Dessa romer är här för tredje året, samma familj

ZIGENARE. För några dagar sedan skrev vi om att Danderyds golfbana fått fint besök. Se nedan och länk HÄR. På vår Facebooksida har en mindre imponerad Danderydsbo kommenterat. 

”De kan inte göra något, Säger polisen och hänvisar till politikerna…
Dessa romer är här för tredje året, samma familj. ”Häckar” vid återvinningen vid parkeringen till golfbanan och sliter av folk kassar med burkar etc. Går omkring i villaområdet (ett ordinärt sådant Inte som i Djursholm..) hela sommaren och trots Påringningar till polis att de är inne på tomterna, rotar i soptunnorna etc. De får tydligen göra precis vad som helst, och dom VET att polisen inte kommer åt dom p g a våra ineffektiva lagar. Och VAD gör högsta politikerna ?????”

-Pettersson undrar också varför inte polis och politiker inte gör något. Det finns lagar i mängder att använda men jag tolkar det som man inte vill, det är lathet och flathet…

Om Danderyd på bloggen…

TIDIGARE 2017-06-03. Golfbana får celebert besök

På Danderyds golfbanas 9.e hål kan besökarna nu hälsa på en grupp romer som slagit läger alldeles intill.

Klubbens kassör tillkallade polis eftersom romerna vägrade flytta på sig. Polisen rapporterade senare att den romska gruppen befann sig på ett område där man inte utgjorde något ”störande” moment.

Med tanke på vad vi vet är nog dessa poliser lite väl naiva. Vad tror ni händer när golfbanan stängt för dagen och mörkret sänkt sig över området?

Expressen

Nedan lite bilder från etablerade medier som visar hur det kan se ut när man gett tiggare från Rumänien och Bulgarien tummen upp.

Här ser vi hur invånarna i en av Sveriges rikaste kommuner röstade i riksdagsvalet 2014…

 

28 thoughts on “Dessa romer är här för tredje året, samma familj

  1. Nu tycker jag att, det börjar likna någonting när jag ser bilderna. Äntligen har svenskarna kommit någon vart på väg för att, smälta in hos de 4 gäng. Bestående av Bladnegrer, dumsvenskar, mussar och ziggar. Det är så vi vill ha det gapar 87% svenskar. Inte vill vi sticka ut nej, vill vara, som våra
    vänner ty de är de enda vänner vi svenskar har. Vi har inga andra vänner utanför de 4 gäng men, det kostar. Inga bidrag ingen vänskap. De är för härliga svenskarna när t.o.m. idioter skattar åt oss.

  2. Ha ansvar där i denhär kommunen! Sluta att dalta! Jag accepterar inte dethär! Gör en avhyssning nu! Det är ingen snack om det! Tveka inte! Lägret skall bort punkt och slut!

  3. Nu får även Danderyd smaka på lite vad vi i övriga Sverige upplevt i många år nu. Har en lite klyven känsla. Dels lider jag med Danderyd. Dels tycker jag det är fett tjenligt åt dom.

  4. Denna konstanta vägran att ingripa och agera i enlighet med Svea Rikes lag och vidta de för den normala rättsstaten och medborgarnas säkerhet erforderliga åtgärderna för att upprätthålla ordningen, kan inte beskrivas som annat än ett medvetet försök att öka brottsligheten samt förvärra ett redan kaotiskt läge.
    En anstiftan att tillskapa ett rättslöst samhälle där inga polisiära insatser kommer att skydda den enskilde och hans egendom, är ingen verklighetsfrånvänd konspirationsteori utan visar med all önskvärd tydlighet vad vi nu utsätts för.
    De som medverkar till denna utveckling är samtliga medskyldiga till nationens förvandling till en multietnisk anarki, och vi skall bära i minnet att det kommer en dag då vi alla tvingas stå till svars för våra val, samt det oavvisliga faktum att det helt sonika icke existerar någon ursäkt för att svika sitt land.
    Andreas.

  5. Hör med AKB hur hon skall lösa problemet, ni som valt Moderaterna att styra Danderyd och som tagit hit alla invällare liksom nu väller in per flyg till Luleå, duktigt gjort

  6. 100% säker åtgärd:
    1. Samla en grupp grannar.
    2. Köp några ”Pota Potti” på Biltema.
    3. Använd dessa några dagar.
    4. Samla gruppen igen.
    5. Gå i samlad trupp till ”lägret” en natt.
    6. Töm era ”Porta Potti” runt ”lägret.
    7. Avlägsna er snabbt.

    => ”Lägret” kommer att flytta dagen efter.

    Lukten efter dem bekräftar att de har vistats där.
    Vilken polis skulle ta upp en anmälan om att det luktar skit från ett tattarläger?

    Lycka till!
    //age

    • SKL skulle gegga med bajset och ta DNA och Åklagarkammaren skulle processa för hatbrott och DO skulle försöka få 100 000kr i skadestånd.

    • @ age du är garanterat anmäld vet vem du är hela den här bonne bloggen med MR P ni är så nazistiska o misslyckade idioter. Ni är Sveriges avskum ni är fd sossar som älskade Alva tage och gänget.det luktar bonnskit om bloggen.ät eran skit bönder.och du MR P.du ska bort ifrån sociala medier.din CP skadade dåre.har du down syndrom??????

  7. ”Trots regeringens löfte – poliser flyr arbetet på gatan.”

    ”Politikerna lovade fler poliser närmare medborgaren. Men SvD:s granskning visar att antalet poliser ute på gatan tvärtom blir färre.

    På bara fyra månader har antalet ingripandepoliser minskat kraftigt och är nu färre än 6 500. I Stockholm har 152 uniformerade poliser lämnat gatan bara i år.”

    https://www.svd.se/trots-regeringens-lofte–poliser-flyr-arbetet-pa-gatan/om/polisens-kris

  8. Ett tydligt bevis för att Sverige inte längre är en rättsstat. När folk från Europa får göra vad f-n som helst utan åtgärd från polis.
    Det är en skam för hela det rättsvårdande systemet, och våra mähän till politiker tiger still, eftersom de ej direkt berörs.

  9. Femtio % AB danderydsborna röstade på M. Att zigenarna slagit sig med på deras golfbana, beror väl på att de hört talas om att moderaternas har öppnat sina hjärtan.

  10. Utanför Netto på Regementsgatan har samma kvinna suttit i 5 år. Trodde dem bara fick vara här i 3 månader.

    • Vid Lidl borta på Erikslust hade en övergödd manlig varelse slagit rot på samma vis, men nu har han tydligen åkt hem på semester och lämnat plats åt en annan onämnbar varelse.

  11. 49,98% har en usel ledare som inte törs tala med ledaren för 5,30%. Så skyll er själva.

  12. …helt uppenbart att polisens och polisens ledning framförallt vill ha detta kaos inklusive våra politiker-man vill helt enkelt skapa KAOS i landet och gör allt för att göra det.
    Vad Danderyd får göra är att på privat väg köra iväg skräpet dvs ziggen-anordna en mob samlaihop er och kör iväg sk^ten-använd gärna vapen med-skjut varningskott

    • ”Porta Potti” från Biltema är ett ofarligt, men effektivt vapen.
      Se min text ovan.

  13. Som man bäddar får man ligga, se hur ni använde era röster i förra valet så kanske det inte är så konstigt att ni nu fått nya grannar…

    • Den bilden förklarar utan ord på vilken nivå ”stassministern” befinner sig !
      Han får hållas för de som röstar på hans parti samtycker !

    • Om ingen från dag ett när tiggarna dök upp hade givit något så hade vi haft ett problem mindre.
      Felet är att för få svenskar tänker!

  14. Finns det inga baby-familjer i området? Be att få och lägg i bajsblöja överst i soptunnan!

    • Dessutom nu kommer ni att vara sysselsatta med att städa skit såsom ”bajs” och annat stinkande !

      • Glöm inte skyddskläder och handskar eller,,,,har ni några underbetalda kanske skattebetalda hjon som kan utföra skitjobbet!?

Kommentera