Islamioter uppmanar muhammedaner att inte rösta

Islamioter i London uppmanar muslimer att inte rösta i det stundande valet.” Det är bara allah….”

Vad är det eder FjärranÖsternRedaktör brukar säga om islam och civiliserade länder?

12 thoughts on “Islamioter uppmanar muhammedaner att inte rösta

  1. Nu har jag inte lyssnat på imamen men har läst och följt med i den svenska debatten som är i liknande tongångar. Min undran blir således: Om nu inte de i Sverige boende muslimerna röstar, hur ställer sig S till det ”sveket”? De har ju verkligen jobbat hårt för att få deras röster! Kommer enbart etniska svenskars röster att räcka till ett fortsatt nermontering av landet?

  2. Detta är filmat i Birmingham englad, jag orkade inte höra på gaphalsen, de i särkar har aldrig något vettigt att säga, jag stängde av ljudet och tittade på de som rörde sig i området, förskräckligt nästan inga engelska människor men tyvärr mängder med muhammedanska kvinnor inpackade i ”lasar” (tyg)……. barn runt sig, i barnvagnar och i magen !
    Har bott åtta år i UK i omgångar, för flera decennier sedan var den första gången, har inte besökt sedan år 2000.
    Tänker verkligen inte åka tillbaka, vilken misär !
    Då liknade vissa städer i norr Bradistan (bradford), dock var det inte så många som helt ockuperats, det här var verkligen illa, mycket illavarslande!

  3. Bra, för det gynnar Theresa May! Inte för jag tror så mycket på henne men mer än på Corbyn. England har minst lika mycket problem som Sverige, men kanske att Brexit ändå får det att gå åt rätt håll!

  4. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Muslimer gör allt för att förstöra västerlandets strävan till att bibehålla demokratin.
    Islam en medeltida sekt som de kallar religion.

    • På set och vis ha du rätt, när dessa idioter slåss med egna partier för att komma in i Parlamentet eller hos oss i riksdagen ligger vi illa till, så kunde A. Hitler ta makten

KommenteraAvbryt svar