Enmansdemonstration på Stortorget i Gävle


INRIKES. Idag den 6 maj år 2017 demonstrerade en riktig hårding och nybliven 85-åring ensam på Stortorget i Gävle. Så tuffa borde fler vara. Tack Olle Ljungbeck. Vill ni läsa hans insändare till vår blogg så finns de HÄR. 

 


17 responses to “Enmansdemonstration på Stortorget i Gävle

 • Mm

  7 klövern berättar inte innan valet hur de kommer att styra, bäst är att rösta SD eller blankrösta. 2018 gäller det, gör vi inget då, kan vi glömma fortsättningen

  Gilla

 • Albert

  ”Olle Ljungbeck den gamle hjälte;
  Han stod i rök och damm.
  Han drog sitt svärd från bälte
  Och bröt i striden fram…. ” – Esaias Tegnér http://4.bp.blogspot.com/-e_MJ_k8bJJE/VDf84V6hQ-I/AAAAAAAABIM/EBcEVbE31EA/s1600/Olle-Ljunb%C3%A4ck-VR-14.gif

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Civilkurage i demokratisk anda.

  Gilla

 • eugenecork

  det är egentligen inte 5:5 ornas fel, som är satta att
  att styra Sverige…det är helt och hållet 87:ans fel, ingen
  annans fel…en kravlöshet som mynnat ut i rena idiotin!!

  Gilla

 • Hedenhös

  Olle Ljungbeck, om fler skulle ha det mod och den ärlighet som han, skulle Sverige idag inte befinna sig i det desolata läge som landet är i.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Dags att vakna nu i övriga Sverige ,framför allt svetsarn måste vakna.Vi behöver fler som Olle,han har gjort som alla borde göra,stå upp för landet och vårt värdegrund.Mvh Adolf

  Gilla

 • age

  Vilken hjälte!
  Olle har startat något stort och rätt för vårt fosterlland.
  Tack Olle!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vilken tåga och vilken imponerande beslutsamhet att till fullo utnyttja de möjligheter som erbjuds för att bevaka sina medborgerliga rättigheter! Vi undrar givetvis vilken respons som följde på detta rekommendabla och hedervärda initiativ, och ser med största spänning och entusiasm fram emot en redogörelse författad av den tappre krigaren i egen hög person.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Anna

  Fler skulle nog vilja, men en del är rädda för att bli av med jobbet och har barn att försörja.

  Gilla

  • Hedenhös

   Om många skulle tala ut skulle var och än inte sticka ut och så inte heller riskera att förlora jobbet. T.ex. Om tio arbetskolleger tillsammans en dag t.ex. står upp som Olle på bilden, tror jag knappast att deras arbetsgivare skulle (kunna) sparka alla.

   Gilla

  • Tobbe

   Jag har varit med så länge att jag upplevt DDR. De inskränkningar av yttrandefriheten vi ser i Sverige idag känns bekanta.

   Gilla

 • ossie

  Nog borde det finnas några Gävlar som kan stödja Olle.

  Gilla

 • Jhonsson

  Men varför är han så ensam? Det är ju en stor del av det svenska folket, som tycker som han. De vet också, att den nuvarande politiken kommer att dra ner Sverige till en nivå i höjd med bananrepublikerna.
  Det är sedan länge tid att avsätta Löfven och hans feministiska regering.

  Gilla

  • brisslan

   Man kan likna svenskingarna, vid Adam Ludwig Lewenhaupts agerande efter förlusten vid Poltava. En hel armé kapitulerade inför en liten rysk expeditionskår. Utan ett skott eller en fäktning. Varvid 6000 kosacker ( hjälptrupper ) avrättades på stående fot av ryssarna och resten tusentals gick i fångenskap. Endast några få överlevande
   återvände hem. Di fege har redan kapitulerat utan att, bjuda något, som helst motstånd. Historien går igen. Så storhetsvansinnet hos svenskingarna är intakt på den fronten har inget ändrats. Så Olle Ljungbeck lär att, få stå i ensamt majestät på torget i Gävle. Men Olle har anor från sina fäder snapphanarna och är i själ och hjärta en kämpe, som inte kan betvingas.

   Gilla

  • Grune

   Jag håller med dig ! Det finns många som skriver här att de vill kasta ut 7-klövern från regeringsmakten och att de är evigt trötta på den s.k. statsminister vi har påtvingats av 87-klubben. men det är lätt att sitta vid sin dator och spy ur sig allt möjligt men det verkar totalt omöjligt att ena den Svenska delen av befolkningen till att göra något åt detta.
   Svenskarna är nog det mesigaste folkslag som finns!
   Gömma sig som anonym i bloggkommentarer är lätt men att träda fram och åtminstone försöka göra något åt Sveriges undergång verkar vara totalt omöjligt.
   Jag vet att jag själv borde ställa mig i spetsen för detta men jag har inte ekonomi för det och jag vet att jag inte har de fega Svenskarna med mig.

   Gilla

  • Hans Nilsson

   Sverige är gummiryggarna och gamnackarnas land därför är Olle ensam-

   Gilla

 • Mm

  Bravo, läser dina kloka inlägg💕💕

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: