Stäng

Uppmana andra att också bryta sin ologiska mentala spärr

https://www.chathamhouse.org/expert/comment/what-do-europeans-think-about-muslim-immigration

”Overall, across all 10 of the European countries an average of 55% agreed that all further migration from mainly Muslim countries should be stopped, 25% neither agreed nor disagreed and 20% disagreed.”

Trots detta röstar vi i Europa för:

http://www.heraldsun.com.au/blogs/andrew-bolt/austrian-president-all-women-may-have-tow-ear-headscarfs/news-story/b9a2389ffe4c71154884f4cf31e0e70c

”AUSTRIAN PRESIDENT; ALL WOMEN MAY HAVE TO WEAR HEADSCARFS”

”One way to stop the threat of Islam is to simply convert. This may appeal to the Austrian president, who preaches submission.”

http://www.reuters.com/article/us-germany-islam-merkel-idUSKBN0KL1S020150112

”Merkel says Islam ’belongs to Germany’ ahead of Dresden rally”

https://www.spartareport.com/2017/04/french-presidential-front-runner-macron-islam-is-here-to-stay/

”French Presidential Candidate Macron: Islam is Here to Stay”

https://www.gatestoneinstitute.org/10310/emmanuel-macron-islamism

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/sadiq-khan-london-mayor-terrorism-attacks-part-and-parcel-major-cities-new-york-bombing-a7322846.html

http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-det-ursvenska-ar-blott-barbari/

https://www.svd.se/hur-svensk-kultur-reducerades-till-gnall

Mona Sahlin när hon var integrationsminister frågade turkiska ungdomsförbundets tidskrift Euroturk vad som är svensk kultur. Hon svarade: ”Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ’töntiga’ saker”.

 

 

 

 

12 reaktioner på “Uppmana andra att också bryta sin ologiska mentala spärr

 1. Rättelse! Skulle naturligtvis varit Mona Sahlin personifierar dumheten SJÄLV (tangenterna J och K sitter för nära varandra!)

 2. Mona Sahlin personifierar dumheten skälv Trots detta var det nära, att hon blev Sveriges statsminister. Ett fattigdomsbevis och visar, vilken nivå det är på svenska ”toppolitiker”. Om vi överlåter styret av vårt land till fol, som antagligen skulle ha svårt att finna en anställning på den privata marknaden, får vi finna oss i att vår nation kommer att hå under, inom en snar framtid. Av vilken agenda dessa stollar styres, kan man undra över. En sak är helt klar. Om ett beslut skall tas, kollar de först noga hur media skall reagera. Det visar på att vänstermaffian, som styr media, har stort inflytande på de svenska politikerna. Men är det allt? Det måste vara mer, som styr stollarna i riksdagen. För hur kan man annars agera som de landsförrädar de är?

  1. Javisst är det ett fattigdomsbevis att hon var nära
   att bli statsminister, och det fattigdomsbeviset håller
   i sig för Sossarna, för hur kunde annars Stefan Löfven
   bli statsminister??

 3. sadan så knepigt att tala dessa varelser tillrätta…de
  förefaller stöpta i en annan form än oss själsfriska

  …härligt Hedenhös, att du hittat tillbaka till nuet
  från Stenåldern!.,)

  1. ”Min barn kunde ha varit där….”
   I helvete heller!!! deras barn skulle ALDRIG fått/få gå på konsert över huvud taget!!!!
   O den första stollen ljuger så hela tungan blir svart!!!! O vad kvinnan i sopsäcken anbelangar så visar hon helt öppet hur de vill ta livet av oss allihopa!!!
   Detta musik stycket är så talande för vår tid i historien…
   https://youtu.be/4zLfCnGVeL4

   1. Tussilago
    Tack för den fina musiken, fick mig att drömma tillbaka till den tid då jag lyssnade varje dag på liknande och världen runtomkring såg helt annorlunda och mycket fredligare ut !

   2. Stromboli
    Varsågod 😁
    Och till alla män önskar jag trevlig ”Männertag”!!
    ”Det ingen vanlig dag, för idag är alla gubbars dag! Hurra Hurra Hurra!

    Förstår du inte vad jag menar? Då bor du förmodligen inte i Tyskland 🙂 Idag, samma dag som Kristi Himmelfärd, firas nämligen mansdagen. Kärt barn har många namn, och kallas därför Männertag, Herrentag eller Vatertag – det började faktiskt som ”Fars dag” men när männen fick bestämma hur den skulle firas blev det inga slipsar och lugna fikastunder, utan fokus blev på manlig gemenskap, fest och skogsvandring.”
    (Saxat från Motgift nyhetsvrev)

 4. Hur tänker hon den vidriga människan Salen? Varför skall vi vara avundsjuka på Invandrarkulturen? Har aldrig varit det.Vi kanske inte behöver den sorters kultur som dom har,det räcker med lite enkla , lugna sättet att vara.Men det har MP och sossarna har totalt förstört. MVH Adolf

Kommentera

%d bloggare gillar detta: