Partiledare påstår att socialtjänsten tar negrernas barn på lösa grunder

INVANDRING. Victoria Kawesa är partiledare för Feministiskt initiativ. Hon är även genusforskare och föreläser om antirasism och feminism. På sin Facebooksida skriver Kawesa att svenskarna och svenskarnas socialtjänst är rasister och tar barnen från negrerna på lösa grunder bara för att jävlas. -Pettersson har svårt att tolka nedanstående rader på annat sätt.

Victoria Kawesa är född i Uganda och har varit med på bloggen då och då…

När det regnar…

– När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen.

– När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden – socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?

– Abdulahi Mohammed, somalisk tolk i Göteborg

33 thoughts on “Partiledare påstår att socialtjänsten tar negrernas barn på lösa grunder

  • Det är tydligen alltid den vita människans fel så fort någon sk rasifierad finns med i görningen!

   Själv löser jag denna hemska fakta genom att totalsegregera mig bort från dylika offer!

 1. Säg upp New York-protokollet (som ger flyktingar från Långtbortistan rätt att söka asyl i Europa). NUUU!!!

 2. Öh-en fråga.
  Jag förstår att ni tyckte det var en bra ide att locka hit ett gäng araber i syftet att hålla pizzaugnarna varma i landet.
  Det kanske blir bra. Jag tror inte det, men jag förstår idén.
  Men – vad ska ni ha Somalierna till?
  Mig veterligen duger de inte till någonting överhuvudtaget – i alla fall om man räknar bort navelpillandet och tuggandet av kat.
  Som jag ser det så orsakar de bara en massa misär. Och de är muslimer också! Det blir så att säga misär upphöjt i potens 2. Eller 3.
  Jag erkänner att vi Finländare är ganska enkla människor som har svårt att förstå finessen med den Svenska invandringspolitiken, men det skulle vara trevligt med en utförlig förklaring.
  För det är inte lätt att begripa det här …

 3. Patetiska människor…..ett liv (som i min mening) är helt meningslöst….stackars dårar.

 4. Afrikaner kan ALDRIG ha några krav på SVERIGE, aldrig någonsin ….som svensk titta dig i spegeln ……..är det svart eller något lila kanske gult ……..nej det är ljust kanske vitt. De ska vara i AFRIKA !!!

 5. Citat:
  ( I en artikel av Hem & Hyra som är hyresgästernas tidning finner man en artikel om en somalisk familj som bor 12 personer i en trea. )

  Vem har tvingat dem att komma hit? Vem har tvingat dem att bo här?
  Och vem har tvingat dem att skaffa 12 ungar? Ingen.

  Om resten av världen tog sitt ansvar så hade jag inte varit det minsta upprörd.
  Motbjudande. Fullständigt motbjudande. När ska folk vakna?

  Om Somalia hade haft en fungerande stat, så kanske inte dessa ”dockor ”skulle kräma ur sig 12 barn – utan de kanske skulle resonera: ”hmm, vi kanske inte ens skall ha ETT barn, med tanke på att vi är FATTIGA!”

  STOPPA DETTA VANSINNE!
  Bidrag bara upp till 3 barn högst!
  O då menar jag alla bidrag – barnbidrag hyresbidrag osv, annars blir vi som Somalia snart.
  England har infört sånt tak i bidragen så folk inte ska ha som livsstil föda barn för att få bidrag.
  Så tio barn- varsågod o svält som hemma i Afrika!

  Man kan ju fråga sig hur dom bodde hemma i Somalia, I TRYGG OCH STIMULERANDE MILJÖ?
  TROR INTE att deras barn växer och blir goda medborgare som bidrar till samhället…

 6. Jepp. Vi plockar av dem deras frukter. De är här för att producera sånt vi kan exportera? Vi skickar barnen som ensamkommande och så kan de komma efter för familjeåterförening.

  Undrar vad det riktiga skälet till att så många somaliska kvinnor förlorar vårdnaden om sina barn? Vad gör de med dom? Finns det statistik på omhändertagna barn kopplade till etnicitet? Sticker dessa kvinnor ut och av vilken anledning är de mindre lämpade att ta hand om sin avkomma? Om de inte kan ta hand om sina barn och inte jobbar vad i hela friden gör de här? I sinom tid får vi facit på om människor från andra breddgrader blir sjukare av att vistas här – det är ett experiment i stil med socker”forskningen” på intagna på Vipeholm i Lund? Iscensatt av samma parti som var vid makten då?

  Är detta ständiga klagande ett tecken på begynnande avvikelser från deras normalvärden?
  Vart vill fi komma med detta? Ta tillbaka barnen? Förbättra kvinnornas chans till jobb? Förbättra integrationen? Sälja mera skynken? Befria dem från religiösa tvång?

  Nej nu fattar jag. De vill ha skadestånd? Multi kulor?

  • ”Sälja mer skynken…” 😂😂😂
   Förlåt Hönsmamman men guuud vad jag skrattade gott 😀 jag förstår mycket väl alla dina frågor jag undrar samma saker….

 7. Det ryktas om att de rasistiska socialtjänstemännen sedan säljer dem vidare till sjukhus för vetenskapliga experiment! Och att pengarna oavkortat går till Ku Klux Klan!!!!

  Det är ju allmänt känt att alla svenskar förr i tiden livnärde sig på slavhandel och på att sälja järn till deras bojor. Så det är väl de gamla slavhandlaregenerna som går igen… https://petterssonsblogg.se/2017/05/18/ar-du-en-ung-tjej-med-mellanostern-utseende-som-pratar-skanska/

 8. Victoria Kawesa påstår sig inte ha plagierat någon, hon säger att “anklagelserna saknar fog och grund”.

  Det finns dom som säger att jag inte gillar babbe och babbar, de säger att jag är rasist bara för att jag vill sätta häftstift på babbes stol.

  Jag säger som negerbollen ovan, “anklagelserna saknar fog och grund”.

 9. Citat:

  I en artikel av Hem & Hyra som är hyresgästernas tidning finner man en artikel om en somalisk familj som bor 12 personer i en trea.

  Nu kräver de större lägenhet, det har det väldigt trångt i en trea, det kan jag förstå.

  Men nu skall vi titta lite på vad de kräver först.

  Jo de kräver en större lägenhet från sociala myndigheter eller kommunens bostadsförmedling. De har fått en läkare att skriva ut papper på hur skadligt det är för barnen att bo så tätt ihop. De finner det tråkigt och dåligt att de inte kan få en lägenhet på boplats i Göteborg, det borde göras undantag tycker det.

  Sedan läser man vad de gör till vardags.

  Mamma: hemmafru
  Pappa: Hemmapappa

  Pappan är 57 år och kan inte svenska så en tolk får vara med för att kunna göra artikeln. Denna människa kommer aldrig att lyfta en lön och betala skatt i Sverige. Modern är halvt blind och kommer förmodligen inte heller betala skatt i Sverige.

  De lever alltså på försörjningsstöd som skattebetalarna i Sverige betalar, och nu kräver de att de skall få en större lägenhet GRATIS!

  Bläddrar man sida i tidningen kan man läsa om en svensk pensionär som inte har råd med sin egna hyra så hennes barn betalar den för henne, en svensk kvinna som betalat skatt i Sverige i hela sitt liv har inte råd med sin hyra men en familj som aldrig betalar skatt sitter på sin trea gratis och kräver nu en större lägenhet…

  Hur har det blivit så snett i Sverige idag? Att landets egna pensionärer inte har råd med sin hyra men man ger ut gratis lägenheter till arbetskraften som bevisligen i denna artikel är 57 år och pratar ingen Svenska…

  • Innan de får en större lägenhet skulle jag från socialtjänstens sida kräva användning av kondom. Eller hellre sterilisering av pappan(lätt ingrepp) och kopparspiral i mamman.

 10. Jag har aldrig aldig tidigare haft tankar om hudfärg eller ideologi

  Men var så säker ……………det har jag NU !

 11. Hej, jag är din babbe.

  Äntligen en rubrik med ordet neger igen!

  Av någon anledning kan en babbe kallas för många namn men ändå vara väl definierad, dvs. det är tydligt vem som avses. De flesta primitiva ord som börjar på bokstaven B (*) beskriver dem väl. Det är alltså ingen nödvändighet att man kallar en babbe för en babbe eller babbar för babbar, det finns alternativ.

  En:
  Bubbu
  Bolla
  Booboo
  Bahoo
  Balaa
  Bobba
  Boggabogga
  Bajskorv
  Baboo
  Osv.

  Endast fantasin sätter gränserna. Ett till exempel:

  ”Det var inte jag som tände eld på bilen, det var Buggabugga”

  En babbe kan också namnges med kroppsdelar, så här:

  ”Näsan pissar på gården”, eller

  ”Läppen spelar på trumma”

  Vardera människan med ett någorlunda fungerande sinne förstår vem man pratar om samtliga fall ovan.

  Det här ställer naturligtvis till oreda, och däri ligger fördelen med att endast använda babbe och babbar.

  (*) Ensamkommande barn med högt hårfäste kan skrivas med litet b, för att visa att det rör sig om unga barn: en bubbu, bolla, booboo etc.

  ”Vi har många bubbu på min skola, men de ser ut som Bubbu”.

 12. Till afrikanskan……………..jag är svenska och ni har sökt er till SVERIGE av vilken orsak ……….att ni ser ut som svenskar…………..eller att att ni ALLA har en gräddfil bland stollarna här ?
  Ett svar ……….. ju .snabbare ju bättre!

 13. Ja heja Victoria. Du är helt sanslös. En enda somalisk familj kräver ju flera familjehem. Det har i alla tider varit extremt svårt att hitta familjehem till våra svenska utsatta barn. Vad tror hon? Att folk står på kö för att bli familjehem och tvingas samarbeta med en hel somalisk klan?

 14. Herregud,hur lågt har Sverige sjunkit i multikulti träsket.Man blir nästan mörkrädd.Mvh Adolf

 15. Kan inte stämma .

  Hur kunde i så fall socialtjänsten missat att ta hand om Victoria Kawesa?

Kommentera