Stäng

10 tips how to counter Islam

https://en.europenews.dk/10-tips-how-to-counter-Islam-131494.html

1) Fight, stop and roll back all types of Sharia

2) Stop the mosques

3) Support Free Speech: use it!

4) Stop Muslim immigration

5) Giving people something to rally behind

6) Activate religious and political institutions (This is basically about lobbying.)

7) Start blogging – every day!

8) Demonstrations

9) Write letters to the editor – and keep doing it

10) Protecting the inner level

5 reaktioner på “10 tips how to counter Islam

 1. Utmärkta riktlinjer för bekämpandet av den största miljökatastrof som Europa och västvärlden erfarit. Emellertid skall vi alltid hålla i minnet att det är den inre fienden, det vill säga makthavarna, som möjliggjort detta självdestruktiva scenario som försatt medborgarna under ett konstant hot, och det är dessa förrädare vi i första hand bör rikta vår gemensamma och berättigade vrede mot.
  De tio budorden blir dock en mycket svår prövning att omsätta i praktiken – en kamp som utan vidare och sannskyldigt kan benämnas som en gigantisk utmaning.
  Andreas.

 2. Och framför allt. Skicka tillbaka dem som redan är här. De ynglar ju av sig bärre än kaniner. Vi klarar oss bra utan dessa importerade bidragstagare.
  Om de.inte skickas tillbaka, är vi svenskar snart i minoritet i vårt eget land. Uppenbart till politikernas stora glädje.

 3. Sveriges bidrag till sunni organ, enligt Dagens
  industri igår, Gör oss alla skattebönder till medgärningsmän till ondskefull islam som påminner om organiserad brottslighet där några vill pracka på andra sina påhitt och hyckleri för egen vinning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: