TV4-journalist näthatar Sverigedemokrater

HATMEDIA. TV4:s webbredaktör Christoffer Eriksson hyllar och uppmanar till politiskt våld efter att någon försökt bryta sig in i SD:s partiledare Jimmie Åkessons hus. Undrar om Christoffer är arbetslös till kvällen eller om TV4 tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra? 

Konstigt nog har herr Erikssons sida försvunnit, han har även stängt sin Linkedin profil. Så det verkar som herrn har något att dölja för skämmas kan han väl inte.

…men skärmdumpar är bra om internet krånglar…

26 thoughts on “TV4-journalist näthatar Sverigedemokrater

 1. Apropå ”Bugg” it takes one to know one! Chrisoffer Eriksson……..personligen så tycker jag hela TV4 är en bugg i systemet som måste utrotas.

 2. ”Han som sa det, han var det” Cristoffer Eriksson! Och så gnäller de över journalistföraktet? När de själva fyller på det varje dag.

 3. Så lågt av sej att skriva så mycket osympatisk om det skulle hända din familj hur skulle du då reagera???
  Du borde be om ursäkt

 4. Howdy Folks! Hörde av mig till TV4 sporten med en undran om hur dom ställer sig till detta och fick svar med hänvisning till denna länk:
  http://blogg.fotbollskanalen.se/rosvall/2017/05/18/angaende-poster-i-sociala-medier-fran-en-av-vara-medarbetare/

  Anser att man således borde kunna betrakta detta som avslutat. TV4 har gjort vad som är rimligt. Denna anställd är vadan jag vet ingen opinionsbildare av något slag (läs: typ Patrick Ekwall), ”blott” en timanställd. Likväl kan man inte ha en anställd inom en yrkeskår som jobbar med informationsflöden som uttrycker sig sådär.
  Man får väl hoppas att denna Christoffer är ångerfull på riktigt, men det är egentligen sak samma. Det viktiga för denna herre är att förstå att man inte BÖR (och en juridisk bemärkelse knappt FÅR) uttrycka sig på det där sättet i ett offentligt rum. Utöver det så är det ytterst jävla osmakligt, och personlig politisk tillhörighet bör inte vara en avgörande faktor för att förstå det.

 5. TV4 är och förblir en skitkanal som man bara i yttersta nödfall tittar på. Deras skitreklam får mig att vilja spy. Tyvärr har dom hockey VM byter kanal direkt när dom där förbannade reklamavbrotten kommer. Åtskilliga är de sportsändningar som de lyckats förstöra genom åren. Deras sk underhållningsprogram är så skitdåliga att tom reklamen är bättra.

 6. Lysande scoop av Pettersson att Tv4 journalisten rökt på. Det inte bara ryker om Christoffer, det luktar illa när han klistrar falska etiketter på SD och deras sympatiserar. Inte förvånnde om svaren till Chrsitoffer upplevs kränkade av honom. Han har ju rökt.

 7. Han kommer (som påpekades nedan) med detta förmodligen att stiga i graderna på TV4. Bonniers kanske utser honom till ny chef?(med ansvar för hat och propaganda). Att hata sitt eget land och befolkning har blivit ett sätt för skrupellösa psykopater (och bortglömda kändisar) att ta sig fram i dagens mentalsjuka Sverige.

  TV4 var f.ö. en bra kanal innan Bonniers tog över och förstörde den. Idag innehåller den väl till ca. 90% reklam, medans resten fylls upp med med Lets Dance och dåliga ”Beckfilmer”.

  • Precis. Att inte stå upp för allas lika värde, utan förminska den svenska medelklassen och dessutom att blockera det fria ordet, visar tydliga spår av fascism.

 8. Lika goda nazister på vänsterflanken i så fall. Alla beskyller alla för att vara nazister och vips, så har ordet tappat all sprängkraft. Journalisten är lite sent ute. Gäsp.

  • Vill bara kort tillföra att dessa yngre okunniga,som använder sig av epitetet ”nazist” i tid och otid,förstår inte innebörden i ordet.
   Det dessa visar upp är,att de saknar fullständig kunskap kring ordets ursprung !

 9. Sportjournalist hör inte i möblerade rum.Vet han vad åsiktsfrihet betyder ?Vad har idioten för Värdegrund? Jag aldrig gillat tv 4 . Skit ,titta inte för mycket på tv det kan skada din verklighetsuppfattning. Ha det gott. Mvh Adolf

 10. Man såg på tv4 nu på morgonen tydligt att det är vänsterfolk. När man hade SDs nya medlem som kom från landsförädarpartiet Moderaterna……

  • Få se nu om TV 4 dom tar tag i denne hatare(Chrisoffer Eriksson).Dom har ju sagt att dom ska avsluta samarbetet med Metro p.g.a Mats Q.uttalande.Det den här hjärndöde journalisten gör när han hyllar inbrottsförsöket hos en folkvald politiker som inte ens var hemma utan bara hans fru och ett litet barn är oändligt mycket värre. Han kan inte vara klok och ska sparkas på direkten.
   Gör inte TV4 något åt detta så visar dom samma Stalinistiska anda som SVT.

 11. Om jag endast hade läst tidningar eller hört på etermedia så hade jag inte haft en aning om detta. Kompisar skyddar en kompis som bär sig illa åt. Men en gammal dam som skrivit sanningen på nätet blir åtalad.

  • @Falköga, tänker du på Röda Kors damen, om jag är rätt underrättad blev hon sjuk och dog drabbad av drevsjuka personer.

 12. Ytterligare en pajas som sprider hat och föraktar demokratin.

  Men, det hjälper inte hur mycket han önskar bort ett parti: Det finns gott om svenskar som inte finner sig i att bli fostrade av PK-maffian.

  Jag dåg förresten att Svetsarn uttalar sig om SD, och påstår att det är ett parti med nazister och rasister. (föga förvånande)
  Då har han ”råkat glömma” vad S har i garderoben, nazistsympatier, tvångssteriliseringar, åsiktsregistreringar….

  SD-18!!

  • Att socialdemokraterna tillsammans med dagens allianspartier (exklusive kd) i samlingsregeringen inte gjorde något för att stoppa järnmalmsförsäljningen till Adolf Hitler talas det väldigt tyst om. En forskare har gjort en uppskattning att svensk järnmalmsexport förlängde andra världskriget med 6 månader och som ett resultat orsakade en halv miljon dödsfall.

 13. Näthatande journalister skapar näthatande medborgare. Näthatande medborgare får hembesök av journalister. Näthatade journalister får sitta i tv-studion och gråta ut.

Kommentera