Illegal invandrare i Sverige härmar Donald Trumps politik


NATIONALISM. När Donald Trump säger ”Buy American – köp amerikanskt” får han massor av kritik från svenska tyckare men vad är skillnaden mellan Donalds och regeringens politik när den framförs av den illegale invandraren Ardalan Schekarabi? 


8 responses to “Illegal invandrare i Sverige härmar Donald Trumps politik

 • Ulli

  Det är väl p.g.a. av allt importerat ”riktigt” halalkött (inte ett där djuren först har bedövats innan deras strupe skärs upp för att sedan tömmas på sitt blod, den svenska ”kompromissen” som mycket väl snart kan falla).

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Om ett par år kommer ännu mer billigt kött och andra livsmedel att upphandlas utanför Sveriges gränser.När landets kommuner får ta det fulla ansvaret för sina nya kommuninvånare som INTE bidrager med kommunalskatt kommer det att bli knapert för kommuninvånarna i de flesta av landets kommuner. Som Svensk bör man se om sitt hus redan nu.

  Gilla

 • Billy Boy

  Enligt Wikipedia är Shekarabi en riktigt ful fisk med massor av skumraskhistorier i bagaget

  Kontroverser

  I december 2004 avslöjade Dagens Nyheter att Shekarabis valkampanj 2003 delvis finansierats med pengar från en intern SSU-fond, avsedd för integrationsprojekt. Shekarabi själv hävdade att han inte känt till varifrån pengarna kom, medan han enligt Dagens Nyheter var en av de drivande i upplägget. I mars 2005 avslöjades det att Shekarabi på olaglig grund utsetts till ledamot i polisstyrelsen i Uppsala län, trots att han vid tillfället varken var svensk medborgare eller bosatt i länet – ett uppdrag han senare avsade sig, efter att ha flyttat till Nacka.

  Den mittenorienterade och EU-vänlige Shekarabi fick kritik från förbundets vänsterfraktion som ansåg att han hade gynnats av SSU-förbundet i ordförandestriden mot den mer vänsterinriktade och EU-skeptiska Lina Afvander. Till skillnad från sin motståndarkandidat som förespråkade att SSU skulle ta ställning mot ett svenskt EMU-medlemskap i folkomröstningen 2003 tillhörde Shekarabi ja-sidan, dock intog han en neutral hållning i frågan efter att ha valts till förbundsordförande.

  Under Shekarabis tid som förbundsordförande avslöjades det också att ett omfattande medlemsfusk förekommit under flera decennier inom SSU:s verksamhet. Uppblåsta medlemssiffror ledde till oförtjänt stora bidrag till förbundet, men kan också ha varit en del i interna maktkampen i det att antalet medlemmar ligger till grund för hur många ombud distriktet får skicka till kongressen.

  Bland annat Stockholmsdistriktet krävde vid detta Shekarabis avgång. Det skulle visa sig att också Shekarabis eget distrikt, Uppsala-distriktet, kraftigt överdrivit sina medlemssiffror under Shekarabis tid som ordförande där. Shekarabi har hävdat att så inte var fallet men detta tillbakavisas av Peter Gustavsson, styrelseledamot tillsammans med Shekarabi, som menar att alla som var aktiva på den nivån måste ha känt till det.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Ardalan_Shekarabi

  Men trots alla dessa väl kända ”lik i garderoben” tyckte Stefan Löfven (S) att storfifflaren och ”vindflöjeln” Shekarabi dög som statsråd och 2014 utnämndes han till civilminister i Sveriges regering.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Han får väl ta och snacka med sina partikamrater då.

  De om några, har väl ett stort ansvar, för att det just ser ut så i många av Sveriges kommuner. Det måste han väl förstå?

  Naturligtvis ska man så långt det går, även som privatperson handla och konsumera svenskt kött.

  Gilla

 • Martin

  Det här var bra sagt av Ardalan! Jag håller med till 200%.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är märkligt att med hans bakrund får han plats i en svensk regering.Svetsare ,bolibumpa flickan ,ynkeman, konsum kassörskan, ardalan ,Ibrahim, Morgan, känner man inte dom så tror man att det här ett skämt.Tyvärr blodig allvar och därför Sverige ser ut som det ser ut.Mvh Adolf

  Gilla

 • Lena

  Bryr mig inte om vad han säger, han är illegalt i Sverige och han är därmed illegal !
  En bluffmakare en som bara kan accepteras av ”okunniga svenskar” och såklart av av hans eget folk ”nomenklatuiran” !

  Gilla

  • Claes H

   Shekarabi (f 1978), iranier, fick uppehållstillstånd i Sverige 1991. (1989 hade han och hans mor fått nej.) F.ö. är han född i Manchester, UK.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: