12 thoughts on “Where are all the feminists?

  1. Hyckleriet vet inga gränser. Feminismen som florerar hejdlöst på alla plan i det svenska samhället, har inget med jämställdhetskamp att göra. Allt det som kvinnor arbetat för i hundra år är förgäves. Dagens feminism präglas av hysteriska överdrifter och en önskan om att chockera. Det gäller att synas, skrika och gapa mest.

    • Muslimska kvinnor är inte sällan offer men oftast inte. De indoktrinerar sina barn med hat från barnsben. I bl.a. Frankrike har de också vid flera tillfällen grovt misshandlat icke mohammedanska unga kvinnor och tjejer för att de var oacceptabelt klädda. 20% av IS trupperna är kvinnor.

  2. Den här kvinnan ljög sig in i väst och hyllas för att ha lämnat islam och ständigt prata om faran med islam. Jag tycker det är tragiskt bara, hur många lögnare ska vi hylla, bara för att de lämnat islam?

  3. Kan det vara så att feministerna avskaffat sig själva genom att övertyga om att kön inte finns utan att det är ett socialt påhitt?

  4. Ja, de frågan ställer jag mig ständigt….
    O framförallt när flickor, tjejer, unga kvinnor, kvinnor & äldre damer rånas, misshandlas, sextrakasseras, våldtas, gruppvåldtas, torteras & mördas.
    VAR ÄR NI ”FEMENAZIS”???
    NI SOM VILL KROSSA ALLA ”MÄN”???
    Börja med dom som
    GÖR VERKLIG SKADA!!!!
    http://www.gangrapesweden.com

Kommentera