Horor, fittor, fucking grisar, känn på min kuk, sitt på min kuk, och mycket mer får kvinnliga poliser tåla


RÄTTSSYSTEM. Här är några saker en man får lov att säga till kvinnliga poliser, enligt en dagsfärsk dom:”Horor, fittor, fucking grisar, känn på min kuk, sitt på min kuk, du har inte fått kuk på länge och är torr som en öken, hoppas du har en dotter som blir våldtagen eller dör i en trafikolycka”.– Det är bedrövligt, tycker Sophia Willander, ordförande i Polisförbundet syd.

Domen avkunnades i Lunds tingsrätt onsdagen den 24 maj. En 25-årig man från Landskrona frikändes från två åtal om sexuellt ofredande respektive hot mot tjänsteman.

Tillmälena hade han vräkt över tre kvinnliga poliser i samband med att de skulle kroppsvisitera honom i Landskrona i september förra året.

Det började med att 25-åringen kallade den ena polisen ”en missbrukare som missbrukade sitt jobb” när hon började visitera honom. Därefter kom en rad kränkande könsord.

När han tog av sig strumporna körde han upp dem mot ansiktet på polisen. Då beslutade polisens yttre befäl att 25-åringen skulle transporteras bort från platsen eftersom han störde allmän ordning.

I bilen satt också två av de kvinnliga poliserna – den ena bredvid honom i baksätet. 25-åringen fortsatte att tömma sitt förråd av könsord och hot över henne.
Allra sist sa han ”hoppas att din dotter blir våldtagen nästa gång”.

Poliserna anmälde mannen som åtalades för sexuellt ofredande och hot mot tjänsteman. En av kvinnorna begärde 10 000 kronor i skadestånd för kränkningen hon hade utsatts för.

I rätten sa mannen att han varit arg över att bli visiterad utan anledning. Han hade kanske nämnt sitt könsorgan utan att mena något särskilt med det. Hotat hade han inte gjort, bara visat ilska och frustration.

Lunds tingsrätt gav mannen rätt. Sexuellt ofredande var det inte eftersom 25-åringen inte hade haft ”en tydlig sexuell inriktning” eller ”ett tydligt sexuellt intresse” med det han vräkte ur sig.

Mer på Kvällsposten…

-Pettersson undrar vad rättssystemet håller på med? Igår läste vi om zigenare som har rätt till 35.000 kronor i skadestånd för att de stod med i ett register de inte visste om.

I februari 2016 frikändes Pettersson enligt lagen men blev ändå dömd att betala skadestånd för att jag offentliggjort det som var sanning om en sexualförbrytande babbe. 


31 responses to “Horor, fittor, fucking grisar, känn på min kuk, sitt på min kuk, och mycket mer får kvinnliga poliser tåla

 • martainkeillor@gmail.com

  Jävla ”pakk” är vad dom är.

  Gilla

 • Jhonsson

  Dessa sexfixerade stackare. Skicka dem tillbaka till sandhögen de kom ifrån. Förstår inte vad de skall här och göra.
  Löfven påstår ju att dom behövs för att jobba i vården.
  Nja, jag tror inte att du är inne på riktigt rätt linje, min gode Löfven.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det av etablissemanget sanktionerade och koncessionerade förtrycket av svenska medborgare exkluderar inte ens ordningsmakten, och det organiserade maktmissbruket visar med obarmhärtig tydlighet att det svenska rättssystemet tvingats upphöra för att i stället ägna sig åt ett systematiskt beskydd av migrantbrottslingar.
  De enorma proportionerna och konsekvenserna härav talar sitt eget språk och då rättsstaten i praktiken befrämjar brottsutövandet och därmed hotet mot den allmänna ordningen och den enskildes säkerhet, är sammanbrottet i den av feministdeliranterna terroriserade humanitära stormakten ett faktum.
  Andreas.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och när en polis i pressad situation under en hagelskur av könsord och mordhot råkar säga ”arabjävel” så åker denne på hets-åtal och avsked…. medan den krimminelle fan får skadestånd. sicket jävla land. Men tänk på att Lund är vänster om vänster bland nämndemännen. Ett hoppabuntat jävla pack av godhetsknarkande pissliberala fjantar som inte klarar av att ta hand om en undulat, ens.

  Gilla

  • naimlap

   Svenskingarna, är nog det simplaste folk i denna världen. Jag har inga ord för hur djupt jag föraktar detta förståndshandikappade folk. För ett sådant lågt stående folk finns bara en väg och den leder ; Ad helvede till!

   Gilla

 • Ståfräs

  Efter att ha sett en video på ett antal ”kvinnliga” poliser som spring som idioter IFRÅN en galen nysvensk så har Ni tyvärr INTE mina sympatier, men får gärna kommentera hur Ni skyddar oss, våra nära o kära med våra skattepengar.

  Gilla

 • Torleif

  Jag gillar inte heller svenska töntiga poliser… dialog-poliser. Dom borde skjutas.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det är hög tid för polisen själva att ta bladet från munnen och säga till på skarpen att detta accepteras INTE. Fotpoliser kan inte räkna med att träskallarna som sitter i toppen med Dan Eliasson i spetsen kommer att agera. Dessa fähundar är regeringens knähundar precis som PK medier är.

  Gilla

 • Kent

  I det ena fallet är det vi skattebetalare som belastas och det är ju enligt vissa en outtömlig resurs och lätt att vara generös med.
  I det andra fallet så hade det drabbat ett av våra hopp om en framtida pension. Dessutom är den kategorin oantastbar och upphöjd till en närmast adlig status.

  Gilla

 • Joy

  Ja, visst får man gapa och skrika sexuella anspelningar när man är sur. Vad hade han skrikit åt manliga poliser, samma sak?

  Sverige är slut när yrkesgrupper inte har rättssäkerhet och skydd, utan det är de kriminella som det daltas med. Vidrigt!

  Gilla

 • Jhonsson

  Det krävs nya lagar i landet för att få ordning på Sverige. De måste anpassas, så att ”nysvenskarna” förstår, att de inte kan bete sig som de vill.
  Ge polisen de befogenheter de behöver. Slopa de sk ”dialogpoloserna”. Att prata till en tik leder ändå ingen vart. Utrusta alla med kamera för bevisföring. Ta tag i buset. Ge dem till en början utegångsförbud för småbrott. Upprepade sådana åråterkallande av svenskt medborgarskap. Dra in eller minska brottslingens och även hans familjs bidrag.
  Ge möjlighet att utvisa brottslingens hela familj vid fortsatt kriminalitet. Möjlighet att återkalla svenskt medborgarskap.
  Sluta bjuda på kaffe med dopp och grillad halalkorv.
  Det börjar bli allvar Dan Eliasson!
  Vi vill inte ha det som det nu är.
  Och för h-e sluta att dalta!

  Gilla

 • gamgubben

  För varje tillmäle ska de naturligtvis belönas med ett extra år, utöver den ordinarie straffskalan, de eventuellt döms efter.
  Varför är svenskt rättsväsende så undfallande mot dessa skräphögar som våra politiker, kallar räddare? De är naturligtvis rädda för att bli kallade rasister av tredje makten eller rent av rädda för dem de är satta att döma.

  Gilla

 • GrumligaVattenFiskaren

  Böjen Eder för er nye Herre…

  Gilla

 • ruben

  Så det lönar sig då med grova ofredanden och hotelser mot tjänstemän, som försöker utföra sitt jobb? Hela rätten tycks ha blivit påverkad av plötslig handfallenhet till gärningsmannens fördel. Rätten verkar signalera att man vinner fördelar om man är tillräckligt hotfull och grov på allvar. Det tycks ha påverkat så att rätten vek sig, för att själva slippa hot? Förstår de inte att de med undfallenheten river ned tryggheten bit för bit i samhället?

  Gilla

 • Falköga

  Vad händer om de använder de orden mot en kvinnlig domare. För att inte tala om advokatsamfundets generalsekreterare.

  Gilla

 • ossie

  Bra ordförråd dom har blattarna, utlärt på SFI ?

  Gilla

 • OPete

  Hoppas dessa personer i Lunds tingsrätt och på alla andra liknande instanser kommer få stå till svars någon gång i framtiden !!! Det är ju konstigt att det slutar massor av poliser…

  Gilla

 • Trynbald

  Dom rättsvårdande myndigheterna gör allt för att inbördeskriget ska starta så fort som möjligt.

  Gilla

 • Bajen666

  Så jäkla sjukt, jag hade inte hunnit säga Hor…..innan jag suttit med handfängsel och senare anhållen….men så är jag också etnisk Svensk.

  Gilla

 • Mm

  Enligt tingsrätten i Stockholm skall poliser tåla att bli spottade på. ”Det ingår i jobbet”
  Flickor i våra skolor skall kläs av med blickar, hindras att gå förbi invällargänget och vara beredd på kommentarer, när det inte passar invällar skäggebarnen blir de kallade för hora.
  Rektor i skola som inte ville flytta på det invällande våldtäkts barnet och ansåg att sånt gör pojkar, tafsar.
  PK kören rycker in och förklarar med en mun att det har minsann svenskar gjort i alla tider.
  Vi kan tacka skittidningarna Aftonbladet, Expressen, DN som deltar i övergreppen mot den etniska befolkningen

  Gilla

 • age

  Invällarna, invasionstrupperna, nya eller gamla använder sig frekvent av den typen av uttryck. Vanligt är också: ”jagska knulla din mamma”.

  Har aldrig, under mitt ganska långa liv, hört en riktig svensk använda något av dessa uttryck.
  Bekräftar att dessa, svagt, intellektuellt begåvade, individer inte passar in i vårt civiliserade samhälle.

  => Gör Sverige svenskt igen!
  => Håll Sverige rent!

  Men snälla, Sverigevänner, hjälp till att visa våra poliser den uppskattning och den respekt de är värda!
  Mer och mer blir vi beroende av våra hjältar, poliserna.
  En liten diskret gest som tack, ett uppskattande ord eller värdigt svar vid ev. kontroll kan ge polisen lite glädje i jobbet.

  Liked by 1 person

 • Hönsmamman

  Uppsala:
  Sten och stekpannor mot polis.
  Vill de hamna i register och få 35 000?

  Gilla

  • Ståfräs

   Självklart, en ren straffspark rätt in på kontot, grattis romer. Själv får jag jobba utav helvete för att tjäna 35 000 skattefritt, eller är det skatt på dessa gåvor?

   Gilla

 • kvinnoförnedrande kultur

  Sjukt trött på att se hur varannan kvinna kallas hora i Sverige.
  Det är väl inte så konstigt om föräldrar är från Arabien och har uppfostrat ”barn” med arabiska värderingar,barnen får den med sig med modersmjölken.
  Är det svensk tradition att använda detta språkbruk där man förnedrar och förolämpar kvinnor och flickor?
  Nej, ingen ska använda ordet hora.
  Det är djupt nedsättande.

  Den 20 maj på ica maxi -blev kallad hora och jävla fitta av 4 ”mycket mycket mörka kvinnor från afrika” SOM GICK MED SKRIKANDE UNGAR OCH HANDLADE FÖR VÅRA SKATTEPENGAR.
  kosovo-albaner också tycker om att kalla mig för hora på parkering,och säger att ”vi ska knulla” ”din mor” din syster….

  Gilla

 • håkan

  Vilket straff hade en etnisk svensk fått för samma uttalanden ???? ( Böter och sammhällstjänst ) !! Vi är alla lika inför lagen heter det !! Hyckleri av stora mått !!

  Gilla

 • compulsoryunion

  sådär pratar blattar på ”lärcentrum” i Kriminalvården när de fikar på heltid (bara aftonbladet får man surfa på). Orättsväsendet styrs av MP-BÖGAR (mp är ett under spärren parti men i Regering) Exempel: migrations-Dan Eliasson är främmande makts infiltratör.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: