Stäng

Margots Marodörer Mördar igen

Vår Svenske utrikesblondin skyddslingar i Palestian ”avrättade”  igår tre män, två av den sköts och den tredje hängdes.

De tre fick sina dödsdomar i söndags efter att specialmilitärdomstol fann dem skyldiga till att dödat Mazen Faqha. Lokala människorättsgrupper kritiserar rättegången och kallar det exempellösa med tanke på dess hastighet.

Avrättningarna ägde rum vid en polishuset och det var hundratals människor där som åskådare.  Human Rights Watch fördömde avrättningarna i ett uttalande.

LÄNK

 

 

9 reaktioner på “Margots Marodörer Mördar igen

 1. På tal om palestina då tänker jag omelbart på Olof P.
  Bra fart i den här diskussionen, lyssna gärna.

 2. Ja, muslimer och muslimsupportrar finns gömda överallt.
  De utgör samma hot mot vårt fosterland.

  På 60-talet var det en inbicill grupp, som sprang omkring med maos
  lilla röda.
  I dag drar de omkring med budskapet för islam.
  Koranen finns inte i denna pocketversion annars skulle vi säkert se dem med en koran i bröstfickan.

  Vi måste komma ihåg att alla muslimer är muslimer!
  Detta trots att vissa försöker förklara att det finns muslimer som inte är muslimer. => Som att säga att det finns vatten som inte är vatten.
  Att muslim är muslim är ett axiom!

  Sverigevänner! Gör Sverige svenskt igen!

 3. http://2.bp.blogspot.com/-uL0YGVaOHEE/VLvxcEVjbQI/AAAAAAAAGBc/_1qQv9wPkl8/s1600/Wallstr%C3%B6mIDn.PNG

  Wallström på anti-Israel-lista efter Israelkritik

  Utrikesminister Margot Wallström (S) uttalande om ”utomrättsliga avrättningar” i samband med palestinska knivattacker på israeler, rankas av Simon Wiesenthal-centret som en av de tio värsta anti-israeliska eller antisemitiska händelserna i världen 2016.
  (Publicerad 28 december 2016)

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/wallstrom-pa-anti-israel-lista-efter-israelkritik

  Men palestinska ”utomrättsliga avrättningar” går tydligen för sig utan att vi hör några protester från utrikesminister Margot Wallström (S).

 4. Maggot Wallström hade gillat holocaust om (inter)nationalsocialisten varit med på 30-40 -talets socialism experiment.

 5. Utrikesminister Margot Wallströms partikamrat – riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) visar stolt upp den palestinska flaggan + en plakett (Se bild nedan), vilka hon fått som presenter av palestinierna. Plaketten med dess karta visar staten Israel som helt utplånad. Landområdena den nuvarande palestinska Gaza-remsan (kontrollerad av Hamas-terrorister) + den nuvarande staten Israel + nuvarande palestinska Västbanken (kontrollerad av PLO- & Fatah-terrorister) har sammanförts till ett tänkt framtida sammanhållet Palestina som de palestinska myndigheterna kräver som en slutgiltig lösning.

  D v s alla medborgarna (judarna) som för närvarande lever i det nuvarande Israel-territoriet har på kartan drivits ut ur sitt eget land av palestinierna för att drunkna i Medelhavet exakt enligt ståndpunkten som fortfarande orubbligt och oförsonligt hävdas av de Palestinska terrorist-regimerna i Gaza (Hamas) och på Västbanken (Fatah & PLO) när det förhandlas om en lösning av Palestina- / Israel-konflikten.

  https://i1.wp.com/2.bp.blogspot.com/-0JsFJQm7a9Y/ViYXNuE2cjI/AAAAAAAAArk/9mn2LoOe0I4/s1600/hl2.JPG

  Det man absolut inte får göra från neutral svensk sida är att genom kraften av sitt ämbete skänka legitimitet åt extremister i den omfattning som Margot Wallström (S) och riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) har gjort och fortfarande gör genom att stoltsera med den palestinska flaggan + plaketten med en fiktiv karta som hon fått av palestinierna utvisande Israel som ett utplånat land, vilket är endast den ena partens ståndpunkt och politik, som drivs och förespråkas av tre av de palestinska terroristgrupperingarna.

 6. Terrorister får bidrag från skattebetalarna men kyrkan måste se till att pensionärerna i Stockholm får ett mål mat varje dag.Detta är sossepolitik..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: