17 thoughts on “Enmansdemonstration på Stortorget i Gävle

 1. 7 klövern berättar inte innan valet hur de kommer att styra, bäst är att rösta SD eller blankrösta. 2018 gäller det, gör vi inget då, kan vi glömma fortsättningen

 2. det är egentligen inte 5:5 ornas fel, som är satta att
  att styra Sverige…det är helt och hållet 87:ans fel, ingen
  annans fel…en kravlöshet som mynnat ut i rena idiotin!!

 3. Olle Ljungbeck, om fler skulle ha det mod och den ärlighet som han, skulle Sverige idag inte befinna sig i det desolata läge som landet är i.

 4. Dags att vakna nu i övriga Sverige ,framför allt svetsarn måste vakna.Vi behöver fler som Olle,han har gjort som alla borde göra,stå upp för landet och vårt värdegrund.Mvh Adolf

 5. Vilken hjälte!
  Olle har startat något stort och rätt för vårt fosterlland.
  Tack Olle!

 6. Vilken tåga och vilken imponerande beslutsamhet att till fullo utnyttja de möjligheter som erbjuds för att bevaka sina medborgerliga rättigheter! Vi undrar givetvis vilken respons som följde på detta rekommendabla och hedervärda initiativ, och ser med största spänning och entusiasm fram emot en redogörelse författad av den tappre krigaren i egen hög person.
  Andreas 🙂

 7. Fler skulle nog vilja, men en del är rädda för att bli av med jobbet och har barn att försörja.

  • Om många skulle tala ut skulle var och än inte sticka ut och så inte heller riskera att förlora jobbet. T.ex. Om tio arbetskolleger tillsammans en dag t.ex. står upp som Olle på bilden, tror jag knappast att deras arbetsgivare skulle (kunna) sparka alla.

  • Jag har varit med så länge att jag upplevt DDR. De inskränkningar av yttrandefriheten vi ser i Sverige idag känns bekanta.

 8. Men varför är han så ensam? Det är ju en stor del av det svenska folket, som tycker som han. De vet också, att den nuvarande politiken kommer att dra ner Sverige till en nivå i höjd med bananrepublikerna.
  Det är sedan länge tid att avsätta Löfven och hans feministiska regering.

  • Man kan likna svenskingarna, vid Adam Ludwig Lewenhaupts agerande efter förlusten vid Poltava. En hel armé kapitulerade inför en liten rysk expeditionskår. Utan ett skott eller en fäktning. Varvid 6000 kosacker ( hjälptrupper ) avrättades på stående fot av ryssarna och resten tusentals gick i fångenskap. Endast några få överlevande
   återvände hem. Di fege har redan kapitulerat utan att, bjuda något, som helst motstånd. Historien går igen. Så storhetsvansinnet hos svenskingarna är intakt på den fronten har inget ändrats. Så Olle Ljungbeck lär att, få stå i ensamt majestät på torget i Gävle. Men Olle har anor från sina fäder snapphanarna och är i själ och hjärta en kämpe, som inte kan betvingas.

  • Jag håller med dig ! Det finns många som skriver här att de vill kasta ut 7-klövern från regeringsmakten och att de är evigt trötta på den s.k. statsminister vi har påtvingats av 87-klubben. men det är lätt att sitta vid sin dator och spy ur sig allt möjligt men det verkar totalt omöjligt att ena den Svenska delen av befolkningen till att göra något åt detta.
   Svenskarna är nog det mesigaste folkslag som finns!
   Gömma sig som anonym i bloggkommentarer är lätt men att träda fram och åtminstone försöka göra något åt Sveriges undergång verkar vara totalt omöjligt.
   Jag vet att jag själv borde ställa mig i spetsen för detta men jag har inte ekonomi för det och jag vet att jag inte har de fega Svenskarna med mig.

  • Sverige är gummiryggarna och gamnackarnas land därför är Olle ensam-

Kommentera