Misstänkt kidnappning och mordförsök på tiggare


ZIGENARE. De båda män som misstänks ha rövat bort och misshandlat en tiggare i Växjö anklagas nu även för mordförsök, rapporterar Smålandsposten bakom betalvägg så det blir ingen länk.

En av de misstänkta, en 35-årig man, är ännu på fri fot. Han är häktad i sin frånvaro och internationellt efterlyst.
Såväl 35-åringen som en 38-åring häktad man, som nekar till brott, är numera delgivna misstanke om mordförsök, vid sidan av människorov och grov misshandel.

I början av april fördes en 57-årig man bort i en bil och misshandlades grovt. Han bands svårt skadad fast vid ett träd. Enligt åklagaren är bakgrunden till dådet att mannen inte längre ville tigga.

-Pettersson tycker det är en märklig historia. Två män spöar upp en tredje för att han vägrar tigga åt dem!!! Men det finns inget organiserat tiggeri för det har PK, Aftonbladet och Anders Lindberg lovat…


3 responses to “Misstänkt kidnappning och mordförsök på tiggare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: