha några problem att låna pengar för att härbärgera och föda hundratusentals utsatta människor från andra länder.
  Är det rätt att lägga ut 35 miljarder på att härbärgera tiotusentals unga friska män, och lämna det egna folkets utslagna åt sitt öde?

 12. Som man röstar få man konsekvenser för…
  Är glad för Danderydbornas skul att de får smaka på mångkultur…

 13. Är det sant att Danderyd är creme de la creme, så att säga?
  Flest miljonärer och dyrast villor?

  • Ja, mer eller mindre. Djursholm, Lidingö och Saltsjöbaden har också rikedom. Täby och Ekerö likaså.

 14. Vid mitt senaste besök i Sthlm åkte vi bl.a. ut till Danderyd och Näsby…
  Såg och sade till min kusin.Med de villorna skulle de ju lätt kunna hjälpa många ”ensamkommande barn” ! När vi senare passerade Näsby Golfbana,föll mig in att denna plats var ju som klippt och skuren för de ”stackars fattiga EU.medborgarna”.Kunde då inte ana hur rätt jag skulle få,redan ett år senare ! 🙁

 15. Det var ju nästan 50 % av danderydsborna, som röstade på M. Då är det dags att de öppnar sina hjärtan nu och att de välkomnar zigenarna.
  Även om det råkar vara på deras golfbana.

 16. zigenare och ”nysvenska”har aldrig behövt kämpa särskilt hårt och har alltid fått det pekat på.
  har kunnat ägna sig åt stålder och religion.
  mitt enda problem med att bo i Sverige är att det är för mycket muslimer här.

 17. Den eftergivenhet polisen uppvisar mot den sanitära olägenhet zigenarna utgör, är häpnadsväckande.
  Men om cyklar utan ljus, när det är mörkt, då blir det andra bullar!

 18. Då vet vi att det är tillåtet att campa på privata golfbanor enligt polisen på plats. Dan Eliasson har ingen erinran. Han har tydligen en egen lagbok för icke svenskar. Till skillnad från hans kollega i t ex Danmark.

 19. ORKA BRY SIG OM DESSA MÄNNISKOR?? Detta är VÅRT fel som tillåter EU bestämma vilka vi ska släppa in inom Europa! Om sanningen ska fram är dessa harmlösa mot den EGENTLIGA faran! Dessa människor som åker bananskal in i det svenska välfärdssystemet! Dessa som inte kan leva i en vanlig bostad för man levt i hyddor. Har ett prakt exempel av somaliska grannar som massakerade sin lägenhet. En lägenhet som jag och andra skattebetalare betalar för. Dessa som kommer hit och bombar och kör över oss med lastbil för att komma till nått J*la paradis dessa som kastar sten på våra poliser och går över lagarna och tillåts leva i ett pedofiliska förhållanden för det kultur. Tiggarna är nog det lilla minsta vi har att oroa oss för i ÄRLIGHETENS NAMN!

 20. Medborgargarde med rigid kontroll och sammanhållning inom gruppen, det är lösningen, hårdare mot stenhårt. Solidariteten är död, demokratin är död. Polisen är bra men rättsväsendet i övrigt, trögt. Allt som händer framöver är tyvärr ingens fel, skadegörelse utan rätt till skadestånd för motparten. Vill de vänta på olyckan, lita på samhället och stå ut med eländet under lång tid, i så fall lycka till! Det sjuka är numera det normala, ni får det ni har röstat för. I delar av Danderyd så pålar de nu för fullt, asylboenden ska uppföras. Mångkulturen kommer brutalt implementeras och zigenarna kommer, tro mig, att te sig som ett problem av mindre karaktär. Jag vet, ni röstar gärna på M, traditioner är fina. Den oduglige,icke-juristen Beatrice fick gå och istället fick ni den urusla rövslickaren Tomas som rättspolitisk talesperson. Jag tycker synd om er, på sätt och vis. AKB är ju kvar, fortfarande, en robot utan mänskliga drag. Jag lyfter på hatten och säger: GRATTIS!

  • Asylboendena blir granne med Danderyds gymnasium. Dessa, i brådrasket och halvt om halvt, hemligstämplade byggnader, kommer att var etablerade och igång, långt innan höstterminens start, var så säkra. Alla ni, som någonsin väntat på bygglov, blir med rätta förvånade.

   Som svensk är man inte värd någonting. Man blir informerad; delgiven är helt fel ord. Det går fort och delaktighet i beslutsprocessen kan man glömma. Sverige 2017. När kommer Socialen på besök? Går igenom vårt skafferi, räknar kalorier. Beslagtar vårt lösöre och fängslar opponenter. Ett datachip i fingret.

 21. Sverige är ett öppet land med trevliga människor.
  Om det inte vore för ” *^_%¤-RR#””!=)?
  Visst finns det folk i Sverige som fan inte går att förstå sig på ,men idioter finns verkligen överallt.

  Det som slagit, och förvånat, mig är den självgodhet flertalet bl attar visar upp. De är helt enkelt ganska arroganta och stöddiga.

  Kanske är det ett negativt urval av blattar som söker sig till Sverige?

  • De har väl exporterats av sina resp hemländer. Håll Xland rent, släng sk*ten i Sverige.

 22. vi skulle kunna göra polisens jobb gratis. Avskeda migrationsDan Eliasson .

 23. Polisen är nog mer rädd för vad vänsteraktivisterna kan ställa till med för galenskaper och oreda……

 24. Tillåt tiggeri så har vi tältläger per automatik. Svenskarna har gott om skattepengar att lägga på städning efter detta folkslag som inte kan hålla skiten ifrån sig.

 25. Inget störande moment??? De befinner sig på ett område där de ingenting har att göra, varför i själva h-vete är polisen så undfallna då det gäller zigenare?
  De tillför ingenting till oss de tigger och vissa av dem har ertappats med stöld.
  Sverige utan styrning, utan försvar, vi kan inte ens hantera x-antal zigenare. Hur ska vi kunna försvara oss från en fiende med vapen. Vi kan inte kan få zigenare att förstå att de kan vara i Sverige för att söka arbete förutsatt att de skaffar sig boende som de betalar för, följer svensk lag. Det finns ingen svensk lag som tillåter någon att etablera tältläger utan tillstånd.
  Allemanslagen tillåter att du kan tälta en natt alternativt stanna med husbil/vagn samma tid. Inget annat.
  Se till, du som roade dig i Bangkok att dina trupper skärper sig!

  • Frågan är vilken av golfbanorna det handlar om. Sannolikt den vid Mörby C. Djorsholms är sannolikt fredad.

Kommentera