Ett steg närmare moské i Karlstad


 

ISLAM. ”Nu är det ett steg närmare en moské på Rud i Karlstad. Kommunstyrelsen sa på tisdagen ja till detaljplanen.”

”I grunden handlar det här om människors rätt att utöva sin religion och om möjligheten att få bygga för det ändamålet.”

Så om fascister och nazister nu skriver religion på paketet med sin respektive totalitära våldsbejakande ideologi så är den plötsligt rumsren och bör främjas?

Mer på NWT.se

Islam, lite bakgrund (vidare länkar etc. på t.ex. dessa sidor):

https://petterssonsblogg.se/2017/05/15/satanic-verses/

https://petterssonsblogg.se/2017/05/04/ett-totalitart-politiskt-system-tvingas-pa/

https://petterssonsblogg.se/2017/03/24/islam-is-a-complete-system-you-cant-be-neutral/

https://petterssonsblogg.se/2017/03/06/vad-ar-malet/

Sharia för icke muslimer:

Sharia_Law_for_Non-Muslims

 

 

 

 


13 responses to “Ett steg närmare moské i Karlstad

 • Nils Dacke

  Ytterligare en terrorbas och kommande stridsledningscentral byggs i Sverige med PK sektens uppmuntran och stöd. Vi måste hela tiden påpeka för svenska folket att islam inte är någon religion utan en politisk våldsideologi på samma nivå som nazism och kommunism.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Enligt quaran’en skal en muslim inte söka refugee i ett ikke muslimskt land,då dom vill bli ansedda att ta sida med ikke muslimer och då bli ”fiende” enligt Allah.
  Så varför låta gjöra svergie ett muslimskt land?Kungen och kungariket kommer att bli ”borttaget”, partier bakom denna ” innvasjon” är imot Kungen och Riket!

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Oansvarligt mot dom som bygde upp samhället och betalar skatt att man som mång”vpldsamma” innvandrare kan få sin vilja gjenom att kunna bygga sitt eget ”sanctuary” där dom kan gjömma sig och utöva/planera och iverkställa kriminal aktivitet.Det handlar om pengar enbart som har företräde framför folket och deras säkerhet.
  Alla vet att på/i ”holy ground” kan man inte som polis och annat bara få t.ex.husransakningsorder.
  Man får faktiskt tänka som så att får vi npn sjans att kjöoa land och bygga en kyrka i deras land? Nej alldrig,och den motivering bör anpassas här.Detta är svergie tills venster och liberaler m.m.säljer svergie till mellanöster’n.
  Förrädare är ni allihopa,och en dag ser ni vad ni har gjort enbart för att ni är grådiga med att fylla egna fickor.
  Att inte svenskar lär sig från vad som händer rundt om i europa är ju tecken på hur dumma dom är.Det blir samma hör,inget undantag för svergie om man tror det.

  Gilla

 • naimlap

  Denna Linda Larsson, har ett flertal kriterium, som gör henen – hönset s.s. ( jag skriver det på östdanska : Lad,glad och flad. Vilket gör hönset till en redig dumsvenska. Men denna dumsvenska är inte ensam i sin enfald. Tyvärr har hönset sällskap av ytterligare 85% lada, glada och flada figurer. Märk att, dessa halvfigurer är klassade, som ett av jordens dummaste folk ja, kanske det allra dummaste. Detta måste ni ta i beaktande, om ni någon gång råkar tala med swinja, Ty det är dessa, som gett alla dessa stolpskott befogenhet genom röstning att, verkställa utplånandet av Sverige.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Att den ”glada Linda Larsson” och resten av islamisternas medlöpare i Karlstads kommunstyrelse representerar den moderna varianten av landsförräderi i skepnad av massklonade Quislingar, har de förmodligen inte en tanke på. Här fokuseras endast på det servila modus operandum som blivit signifikativt för svensk kommunalpolitik av i dag!
  Att det organiserade nationssveket skulle vara ett oskyldigt befrämjande av religionsfriheten är en stor lögn, och det kan aldrig vara nyttigt att gå havande med sådana vanskapta tankefoster och vådliga villfarelser.

  Vidare kan man fråga sig om saker och ting någonsin mer kommer att definieras på ett sätt som överensstämmer med sanningen – att den korrekta benämningen för dessa i västerlandet så kapitalt malplacerade moskébyggnader borde vara stridslednings- och kommandocentraler för islamisterna, känner naturligtvis den politiskt initierade medborgaren till.

  Så, skratta och le du, Linda Larsson, den dagen skall randas då Karlstads berömda sol gått i moln och då leendet stelnar i en fasans grimas.
  Andreas.

  Gilla

 • Nisse

  Är helt övertygad att Sveriges Statsminister är muslim. Det finns ingen annan förklaring efter allt som sker i Sverige i dag……

  Gilla

 • age

  Sverigevänner!
  Vi kanske kan göra en gemensam aktion?
  Vi har kanske någon Karlstabo, som kan hjälpa oss med lokala
  argument?
  Vi kanske kan göra en gemensam lista i vårt fosterlands intresse?
  Vi har kanske någon som kan skriva en bra text?

  Frågan är i första hand riktad till vår Pettersson för ev. godkännande.

  Behövs en muslimsk stridsledningscentral i Karlstad?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vi har klarat oss utan moskéer (djami) i många tusen år.Vill dom bygga moskéer så varsågod det finns antal muslimska länder att välja på.Vi lever i en fri värld bara flytta.Är jag rasist eller främlingsfientlig? Då får jag vara det.Jag är lite gammaldags. MVH Adolf

  Gilla

 • Albert

  I den bistra verkligheten; ”I grunden handlar det här om terroristers rätt att utöva sin terrorism och om möjligheten att få bygga för det ändamålet.” Landsförrädare Linda Larsson (s).
  När man bildsöker på henne ser hon ut att vara i 20-årsåldern. Nästan ett barn med andra ord…
  Läsvärt om just alla dessa barnpolitiker; http://word.harrietsblogg.se/2017/05/25/sveriges-storsta-fara-barnpolitiker-utan-kunskap/ ”…istället för ansvarstagande vuxna utgörs dagens politikerskrå av barn som agerar impulsivt utifrån spelteoretiska modeller, mediala åsiktskorridorer och en personlig jakt på moralisk njutning grundad i en på Södermalm hopsnickrad moralfilosofi…” ”…Dagens barnpolitiker måste ersättas av vuxna…”

  Även detta; https://petterssonsblogg.se/2017/05/10/ickedemokrater-far-bygga-sin-moske/

  Gilla

  • Stromboli

   Hoppas att Linda L kan förstå vad hon uppmanar till !
   Instämmer med dig Albert ”barnpolitiker utan kunskap” , gäller även vuxna politiker utan kunskap, skrämmande att de har makt.
   Skattepengar att ”leka goda med”, förvånande att vi inte har skattestrejker i landet !

   Att inte burkatypen blir arresterad, läs hennes målade meddelande på maskeradkostymen.

   Länken visar tydligt vad som händer där muhamedanismen griper sina elaka klor i våra samhällen.

   Gilla

 • Jag

  Nej Nej NEJ! Överklaga Karlstadsbor. Överklaga!
  http://karlstad.se/bygga-och-bo/bygglov-tillstand-och-fastighetsfragor/bygglov-tillstand-och-fastighetsfragor1/anmalan/

  Stoppa skiten, överklaga in absurdum, hitta på, fördröj!

  Gilla

 • Mm

  Sossarna har gett sig fn på att förgöra detta land, det räcker inte med allt elände de skapat sedan 70 talet. Det är dessa beslut som vi betalar dyrt för nu. De slaktade o skadade människorna på Drottninggatan, är det glömt. Måste ni drabbas personligen för att ni skall ta in vad islam består av, våld o åter våld.

  Gilla

 • Ulli

  About Ahmed Akkari (a former Imam):
  http://www.frontpagemag.com/fpm/201971/muhammad-cartoon-rioter-repents-bruce-bawer

  ”A Muhammad Cartoon Rioter Repents, From jihadist to liberty lover.”

  “there is not a single mosque or Muslim organization in Denmark that is not run by Islamists. As soon as you enter the house of the believers, you are met with Islamism whether you want it or not. As soon as you become a devoted Muslim, you are infected by extremism.”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: