Where are all the feminists?12 responses to “Where are all the feminists?

 • Hutchinson

  Hyckleriet vet inga gränser. Feminismen som florerar hejdlöst på alla plan i det svenska samhället, har inget med jämställdhetskamp att göra. Allt det som kvinnor arbetat för i hundra år är förgäves. Dagens feminism präglas av hysteriska överdrifter och en önskan om att chockera. Det gäller att synas, skrika och gapa mest.

  Gilla

 • Stromboli

  Har kanske missat men jag har inte hört och sett muslimska kvinnor i demonstrationer mot det våld som som förs i västvärlden mot oskyldiga !
  http://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-40064424

  Gilla

  • Ulli

   Muslimska kvinnor är inte sällan offer men oftast inte. De indoktrinerar sina barn med hat från barnsben. I bl.a. Frankrike har de också vid flera tillfällen grovt misshandlat icke mohammedanska unga kvinnor och tjejer för att de var oacceptabelt klädda. 20% av IS trupperna är kvinnor.

   Gilla

 • Joy

  Den här kvinnan ljög sig in i väst och hyllas för att ha lämnat islam och ständigt prata om faran med islam. Jag tycker det är tragiskt bara, hur många lögnare ska vi hylla, bara för att de lämnat islam?

  Gilla

 • Mikael Tor

  OT:
  Det ironiska är att det är exakt samma kvinnor som brölar ”pedofil”, ”sexist”, ”gubbsjuk” och ”gubbslem” åt män som har fruar från Thailand…

  Gilla

 • dave

  There are no feminists.

  Gilla

 • Avmaskad

  Kan det vara så att feministerna avskaffat sig själva genom att övertyga om att kön inte finns utan att det är ett socialt påhitt?

  Gilla

 • Tussilago

  Ja, de frågan ställer jag mig ständigt….
  O framförallt när flickor, tjejer, unga kvinnor, kvinnor & äldre damer rånas, misshandlas, sextrakasseras, våldtas, gruppvåldtas, torteras & mördas.
  VAR ÄR NI ”FEMENAZIS”???
  NI SOM VILL KROSSA ALLA ”MÄN”???
  Börja med dom som
  GÖR VERKLIG SKADA!!!!
  http://www.gangrapesweden.com

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: