Tre unga män gripna för mord på en sexårig pojke


MORD. Tre unga män har gripits i Mississipi misstänkta för att ha skjutit en sexårig pojke till döds. Männen stal bilen när mamman och ägaren var och handlade. I baksätet satt sexåringen och väntade, och i stället för att slänga ut grabben så sköt de honom. -Pettersson har inte sett något om detta i PK-media, undrar varför?

Läs mer HÄR…

 


15 responses to “Tre unga män gripna för mord på en sexårig pojke

 • en elak fan.

  Gilla

 • Blåsfirren

  Hoppas kräken får dödsstraff. Varför tänker man på KKK när Missisippi kommer på tal. Ge dem fria tyglar att rensa upp.

  Gilla

 • OPete

  Hade det varit vita gärnings män som utförde dåden hade det nog funnits hur mycket tid som helst och hur mycket plats som helst i pk- blaskorna !

  Liked by 2 people

 • Mia

  .
  Eftersom USA är ett land där 8 barn och ungdomar skjuts till döds varje dag hinner eller vill kanske inte det så kallade PK-media rapportera om allt.

  80 % av alla skjutningar i I-länder sker i USA.

  Liked by 1 person

 • Korsfarare och otrogen hund

  Den avsaknad av empati och den bristande impulskontroll som trädklättrarna uppvisar är genetisk,så är det bara.Det går inte att snacka bort.

  Liked by 1 person

  • naimlap

   På bilden visas 3 st. s.k. bladnegrer upp sig. De tillhör de 4 gäng tillsammans med dumsvensken, musse och zigge. Så svenskingen har hamnat i fint sällskap, sin rätta miljö.

   Gilla

 • lisa

  det är tur att vi fått fri media.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Hur fan är man funtad när man skjuter ett 6 årig barn ?Vad har man för Värdegrund? Samma värdegrund som Manchester bombaren ,han har okså mördat massa barn.När kommer nästa attack i Sverige?Tack för multikulti=dödakulti.Mvh Adolf

  Liked by 1 person

 • dave

  Broarna i Madison county med allas vår Klint Östskog.

  Gilla

 • compulsoryunion

  JerzY Sarnecki ”professor” på SU skulle undervisa: det är samhällets bostadsområdes planerings fel!

  Liked by 1 person

 • Ulli

  Hang them all (if quilty)

  Liked by 2 people

  • compulsoryunion

   här i negerodlingen hade de fått 100 h samhällstjänst, och att en hjälpa till i samhället är typ bara reserverat för infödingar här.

   Liked by 1 person

 • Cinna

  Svensk media vill inte att svenska folket ska få veta ngt som inte stämmer överens med svensk pk-medias bild av världen… Det är sjukt och de har svikit sitt jounalistuppdrag.

  Liked by 2 people

  • naimlap

   Lögn media, har sin rutin de följer för att, inte smutskasta sina vänner och fränder. Dessa bestialiska mördadre ingår i samma gäng .( De fyras gäng; Bladnegrer, dumsvenskar, mussar och ziggar) Inget ofördelaktigt får sägas deras medlemmar. Dumsvensken är den simplaste och fegaste av dem alla. Henen-hönset betalar hela kalaset för all djävulskap, som sker men märk swinja betalar med stulna pengar, som de stjäl från pensionsfonder, arvsfonden, skyhöga skatter på de mest sårbara o.s.v. Hur andra normala länder vill ha med svenskingarnas Svenstia är för mig en gåta?

   Gilla

 • compulsoryunion

  #jagärhär
  #vistårinteut

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: