Stäng

Tre unga män gripna för mord på en sexårig pojke

MORD. Tre unga män har gripits i Mississipi misstänkta för att ha skjutit en sexårig pojke till döds. Männen stal bilen när mamman och ägaren var och handlade. I baksätet satt sexåringen och väntade, och i stället för att slänga ut grabben så sköt de honom. -Pettersson har inte sett något om detta i PK-media, undrar varför?

Läs mer HÄR…

 

15 reaktioner på “Tre unga män gripna för mord på en sexårig pojke

 1. Hoppas kräken får dödsstraff. Varför tänker man på KKK när Missisippi kommer på tal. Ge dem fria tyglar att rensa upp.

 2. Hade det varit vita gärnings män som utförde dåden hade det nog funnits hur mycket tid som helst och hur mycket plats som helst i pk- blaskorna !

 3. .
  Eftersom USA är ett land där 8 barn och ungdomar skjuts till döds varje dag hinner eller vill kanske inte det så kallade PK-media rapportera om allt.

  80 % av alla skjutningar i I-länder sker i USA.

 4. Den avsaknad av empati och den bristande impulskontroll som trädklättrarna uppvisar är genetisk,så är det bara.Det går inte att snacka bort.

  1. På bilden visas 3 st. s.k. bladnegrer upp sig. De tillhör de 4 gäng tillsammans med dumsvensken, musse och zigge. Så svenskingen har hamnat i fint sällskap, sin rätta miljö.

 5. Hur fan är man funtad när man skjuter ett 6 årig barn ?Vad har man för Värdegrund? Samma värdegrund som Manchester bombaren ,han har okså mördat massa barn.När kommer nästa attack i Sverige?Tack för multikulti=dödakulti.Mvh Adolf

 6. JerzY Sarnecki ”professor” på SU skulle undervisa: det är samhällets bostadsområdes planerings fel!

  1. här i negerodlingen hade de fått 100 h samhällstjänst, och att en hjälpa till i samhället är typ bara reserverat för infödingar här.

 7. Svensk media vill inte att svenska folket ska få veta ngt som inte stämmer överens med svensk pk-medias bild av världen… Det är sjukt och de har svikit sitt jounalistuppdrag.

  1. Lögn media, har sin rutin de följer för att, inte smutskasta sina vänner och fränder. Dessa bestialiska mördadre ingår i samma gäng .( De fyras gäng; Bladnegrer, dumsvenskar, mussar och ziggar) Inget ofördelaktigt får sägas deras medlemmar. Dumsvensken är den simplaste och fegaste av dem alla. Henen-hönset betalar hela kalaset för all djävulskap, som sker men märk swinja betalar med stulna pengar, som de stjäl från pensionsfonder, arvsfonden, skyhöga skatter på de mest sårbara o.s.v. Hur andra normala länder vill ha med svenskingarnas Svenstia är för mig en gåta?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: